Μοίρασαν δώρα και χαρά στη "ΖΩΗ"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

dora Το Σωματείο Ειδικής Αγωγής και Προστασίας ΑμεΑ "Η ΖΩΗ" επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του ΣΕΠΚ, συνοδευόμενοι από εκπροσώπους του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ το πρωί της Τετάρτης, μοιράζοντας δώρα και μια ζεστή αγκαλιά στα παιδιά και στους εργαζόμενους του Σωματείου αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Το παρών για λογαριασμό του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης έδωσαν ο Παρασκευάς Μουρατίδης, ο Βαγγέλης Αγγέλου και ο Δημήτρης Γαλάνης. Ακόμη βρέθηκαν εκεί παίκτες του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ερμή Λαγκαδά, καθώς και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης.

"Ήταν μια συγκλονιστική επίσκεψη. Πιστεύω ότι τα παιδιά και όσοι δουλεύουν στο Σωματείο είναι πραγματικοί ήρωες. Εμείς από τη μεριά μας προσφέραμε κάποια δώρα και ελπίζω ότι δώσαμε σε όλους στη "ΖΩΗ" λίγη χαρά. Θα πρέπει βέβαια το φιλανθρωπικό έργο των ανθρώπων του μπάσκετ να είναι πιο έντονο και να μην περιορίζεται μόνο στις ημέρες των Χριστουγέννων. Πρέπει να στεκόμαστε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους που κάνουν όλη τη σκληρή δουλειά, λειτουργώντας αυτό το Σωαμτείο" ήταν τα λόγια του Παρασκευά Μουρατίδη.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software