Στο Γυμναστικό ο Λιόγας

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

liogas Ο Γιώργος Βελισσαράκος αποχώρησε από τον πάγκο του ΓΠΣΧ, όμως οι διοικούντες τον σύλλογο δεν άργησαν να βρουν τον αντικαταστάτη του. Ο λόγος για τον Δημήτρη Λιόγα! Ο πολύπειρος τεχνικός, που ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στο Παγκράτι, έδωσε τα χέρια με τους Ευβοιώτες και θα καθίσει στον πάγκο τους μέχρι το τέλος της σεζόν. liogas Ο Γιώργος Βελισσαράκος αποχώρησε από τον πάγκο του ΓΠΣΧ, όμως οι διοικούντες τον σύλλογο δεν άργησαν να βρουν τον αντικαταστάτη του. Ο λόγος για τον Δημήτρη Λιόγα!

Ο πολύπειρος τεχνικός, που ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στο Παγκράτι, απ' όπου αποτέλεσε παρελθόν πριν από λίγο καιρό, έδωσε τα χέρια με τους Ευβοιώτες και θα καθίσει στον πάγκο τους μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ενώ υπάρχει προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας τους και για τη νέα σεζόν.

Ο 45χρονος προπονητής επιστρέφει έτσι στην πόλη της Χαλκίδας, όπου είχε εργαστεί παλαιότερα ως "χεντ" κόουτς της ΑΓΕΧ. Αξίζει να αναφέρουμε πως κατά το παρελθόν ο κ.Λιόγας έχει δουλέψει είτε ως πρώτος, είτε ως δεύτερος προπονητής σε: Γλυφάδα, Νήαρ Ηστ, Παπάγου, Σπόρτιγκ, Παλαιό Φάληρο, Ιωνικό Λαμιας, Αιγάλεω και ΑΠΟΕΛ...

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software