Συγχαρητήρια για την πρόκριση

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

bartzokas Με ελληνική εκπροσώπηση θα διεξαχθεί στις 10-12 Μαΐου το final-four της Euroleague, καθώς ο Ολυμπιακός πήρε τη σπουδαία πρόκριση επί της Εφές και θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Ο ΣΕΠΚ επιθυμεί να συγχαρεί θερμά τον προπονητή Γιώργο Μπαρτζώκα και τους "ερυθρολεύκους", αλλά και την ομάδα του Παναθηναϊκού για την μεγάλη της προσπάθεια.

bartzokas Με ελληνική εκπροσώπηση θα διεξαχθεί στις 10-12 Μαΐου το final-four της Euroleague, καθώς ο Ολυμπιακός πήρε τη σπουδαία πρόκριση επί της Εφές και θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Ο ΣΕΠΚ επιθυμεί να συγχαρεί θερμά τον προπονητή Γιώργο Μπαρτζώκα, τους συνεργάτες του, τους παίκτες και τη διοίκηση των "ερυθρολεύκων" για το επίτευγμα τους. Η παρουσία της ομάδας στις τέσσερις καλύτερες της Ευρώπης αποτελεί από μόνη της μια εξαιρετική επιτυχία και διάκριση, καθώς και απόδειξη της σκληρής και ποιοτικής δουλειάς που έχει κάνει το τεχνικό τιμ.

Παράλληλα ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης αποδίδει τα εύσημα και στην ομάδα του Παναθηναϊκού και κυρίως τον Αργύρη Πεδουλάκη, για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν στη φετινή Euroleague. Απέδειξαν στη σειρά απέναντι στη Μπαρτσελόνα πόσο ανταγωνιστική ομάδα διαθέτουν, καθώς εντέλει αποκλείστηκαν στις λεπτομέρειες από ένα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι δύο αυτές ομάδες, καθοδηγούμενες από Έλληνες προπονητές, απέδειξαν ότι το μπάσκετ, παρά τα συνολικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας, κρατά ψηλά τη σημαία. Κυριοελεκτικά και μεταφορικά...

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software