Επίσκεψη σε University of Utah και Utah Jazz

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

utah1 Ο Γιώργος Κετσελίδης και ο Θανάσης Παπαχατζής βρίσκονται από τις αρχές της εβδομάδας στις ΗΠΑ, παρακολουθώντας την προετοιμασία του University of Utah καθώς επίσης και των Utah Jazz στο πλαίσιο του προγράμματος υποτροφιών του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης. Οι δύο έμπειροι τεχνικοί είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους προπονητές του κολεγίου και να αντιληφθούν το μέγεθος της επένδυσης που έχει γίνει σε επίπεδο εγκαταστάσεων. 

Το αθλητικό κέντρο περιλαμβάνει δύο προπονητήρια, video room, ενώ στην προπόνηση συμμετέχουν τρεις προπονητές, πέντε βοηθητικοί managers, δύο φροντιστές, αλλά και ακόμη δύο άτομα: ένας που ήταν υπεύθυνος για την βιντεοσκόπηση της προπόνησης, κι ένας που χειριζόταν τον υπολογιστή.

coach2  

coach1

Στη διάρκεια της preseason, ο προπονητής του University of Utath, Larry Krystkowiak, υποδέχθηκε τους δύο προπονητές, μίλησε μαζί τους και εξήγησε τον τρόπο δουλειάς και προπόνησης της ομάδας του.

Κατά την παραμονή στις εγκαταστάσεις του κολεγίου, έτυχε να συναντήσουν έναν παλιό γνώριμο των ελληνικών πάγκων, τον Ντιρκ Μπάουερμαν.

Τη δεύτερη μέρα της παρουσίας στη Utah, έγινε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις των Utah Jazz. Με τη μεσολάβηση του Ρήγα Δάρδαλη, τον οποίο αμφότεροι οι προπονητές θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά για τη συμβολή του, υπήρξε επίσκεψη σε κάθε σημείο των εγκαταστάσεων και παρουσίαση της μεθοδολογίας πίσω από κάθε αμυντική και επιθετική τακτική της ομάδας.

Ο Γιώργος Κετσελίδης και ο Θανάσης Παπαχατζής θα παραμείνουν στη Utah μέχρι τις 10 Οκτωβρίου.

utah2

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software