Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Διαδικτυακό σεμινάριο με τον Θανάση Παπαχατζή

Ο Θανάσης Παπαχατζής δίνει αυτή την Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, στις 20.00, το τρίτο σεμινάριο της σειράς "Θεμελίωση ομαδικού παιχνιδιού και transition στο σύγχρονο basketball". Η ομιλία του θα έχει θέμα την "άμυνα δύο παικτών στο σύγχρονο basketball". Θυμίζουμε πως υπάρχει πάντα η δυνατότητα παρακολούθησης του σεμιναρίου ζωντανά ή (και) σε βίντεο. Για πληροφορίες και εγγραφές στο ideftraining.gr/basket. 

Περισσότερα: Διαδικτυακό σεμινάριο με τον Θανάση Παπαχατζή

 

Συλλυπητήρια στον κ. Βαγγέλη Λιόλιο

Sepk logoΟ Πρόεδρος, Παναγιώτης Γιαννάκης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και όλα τα μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον Πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας, Αναστασίας. 

   

Παράταση μίας εβδομάδας για την υποβολή αιτήσεων της Σχολής Β' Κατηγορίας

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τα μέλη του πως δόθηκε παράταση μίας εβδομάδας στην προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τη συμμετοχή στη Σχολή Β' Κατηγορίας, ήτοι μέχρι τις 21 Ιανουαρίου 2022. Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις γίνονται μόνο ηλεκτρονικά. 

Περισσότερα: Παράταση μίας εβδομάδας για την υποβολή αιτήσεων της Σχολής Β' Κατηγορίας

 

Τηλεδιάσκεψη για τα μέλη σε Βόρεια Ελλάδα

Sepk logoΟ Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τα μέλη του ότι την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 στις 17:30, θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη, με συμμετέχοντες τους προπονητές - μέλη του ΣΕΠΚ από την Βόρεια Ελλάδα.

Περισσότερα: Τηλεδιάσκεψη για τα μέλη σε Βόρεια Ελλάδα

   

Διευκρινίσεις και Δικαιολογητικά για Σχολή Προπονητών Β' Κατηγορίας

Sepk logoΟ Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τα μέλη του για την Σχολή Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Β' Κατηγορίας. Οι διευκρινίσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα. 

Περισσότερα: Διευκρινίσεις και Δικαιολογητικά για Σχολή Προπονητών Β' Κατηγορίας

 

Σεμινάριο από τον Θανάση Παπαχατζή

papachatzis-thanasisΟ Θανάσης Παπαχατζής δίνει αυτή την Κυριακή 9 Ιανουαρίου στις 20.00, το δεύτερο σεμινάριο της σειράς "Θεμελίωση ομαδικού παιχνιδιού και transition στο σύγχρονο basketball". Η ομιλία του θα έχει θέμα την "Επίθεση δύο παικτών στο σύγχρονο basketball, ballscreens". Υπάρχει πάντα η δυνατότητα παρακολούθησης του σεμιναρίου ζωντανά ή (και) σε βίντεο. Για πληροφορίες και εγγραφές στο ideftraining.gr/basket. 

Περισσότερα: Σεμινάριο από τον Θανάση Παπαχατζή

   

Φραγκιάς: "Στη Μογγολία γνωρίζουν την Ελλάδα και τους προπονητές της"

frangiasΛίγο πριν από το τέλος του 2021, ο Βασίλης Φραγκιάς πήρε την απόφαση να εργαστεί στη Μογγολία, σε μια χώρα που ουδέποτε φανταζόταν πως θα τον βγάλει το μπασκετικό μονοπάτι του. Ο πολύπειρος τεχνικός αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε από σύλλογο της χώρας, ταξίδεψε στην Ασία και έπιασε δουλειά, μετρώντας ήδη δύο νίκες μέσα σε τέσσερις ημέρες. 

Περισσότερα: Φραγκιάς: "Στη Μογγολία γνωρίζουν την Ελλάδα και τους προπονητές της"

 

Χάλκινο μετάλλιο για τον Αντώνη Δούκα με το Μπαγκλαντές

antonis-doukasΓια πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, το Μπαγκλαντές κατέκτησε μετάλλιο στο South Asian Basketball Association, υπό την καθοδήγηση του Αντώνη Δούκα. Ο πολύπειρος τεχνικός έφερε άμεσα επιτυχίες στην ασιατική χώρα, με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στη διεθνή διοργάνωση, χάνοντας μόνο από την Ινδία και τη Σρι Λάνκα. 

Περισσότερα: Χάλκινο μετάλλιο για τον Αντώνη Δούκα με το Μπαγκλαντές

   

Νέα διευκρίνιση για τη συμμετοχή σε Σχολή Προπονητών

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τα μέλη του πως -κατόπιν διευκρινίσεων και νέων οδηγιών που έλαβε- τα ιδιωτικά συμφωνητικά προς απόδειξη προπονητικής εμπειρίας για τη συμμετοχή σε Σχολή Προπονητών δεν θα γίνονται δεκτά από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, όταν το ποσό αμοιβής είναι μηδενικό.

Περισσότερα: Νέα διευκρίνιση για τη συμμετοχή σε Σχολή Προπονητών

 

Σεμινάριο από τον Θ. Παπαχατζή

papachatzis-thanasisΟ Θανάσης Παπαχατζής θα κάνει και φέτος σειρά σεμιναρίων. Αυτή την σαιζόν η σειρά των σεμιναρίων θα έχει θέμα την " Θεμελίωση ομαδικού παιχνιδιού και transition game στο σύγχρονο basketball ". Το πρώτο σεμινάριο θα γίνει την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, στις 20:00 με θέμα την " Επίθεση 2 παικτών : κίνηση χωρίς την μπάλα, διεισδύσεις και αποστάσεις ". Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο ideftraining.gr/basket .

