Από το University of Pennsylvania στους Philadelphia Sixers οι Ζαβός - Καλογερόπουλος

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

sixers Τη δυνατότητα να μπουν στο "Palestra" (το τρίτο παλαιότερο γήπεδο στις ΗΠΑ) και να παρακολουθήσουν την προπόνηση του Penn State είχαν ο Αλέξανδρος Ζαβός και ο Κώστας Καλογερόπουλος, που βρίσκονται τις ΗΠΑ στο περιθώριο του προγράμματος υποτροφιών και επιμόρφωσης που προσφέρει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης. 

Ακολούθως, ταξίδεψαν στο Camden του New Jersey, όπου εδώ και τέσσερα χρόνια βρίσκεται το προπονητικό κέντρο των Philadelphia Sixers. Παρακολούθησαν τις δύο πρώτες προπονήσεις της σεζόν, ενώ συστήθηκαν με τον GM της ομάδας, Elton Brand, και είχαν ολιγόλεπτη συνομιλία με τους assistant coaches της ομάδας, Jim O'Brien και Ime Udoka. 

sixers-zavos

Οι δύο προπονητές παρακολούθησαν την προπόνηση της ομάδας, το προπονητικό κέντρο της οποίας περιλαμβάνει δύο γήπεδα με έξι μπασκέτες, γυμναστήριο, καφετέρια και εστιατόριο, αίθουσα για βίντεο και γραφεία προσωπικού. Συνολικά σε αυτό εργάζονται περισσότερο από εβδομήντα άτομα, προκειμένου όλα να λειτουργούν με εύρυθμο τρόπο και να μην προκύπτει πρόβλημα είτε για τους προπονητές είτε για τους παίκτες. Η παρουσία των δύο θα συνεχιστεί με το ταξίδι στη Βοστώνη, για να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις των Boston Celtics και του Boston University, όπως επίσης το παιχνίδι της preseason μεταξύ των Boston Celtics και των Charlotte Hornets.

sixers-kalogeropoulos

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software