Ο Σκαριόλο ανέλαβε την Κίμκι

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
scariolo.jpg Ο Ιταλός Σέρτζιο Σκαριόλο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ρώσικης Κίμκι. Αλλαγές στους πάγκους σημειώθηκαν και σε άλλους μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης όπως στη Λιέτουβος Ρίτας και στην Ολίμπια Λουμπλιάνας.
scariolo.jpg Ο Σέρτζιο Σκαριόλο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ρώσικης Κίμκι ως το τέλος της σεζόν, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα.

Ο Ιταλός τεχνικός που έχει γράψει μια λαμπρή καριέρα στην Ιταλία (Σκαβολίνι) και στην Ισπανία (Ρεάλ, Ουνικάχα Μάλαγα) έχει προοπτική ανανέωσης για δύο ακόμη χρόνια. Ο Σκαριόλο αντικατέστησε τον Κεστούτις Κεμζούρα, τον πρώην βοηθό του Ντέιβιντ Μπλατ στη Μπενετόν Τρεβίζο.

"Ο Σκαριόλο είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Έχει κερδίσει πολλούς τίτλους κι έχει εμπειρία από κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Πιστεύω ότι θα προσαρμοστεί γρήγορα στις απαιτήσεις και θα πετύχει" ήταν τα λόγια του γενικού διευθυντή της ομάδας, Βίκτορ Μπικόλοφ.

Στο μεταξύ η Λιέτουβος Ρίτας έλυσε τη συνεργασία του με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Αντάνας Σιρέικα.

Τέλος η Ολίμπια Λουμπλιάνας βρίσκεται στην αναζήτηση προπονητή μετά την παραίτηση του Αλεξάντας Τζίκιτς. Φαβορί για την αντικατάσταση του είναι ο Γιούρι Ζντοβτς, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα και την εθνική Σλοβενίας.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software