*Στο διαδικτυακό σεμινάριο του Θανάση Παπαχάτζη δεν συμμετέχει ως διοργανωτής ο ΣΕΠΚ, αλλά ως μέσο να επικοινωνηθεί προς τα μέλη του η προσπάθεια που γίνεται.

   

Πένθος για τον χαμό του Άγι Κυνηγόπουλου

agis-kinigopoulosΟ Πρόεδρος, Παναγιώτης Γιαννάκης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και όλα τα μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εκφράζουν τη θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Άγι Κυνηγόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου σε ηλικία 89 ετών. 

Περισσότερα: Πένθος για τον χαμό του Άγι Κυνηγόπουλου

 

Ενημέρωση για Σχολή Β' Κατηγορίας

Sepk logoΟ Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τα μέλη του πως δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση για την Ίδρυση Σχολής Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Β' Κατηγορίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο. Υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, εφόσον συγκεντρωθεί αριθμός αιτούντων που θα υπερβαίνει τους τριάντα (30) ενδιαφερόμενους προπονητές. 

Περισσότερα: Ενημέρωση για Σχολή Β' Κατηγορίας

   

Ενημέρωση για τους αποφοιτήσαντες της Σχολής Προπονητών Α Κατηγορίας

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους αποφοιτήσαντες της Σχολής Προπονητών Α Κατηγορίας πως μπορούν να παραλάβουν το δίπλωμά τους από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Αυτό μπορεί να συμβεί είτε μέσω courier είτε αυτοπροσώπως από το γραφείο προπονητών "58Β" στο Ισόγειο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι). Επίσης, είναι δυνατή η παραλαβή μέσω τρίτου με εξουσιοδότηση.

 

Τηλεδιάσκεψη και Σεμινάριο για τα μέλη σε Κεντρική Ελλάδα & Ήπειρο

Sepk logoΟ Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τα μέλη του ότι ότι το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη υπό τον κ. Σπύρο Δεράο (μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΠΚ), με συμμετέχοντες τους προπονητές - μέλη της περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδος - Ηπείρου. 

Περισσότερα: Τηλεδιάσκεψη και Σεμινάριο για τα μέλη σε Κεντρική Ελλάδα & Ήπειρο

   

Οδύνη για τον θάνατο του Στέβαν Γέλοβατς

jelovacΟ Πρόεδρος, Παναγιώτης Γιαννάκης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και όλα τα μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη για τον αδόκητο χαμό του Στέβαν Γέλοβατς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 32 ετών. 

Περισσότερα: Οδύνη για τον θάνατο του Στέβαν Γέλοβατς

 

Δεύτερος κύκλος του εκπαιδευτικού προγράμματος με τηλεκπαίδευση για ακαδημίες καλαθοσφαίρισης

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει πως ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τον 2ο κύκλο του ΚΕΔΙΒΙΜ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, για το επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο "Δομή και Λειτουργία Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης: Οργάνωση τουρνουά - camps".

Περισσότερα: Δεύτερος κύκλος του εκπαιδευτικού προγράμματος με τηλεκπαίδευση για ακαδημίες καλαθοσφαίρισης

   

Βαθιά θλίψη για τον θάνατο του Δημήτρη Καρβέλα

karvelas2Ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Γιαννάκης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και όλα τα μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Δημήτρη Καρβέλα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, έπειτα από πολυετή και γενναία μάχη με τον καρκίνο. 

Περισσότερα: Βαθιά θλίψη για τον θάνατο του Δημήτρη Καρβέλα

 

Θλίψη για τον θάνατο του Στράτου Κωσταλά

costalasΟ Πρόεδρος, Παναγιώτης Γιαννάκης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και όλα τα μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Στράτου Κωσταλά, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, σε ηλικία 66 ετών. 

Περισσότερα: Θλίψη για τον θάνατο του Στράτου Κωσταλά

   

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών για τη "Διοίκηση Αθλητισμού"

eap2Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τα μέλη του πως το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, το μοναδικό ελληνικό πανεπιστήμιο που παρέχει αποκλειστικά σπουδές με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, προσφέρει προς φοίτηση το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών για τη "Διοίκηση Αθλητισμού". 

Περισσότερα: Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών για τη "Διοίκηση Αθλητισμού"

 

Διαμαντάκος: "Βασική προτεραιότητα η μεγάλη συμμετοχή των μελών σε κάθε δράση του ΣΕΠΚ"

diamantakosΟ Γιάννης Διαμαντάκος μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την τηλεδιάσκεψη και το σεμινάριο που διοργανώνεται για την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, για όλους τους προπονητές - μέλη της Πελοποννήσου. Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου αναφέρθηκε στην ανάγκη για πιο έντονη επικοινωνία μεταξύ των μελών του Συνδέσμου, αλλά και τον μεγάλο στόχο που έχει τεθεί. 

Περισσότερα: Διαμαντάκος: "Βασική προτεραιότητα η μεγάλη συμμετοχή των μελών σε κάθε δράση του ΣΕΠΚ"

   

Σελίδα 1 από 110

topika-seminaria-2022

omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software