Σήμερα το διαδικτυακό Σεμινάριο

| Δελτία Τύπου

fragkias-bitzanis Η αντίστροφη μέτρηση για το νέο διαδικτυακό σεμινάριο που διοργανώνει ο ΣΕΠΚ σε συνεργασία με την Scienceweb έφτασε στο τέλος της. Σήμερα στις 20.00 όσοι συντονιστούν θα έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω σε ένα εξαιρετικά νευραλγικό κομμάτι του σύγχρονου μπάσκετ. Ο δις πρωταθλητής Αραβικών αγώνων με την εθνική ομάδα του Κατάρ, Βασίλης Φραγκιάς κι ο άμεσος συνεργάτης του, Γιώργος Μπιτζάνης μοιράζονται τα μικρά μυστικά που κάνουν τη διαφορά.

fragkias-bitzanis Η αντίστροφη μέτρηση για το νέο διαδικτυακό σεμινάριο που διοργανώνει ο ΣΕΠΚ σε συνεργασία με την Scienceweb έφτασε στο τέλος της. Σήμερα (12/5) στις 20.00 όσοι συντονιστούν θα έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω σε ένα εξαιρετικά νευραλγικό κομμάτι του σύγχρονου μπάσκετ. Ο δις πρωταθλητής Αραβικών αγώνων με την εθνική ομάδα του Κατάρ, Βασίλης Φραγκιάς κι ο άμεσος συνεργάτης του, Γιώργος Μπιτζάνης μοιράζονται τα μικρά μυστικά που κάνουν τη διαφορά.

Οι δύο Έλληνες τεχνικοί, από το μακρινό Κατάρ, έρχονται με πλούσιο οπτικό υλικό και ασκησιολόγιο να αναλύσουν μέσω του webinar το εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι της "δημιουργίας χώρων στην επιθετική λειτουργία της ομάδας ως καθοριστικός παράγοντας έκβασης της επίθεσης". Όπως γίνεται σε όλα τα Σεμινάρια του ΣΕΠΚ μετά το τέλος του θα ακολουθήσει κουβέντα με τους ομιλητές, οι οποίοι θα απαντήσουν στις ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Μέσα από βίντεο οι Φραγκιάς και Μπιτζάνης θα αναλύσουν και θα παρουσιάσουν με κάθε λεπτομέρεια:
- Τον τρόπο βελτίωσης της επιθετικής λειτουργίας της ομάδας;
- Τον τρόπο κίνησης των παικτών προκειμένου να δημιουργήσουν επιπρόσθετες επιλογές στον παίκτη που έχει τη μπάλα;
- Τον τρόπο κίνησης των παικτών όταν η μπάλα φτάσει στο Low post;
- Τον τρόπο κίνησης των παικτών όταν πραγματοποιείται μια συνεργασία pick n' roll;

Εγγραφές και περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software