Πιστιόλης: "Το "Αθήνα 2019" είναι μεγάλη ευκαιρία για όλους"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

pistiolis Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα έχει ισχυρή παρουσία στο Διεθνές Σεμινάριο του ΣΕΠΚ, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Ιουλίου στο κλειστό των Μελισσίων. Στο "Αθήνα 2019" θα βρεθεί το επιτελείο των Πρωταθλητών Ευρώπης, με τον Δημήτρη Ιτούδη, τον Ανδρέα Πιστιόλη και τον Κώστα Χατζηχρήστο να μιλούν για κομμάτια που αφορούν την προετοιμασία και τη λειτουργία της ομάδας. 

Ο Ανδρέας Πιστιόλης θα αναλύσει το κομμάτι της άμυνας στο pick n roll μέσα από το scouting και τη video - παρουσίαση που γίνεται, πριν από τους αγώνες.

"Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για όλους όσοι βρεθούν στο Σεμινάριο, να μάθουν από τους καλύτερους προπονητές της Ευρώπης. Οι παρουσιάσεις όλων των ομιλητών θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρουν και θα δώσουν τη δυνατότητα σε όλους να πάρουν νέες ιδέες. Θα είναι ένα Σεμινάριο πολύ υψηλού επιπέδου, αυτό είναι βέβαιο" δήλωσε αρχικά στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ ο assistant coach της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για να καταλήξει λέγοντας πως "είναι μεγάλη τιμή για εμένα, που μου δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχω σε αυτό ως ομιλητής και να έχω τη δυνατότητα να μοιραστώ με συναδέλφους τις γνώσεις και εμπειρίες μου".

Η ομιλία του Ανδρέα Πιστιόλη θα γίνει την Παρασκευή 12 Ιουλίου από τις 18:00 έως τις 19:30.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software