Μηνιαία συγκέντρωση προπονητών Βορείου Ελλάδος

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Sepk logo Την Δευτέρα 9/3/2015 έγινε η μηνιαία συγκέντρωση προπονητών Β. Ελλάδος με βασικό ομιλητή τον προπονητή της αντρικής ομάδας των Μαχητών Δόξας Πεύκων κ. Χατζηκυριακίδη Λευτέρη και με θέμα συζήτησης τον αμυντικό προσανατολισμό της ομάδας του, η οποία πρωταγωνιστεί στον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

thessaloniki 01 Η συμμετοχή προπονητών-μελών του ΣΕΠΚ ήταν ιδιαίτερα αυξημένη ενώ παρευρέθηκαν και ο Αντιπρόεδρος κ. Σούλης Μαρκόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Παρασκευάς Μουρατίδης και το μέλος του Δ. Συμβουλίου κ. Νίκος Κεραμέας καθώς και ο τέως αντιπρόεδρος του Συνδέσμου coachΡοδόπουλος.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΠΚ κ. Παρασκευάς Μουρατίδης καλωσόρισε τον προπονητή των πρωτοπόρων της Β’ Εθνικής και όλους τους παρευρισκόμενους και έδωσε τον λόγο στον coachΧατζηκυριακίδη. Ο προπονητής των Μαχητών στην ομιλία του ανέπτυξε κυρίως την αμυντική λειτουργία της ομάδας του και ιδιαίτερα αναφέρθηκε στην παγίδα που ζητάει από τους παίκτες του όταν η μπάλα πάει στο lowpost. Έδειξε στους παρευρισκόμενους τις ασκήσεις που χρησιμοποιεί στην προπόνηση για να πετύχει τον σκοπό του και αναφέρθηκε στα ατομικά χαρακτηριστικά των παικτών του και στο γιατί επέλεξε να χρησιμοποιήσει αυτή την άμυνα.

Ακολούθησαν διάφορες ερωτήσεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και έγινε ένας διάλογος μεταξύ των προπονητών.

Κατόπιν ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΠΚ αφού ευχαρίστησε τον coachγια τις πολύτιμες πληροφορίες του, αναφέρθηκε στην ανάγκη συμμετοχής των μελών σε thessaloniki 02 πρωτοβουλίες για την καλύτερη λειτουργία του Συνδέσμου και την ανάγκη δημιουργίας επιτροπών για την δραστηριοποίηση σε θέματα που αφορούν τον προπονητή και το άθλημα.

Επίσης συζητήθηκε και το σημαντικό θέμα του FairPlayστα πρωταθλήματα των μικρών ηλικιακά κατηγοριών, που το τελευταίο διάστημα δείχνει να απασχολεί τον χώρο του μπάσκετ.

Τέλος ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΠΚ κ. Παρασκευάς Μουρατίδης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για το τοπικό σεμινάριο μικρών ηλικιών που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη των Ιωαννίνων στις 6-7 Απριλίου , όπως επίσης πληροφόρησε τους προπονητές ότι οι επόμενες συγκεντρώσεις του ΣΕΠΚ στην Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 20/4/2015 και την Δευτέρα 11/5/2015.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software