Νικηφόρο κι ελπιδοφόρο ξεκίνημα

| Έλληνες του Εξωτερικού

fragkias 1 Οι Πανασιατικοί αγώνες ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο για το Κατάρ του Βασίλη Φραγκιά και του συνεργάτη του Γιώργου Μπιτζάνη. Στην πρεμιέρα του στη διοργάνωση το Κατάρ κέρδισε με 79-69 το Κουβέιτ και ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς με αυτή τη νίκη εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση του στην επόμενη φάση.

fragkias paiktis manager Οι Πανασιατικοί αγώνες ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο για το Κατάρ του Βασίλη Φραγκιά και του άμεσου συνεργάτη του, Γιώργου Μπιτζάνη. Το Κατάρ στην πρεμιέρα του στο τουρνουά κέρδισε με 79-69 το Κουβέιτ και ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς με αυτή τη νίκη εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα των Ελλήνων προπονητών είναι την ερχόμενη Πέμπτη (25/9) η δυνατή, Ιαπωνία. Αν το Κατάρ κερδίσει την ομάδα από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου τότε θα προκριθεί ως πρώτο από τον F όμιλο.

Κόντρα στο Κουβέιτ ο Βασίλης Φραγκιάς ευτύχησε να δει τρεις παίκτες του να ολοκληρώνουν το παιχνίδι με διψήφιο αριθμό πόντων. Ο Μανσούρ Ατίφ Ελχανταρί είχε 10 πόντους, ο Ερφάν Αλί Σαέντ είχε 14, ενώ ο Κχαλίντ Σουλιμάν Αμπντι απείχε ένα ριμπάουντ από το νταμπλ νταμπλ, καθώς μέτρησε 25 πόντους με 9 ριμπάουντ.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software