Αλλαγή σκυτάλης σε τρεις πάγκους

| Δελτία Τύπου

papadopoulos-pagrati Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής έφεραν ραγδαίες εξελίξεις στο πρωτάθλημα της Α2, καθώς υπήρξε αλλαγή σκυτάλης σε τρεις πάγκους. Μάλιστα, το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως τους τρεις αποχωρήσαντες προπονητές αντικατέστησαν οι προκάτοχοί τους!

papi Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής έφεραν ραγδαίες εξελίξεις στο πρωτάθλημα της Α2, καθώς υπήρξε αλλαγή σκυτάλης σε τρεις πάγκους. Μάλιστα, το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως τους τρεις αποχωρήσαντες προπονητές αντικατέστησαν οι προκάτοχοί τους! Στο Παγκράτι, ο Δημήτρης Λιόγας αποτελεί παρελθόν ύστερα από την εντός έδρας ήττα των "ροσονέρι" με "θύτη" την ΑΕΚ Άργους. Τη θέση του παίρνει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε συμφωνήσει με τη διοίκηση στο ξεκίνημα της σεζόν, πραγματοποίησε κάποιες προπονήσεις, όμως ξαφνικά είχε λυθεί το συμβόλαιό του.

sorotos_kk Στον Αμύμντα Δάφνης, ο Κώστας Σορώτος παραιτήθηκε μετά την εντός έδρας ήττα από τον Πανρυθραϊκό και τη θέση του πήρε ο Αλέξανδρος Ζαβός, ο οποίος βρισκόταν πέρυσι στον πάγκο της Δάφνης, πριν αυτή συγχωνευτεί με τον Αμύντα. Ο νεαρός τεχνικός ανέλαβε τα ηνία στο συγκρότημα του Υμηττού, όπου καλείται να συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά του προκατόχου του και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, προκειμένου να αποφευχθεί ο υποβιβασμός στη Β' Εθνική, σ' ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

karnesis_b Τέλος, αλλαγή προπονητή είχαμε και στη Νήαρ Ηστ. Ο Απόστολος Χατζηγιαννακός κατέβηκε από το... πλοίο, σ5το οποίο ανέβηκε και πάλι ο Τόλης Καρνέσης, που κατάφερε πέρυσι να διατηρήσει τους "ερυθρόλευκους" στην Α2 και φέτος ξεκίνησε από το πόστο του τεχνικού συμβούλου.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software