Νέα ημερομηνία και Τρινκιέρι

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
trinchieri Μετά από τη συνεδριάση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης αποφασίστηκε η αλλαγή ημερομηνίας στο Διεθνής Σεμινάριο "Φαίδωνας Ματθαίου" που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, το οποίο τελικά θα διεξαχθεί από τις 29 Ιουνίου ως την 1η Ιουλίου (αντί για 15-17 Ιουνίου). Επίσης ανακοινώθηκε η συμμετοχή του Ιταλού προπονητή της Καντού Αντρέα Τρινκιέρι.

Η απόφαση του Δ.Σ του ΣΕΠΚ για την αλλαγή ημερομηνίας είχε να κάνει με το πρόγραμμα των πλέι-οφ των ξένων πρωταθλημάτων, τα περισσότερα εκ των οποίων ολοκληρώνονται στις 22 Ιουνίου. Με τη νέα ημερομηνία δίνεται η δυνατότητα για την παρουσία ομιλητών από το υψηλότερο επίπεδο (όπως ο Τρινκιέρι), ενώ παράλληλα έχουν έτσι την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Σεμινάριο και ξένοι προπονητές που έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Σε ότι αφορά τους ομιλητές μετά τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Δημήτρη Ιτούδη, ανακοινώνεται κι ο Αντρέα Τρινκιέρι ο νεαρός Ιταλός προπονητής που οδήγησε φέτος την εκπληκτική Καντού στο Top-16 της Euroleague.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software