Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών για τη "Διοίκηση Αθλητισμού"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

eap2 Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τα μέλη του πως το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, το μοναδικό ελληνικό πανεπιστήμιο που παρέχει αποκλειστικά σπουδές με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, προσφέρει προς φοίτηση το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών για τη "Διοίκηση Αθλητισμού". 

 

Αντικείμενο - Σκοπός

Σκοπός του Προγράμματος είναι η παροχή εξειδικευμένων σπουδών υψηλού επιπέδου στη "Διοίκηση Αθλητισμού" που οδηγούν στην απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Κύριος σκοπός του, είναι να αποκτήσουν οι φοιτήτριες και οι φοιτητές τη γνώση, αλλά και να εξοπλιστούν με τα κατάλληλα εργαλεία έτσι ώστε να είναι σε θέση να ασκήσουν αποτελεσματική διοίκηση στο χώρο των αθλητικών κερδοσκοπικών, μη κερδοσκοπικών, δημοτικών και δημόσιων οργανισμών.

Μαθησιακά Αποτελέσματα

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του Προγράμματος, οι απόφοιτοι είναι σε θέση να:

  1. Αναγνωρίζουν τη δομή και την πολυπλοκότητα του Ελληνικού αθλητισμού και του αθλητισμού παγκοσμίως.
  2. Κατανοούν και να εφαρμόζουν τις αρχές χρηστής διακυβέρνησης σε αθλητικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις και να αναπτύσσουν στρατηγική κατεύθυνση και προγραμματισμό εντός των οργανισμών.
  3. Σχεδιάζουν, να οργανώνουν και να αξιολογούν προγράμματα και υπηρεσίες που παρέχουν δημόσιοι και δημοτικοί οργανισμοί καθώς και επιχειρήσεις στην αθλητική αγορά.
  4. Κατανοούν τη συμπεριφορά των αθλητικών καταναλωτών, να αναπτύσσουν και να εφαρμόζουν εξειδικευμένες στρατηγικές και πρακτικές μάρκετινγκ για την ανάπτυξη/προώθηση αθλητικών υπηρεσιών και προγραμμάτων.
  5. Αναγνωρίζουν τη διεπιστημονικότητα της Διοίκησης Αθλητισμού μέσα από την ανάλυση μίας σειράς θεμάτων σχετικά με τις διεθνείς σχέσεις, την επικοινωνία, τη χρήση της τεχνολογίας, και την ηθική στο χώρο εργασίας.
  6. Κατανοούν βασικά οικονομικά στοιχεία των αθλητικών οργανισμών και επιχειρήσεων και να μελετούν τις βασικές παραμέτρους της ανταγωνιστικότητας των πρωταθλημάτων.

Για την πρόσκληση υποβολής αιτήσεων εγγραφής πατήστε εδώ.

Οι αιτήσεις, πραγματοποιούνται αποκλειστικά διαδικτυακά στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου, www.eap.gr

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 2610 – 367600 και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

eap1

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software