“Γεμίζω με υπερηφάνεια”

alexandris1Από το 1908 μέχρι σήμερα ο Ηρακλής αποτελεί μία σταθερή κοιτίδα αθλητισμού στην Ελληνική αθλητική ιστορία. Ο "γηραιός" έσβησε αισίως 109 χρόνια ζωής και το μπασκετικό τμήμα ελπίζει ότι θα γιορτάσει αυτή την ιστορική στιγμή με μία... ιστορική επάνοδο στην Α1. Ο τεχνικός της ομάδας, Βαγγέλης Αλεξανδρής, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τα συναισθήματα που γεμίζει σε αυτή την εορταστική χρονιά του συλλόγου, για τον μέχρι τώρα απολογισμό που κάνει και προχωρά στις δικές του αποκαλύψεις σχετικά με την παρουσία του στην Α2.

Αναλυτικά όσα δήλωσε
alexandrismixΓια τα αισθήματα που νιώθει όντας στο τιμόνι της ομάδας την περίοδο που γιορτάζει 109 χρόνια ζωής
"Υπήρξα αθλητής αυτού του τεράστιου συλλόγου φορώντας τη φανέλα για 2 χρόνια, ο πατέρας μου ήταν Ηρακλειδέας, ήμουν προπονητής της ομάδας τη σεζόν 1998-99 και ξέρω καλά την ιστορία της από τον Ιβάνωφ μέχρι τον Κατσάνη και τόσους άλλους που άφησαν το στίγμα τους μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια. Έχοντας όλα αυτά στο νου το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι γεμίζω με περηφάνια που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και κομμάτι της ιστορίας της. Από την άλλη, όσο βλέπω αυτό το ιστορικό σωματείο να αδικείται σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ τόσο περισσότερο πεισμώνω για να τα καταφέρουμε να φέρουμε εις πέρας το στόχο της ανόδου που έχουμε θέσει".

alexandris3Για την πορεία της ομάδας του έπειτα από τις πρώτες 7 αγωνιστικές
"Είναι η τρίτη σεζόν που διανύω στην Α2 κι αν ήξερα πως λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα η κατηγορία τότε δεν θα είχα πάρει την απόφαση να κατέβω. Όταν μπαίνεις, όμως, στη μάχη πρέπει να παλέψεις κι όχι να φύγεις! Με την εμπειρία που έχω στο αγωνιστικό κομμάτι, φέτος είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας γιατί έχουμε έμπειρους παίκτες με μεγάλη διαδρομή στις πλάτες τους, καλούς χαρακτήρες και έχει δημιουργηθεί ένα σύνολο που μπορεί να υλοποιήσει το στόχο της ανόδου. Υπάρχουν ομάδες που έχουν δυνατά ρόστερ και αξίζουν το σεβασμό μας, όπως είναι το Περιστέρι, ο Χολαργός και ο Απόλλωνας, όμως δεν υποτιμώ καμία ομάδα μέσα στην έδρα της. Θεωρώ ότι η πρώτη θέση θα κριθεί στις έδρες των άλλων ομάδων κι όποιος περάσει με λιγότερες απώλειες θα ανέβει στο τέλος".

alexandris2

Για το παιχνίδι που έρχεται με τον Εθνικό
"Είμαι ένας άνθρωπος που ποτέ δεν μάσησε τα λόγια του παρότι πολλές φορές μου κόστησε και το πλήρωσα. Έτσι έχω μάθει κι έτσι θα συνεχίσω να πορεύομαι. Ο Εθνικός είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία, δυνατή και σέβομαι απεριόριστα την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν για να έχουν αυτή την αξιοπρεπέστατη παρουσία στο πρωτάθλημα. Δεν συμφωνώ, όμως, με την έδρα που επιλέξανε γιατί δεν κάνει ούτε για προπονητήριο. Αναρωτιέμαι πως παίρνουν άδειες τέτοια γήπεδα;
Αγωνιστικά θέλει μεγάλη προσοχή το παιχνίδι γιατί η ομάδα του Εθνικού έχει καλή παρουσία μέχρι τώρα παρότι κάποιες φορές δεν πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε. Με την αλλαγή προπονητή άλλαξε και η αγωνιστική φιλοσοφία. Γενικότερα πρόκειται για μία ομάδα που έχει καλό παιχνίδι μέσα στη ρακέτα με τους Μαχαίρα – Σκλήβα, όμως αν βρεθεί σε καλή ημέρα μπορεί να σκοτώσει οποιονδήποτε αντίπαλο και η περιφέρεια της. Θεωρώ ότι έχουμε κάνει μία καλή προετοιμασία για να περιορίσουμε τα δυνατά σημεία του αντιπάλου και να πάρουμε τη νίκη που είναι ο στόχος μας".


e-genius.gr ...intelligent web software