Παγκόσμια ικανοποίηση για τους Εφήβους

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
efivoi_telikos_mikri.jpg Η Εθνική Εφήβων, με την εξαιρετική της πορεία ΚΑΙ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νέας Ζηλανδίας, κέρδισε την αναγνώριση ολόκληρου του μπασκετικού κόσμου και το ζεστό χειροκρότημα των Ελλήνων. Η ήττα στον τελικό από τις Ηνωμένες Πολιτείες, σε καμία περίπτωση δεν θαμπώνει τη... λάμψη του ασημένιου μεταλλίου, ούτε μειώνει τη δική μας περηφάνεια. Είναι χαρακτηριστικό ότι η υφήλιος έβγαλε το... καπέλο στον Γιώργο Βλασσόπουλο και τους παίκτες του. Συγχαρητήρια από τον ΠΣΑΚ για Βλασσόπουλο-Προεστό. 
efivoi_telikos.jpg Η Εθνική Εφήβων, με την εξαιρετική της πορεία ΚΑΙ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νέας Ζηλανδίας, κέρδισε την αναγνώριση ολόκληρου του μπασκετικού κόσμου και το ζεστό χειροκρότημα των Ελλήνων. Η ήττα στον τελικό από τις Ηνωμένες Πολιτείες, σε καμία περίπτωση δεν θαμπώνει τη... λάμψη του ασημένιου μεταλλίου, ούτε μειώνει τη δική μας περηφάνεια. Είναι χαρακτηριστικό ότι η υφήλιος έβγαλε το... καπέλο στον Γιώργο Βλασσόπουλο και τους παίκτες του.

Δεν είναι μόνο τα κολακευτικά σχόλια στο επίσημο site των διοργανωτών, στα διεθνή ειδησιογραφικά πρακτορεία και στα ΜΜΕ που μιλούν για την  "Ελλάδα, την παγκόσμια δύναμη του μπάσκετ"... Η αναγνώριση για την ομάδα που πέρσι κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και φέτος επιβεβαίωσε το ταλέντο και τη δυναμική της με την κατάληψη της δεύτερης θέσης ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, έρχεται από πολλές πλευρές.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης αισθάνεται ακόμη μια φορά την ανάγκη να δώσει συγχαρητήρια στο προπονητικό τιμ, στους παίκτες και σε όλα τα μέλη αυτής της ομάδας. Μπορεί η δίψα για το... χρυσό να μην ικανοποιήθηκε, ωστόσο, η περηφάνεια κι η ικανοποίηση είναι η ίδια από τη στιγμή που όλοι είδαν ότι οι "χρυσοί" Έφηβοι έβγαλαν ότι είχαν στο παρκέ.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΣΑΚ απέστειλε επιστολή στον ΣΕΠΚ, εκφράζοντας τα θερμά συγχαρητήρια στους "αρχιτέκτονες" αυτής της ομάδας, τον Γιώργο Βλασσόπουλο και τον Γιώργο Προεστό "για τη μεγάλη τους επιτυχία και την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software