Επέστρεψε στα Ιλίσια ο Ζευγώλης

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

zevgolis Ο Γιώργος Ζευγώλης επέστρεψε στον πάγκο του Ηλυσιακού. Ο έμπειρος προπονητής (της γυναικείας ομάδας του Αθηναϊκού μέχρι πρότινος) ανάλεβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας των Ιλισιών, διαδεχόμενος τον Δημήτρη Παπανικολάου. Παράλληλα αποχώρησε και ο άμεσος συνεργάτης του "Παπ", Διαμαντής Παναγιωτόπουλος.

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία ήρθε μετά την ήττα από τον Πανελευσιανιακό, που ήταν η 5η συνεχόμενη για τους "κιτρινόμαυρους".

Η ανακοίνωση του Ηλυσιακού αναφέρει: "Ο Γιώργος Ζευγώλης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22 Μαρτίου του 1950. Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε στη γυναικεία ομάδα του Σπόρτιγκ, κατακτώντας πέντε πρωταθλήματα ενώ εν συνεχεία «μετακόμισε» στον Παναθηναϊκό όπου κατέκτησε ένα ακόμη πρωτάθλημα (1998). Η ξέφρενη πορεία του στο γυναικείο μπάσκετ συνεχίστηκε και στο τιμόνι του Αθηναϊκού, με τον οποίο πέρα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μπήκε και στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες με 105 σερί νίκες (έως τώρα)!

Το πέρασμα του στους άνδρες στιγματίστηκε από τη θητεία στον πάγκο της Νήαρ Ηστ, με την οποία έκανε εξαιρετική πορεία, κατακτώντας δυο φορές την έξοδο στο Κύπελλο Κόρατς. Τη διετία 2003-2005 συνέχισε στον πάγκο του Ιωνικού Ν.Φ. με επίσης εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ο Γιώργος Ζευγώλης έχει εργαστεί επίσης στον Ιωνικό Νικαίας, τη Δάφνη, τον Μακεδονικό, τον Κολοσσό Ρόδου και το Αιγάλεω, ενώ την περίοδο 2008-2009 έχει κοουτσάρει τον Ηλυσιακό".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software