Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Ιτούδης: "Οι πέντε άξονες για τη δημιουργία ομάδας"

itoudis2Ο Δημήτρης Ιτούδης ήταν ο επόμενος ομιλητής των διαδικτυακών σεμιναρίων του ΣΕΠΚ, τα οποία προβάλλονται μέσω Facebook LIVE στη σελίδα του Συνδέσμου στο Facebook. Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανέλυσε το θέμα με τίτλο "χτίσιμο και φιλοσοφία ομάδας" εξηγώντας τον τρόπο δουλειάς του και τη φιλοσοφία του, σε ζητήματα που αφορούν τη δημιουργία ενός συνόλου. 

Περισσότερα: Ιτούδης: "Οι πέντε άξονες για τη δημιουργία ομάδας"

 

Ο Δημήτρης Ιτούδης για το "χτίσιμο ομάδας και φιλοσοφίας"

itoudis-webinarΟ ΣΕΠΚ συνεχίζει με τα διαδικτυακά σεμινάρια που πραγματοποιεί, με στόχο να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους προπονητές να παρακολουθήσουν ομιλίες καταξιωμένων συναδέλφων. Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι ο επόμενος προπονητής που θα μιλήσει μέσω Facebook LIVE, με τη διαδικασία να ξεκινά στις 16:00 μέσω της σελίδας του ΣΕΠΚ στο Facebook. 

Περισσότερα: Ο Δημήτρης Ιτούδης για το "χτίσιμο ομάδας και φιλοσοφίας"

   

Ίδρυση Σχολής Προπονητών Γ' Κατηγορίας

Sepk logoΟ ΣΕΠΚ ανακοινώνει την Ίδρυση Σχολής Προπονητών Γ' Κατηγορίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο μετά τη δημοσίευση στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 880/17-3-2020). Δεδομένων των ιδιαίτερων και δύσκολων συνθηκών και των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν στη χώρα μας για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορονοϊού, οι ημερομηνίες έναρξης υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο χρόνο. 

Περισσότερα: Ίδρυση Σχολής Προπονητών Γ' Κατηγορίας

 

Ζούμε αθλητικά και δίνουμε αίμα

minima1Σε αυτές τις πρωτόγνωρες και δύσκολες -για όλους- στιγμές εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, είναι σημαντικό άπαντες να συνδράμουν με τον δικό τους τρόπο προκειμένου να έρθουν καλύτερες μέρες. 

Περισσότερα: Ζούμε αθλητικά και δίνουμε αίμα

   

Ο Δημήτρης Ιτούδης σε διαδικτυακό σεμινάριο του ΣΕΠΚ

itoudisΟ Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης συνεχίζει τα διαδικτυακά σεμινάρια, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους προπονητές να παρακολουθήσουν μέσω της σελίδας του στο Facebook την ομιλία του Δημήτρη Ιτούδη. Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα μιλήσει μέσω Facebook LIVE για το θέμα "χτίσιμο ομάδας και φιλοσοφία" την Παρασκευή 3 Απριλίου στις 16:00. 

Περισσότερα: Ο Δημήτρης Ιτούδης σε διαδικτυακό σεμινάριο του ΣΕΠΚ

 

Σφαιρόπουλος: "Οι κατευθυντήριες οδοί όταν αναλαμβάνεις μια ομάδα μεσούσης της σεζόν"

sfairopoulos1Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν ο πρώτος ομιλητής των διαδικτυακών σεμιναρίων του ΣΕΠΚ, σε μια διαδικασία που έγινε μέσω του Facebook LIVE -την ομιλία παρακολούθησαν περισσότερα από 1.000 άτομα ανά πάσα στιγμή. Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ ασχολήθηκε με το θέμα "αναλαμβάνοντας μια ομάδα μεσούσης της σεζόν: Προπονητική προσέγγιση", εξηγώντας τη φιλοσοφία του και τις κινήσεις που έκανε στη διάρκεια της καριέρας του, όταν ανέλαβε τα ηνία μιας ομάδας ενώ είχε ξεκινήσει η σεζόν.

Περισσότερα: Σφαιρόπουλος: "Οι κατευθυντήριες οδοί όταν αναλαμβάνεις μια ομάδα μεσούσης της σεζόν"

   

Όλα έτοιμα για το διαδικτυακό σεμινάριο με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο

sfairopoulos-seminarioΟ Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους προπονητές να παρακολουθήσουν μέσω της σελίδας του στο Facebook το διαδικτυακό σεμινάριο, με ομιλητή τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. 

Περισσότερα: Όλα έτοιμα για το διαδικτυακό σεμινάριο με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο

 

Διαδικτυακό σεμινάριο με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο μέσω Facebook

sfairopoulos"Μένουμε σπίτι", κάνουμε το χρέος μας, αλλά παράλληλα έχουμε τη δυνατότητα να επιμορφωθούμε. Ο ΣΕΠΚ επαναφέρει τα διαδικτυακά σεμινάρια του, ξεκινώντας την ερχόμενη Δευτέρα 30 Μαρτίου στις 13.00 μέσω Facebook LIVE, με τον προπονητή της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Γιάννη Σφαιρόπουλο. 

Περισσότερα: Διαδικτυακό σεμινάριο με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο μέσω Facebook

   

Ανακοίνωση του ΣΕΠΚ για τη διακοπή της Basket League

Sepk logoΟ ΣΕΠΚ δηλώνει ότι είναι αντίθετος με την απόφαση των ομάδων της Basket League αναφορικά με την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος. Αντιλαμβανόμαστε απόλυτα ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες είναι αδύνατο να γίνουν οι αγώνες, αυτό όμως δεν απαγορεύει την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, όταν το επιτρέψουν οι καταστάσεις. 

Περισσότερα: Ανακοίνωση του ΣΕΠΚ για τη διακοπή της Basket League

 

Διαθέσιμες για τα μέλη του ΣΕΠΚ οι σημειώσεις από το training camp των Sixers

sixersΣτα πλαίσια του προγράμματος Υποτροφιών του ΣΕΠΚ και με την ευγενική αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος" ο Αλέξανδρος Ζαβός και ο Κώστας Καλογερόπουλος επισκέφθηκαν τους Philadelphia 76ers. Αμφότεροι παρακολούθησαν τις πρώτες ημέρες του training camp, κατέγραψαν τη φιλοσοφία και το ασκησιολόγιο. 

Περισσότερα: Διαθέσιμες για τα μέλη του ΣΕΠΚ οι σημειώσεις από το training camp των Sixers

   

Ενημέρωση για το οικονομικό βοήθημα λόγω κορωνοϊού

Sepk logoΟ ΣΕΠΚ ενημερώνει τα μέλη του ότι οι προπονητές των αθλητικών σωματείων έχουν ενταχθεί στο νομοθετικό πλαίσιο, για την παραλαβή του οικονομικού βοηθήματος που έχει εξαγγείλει η Κυβέρνηση λόγω του κορωνοϊού -δεδομένου ότι τα σωματεία έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους. 

Περισσότερα: Ενημέρωση για το οικονομικό βοήθημα λόγω κορωνοϊού

 

Ενημέρωση για τα μέλη του ΣΕΠΚ

Sepk logoΟ ΣΕΠΚ ενημερώνει τα μέλη του ότι έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε και οι προπονητές που απασχολούνται σε ομάδες οι οποίες έχουν παύσει αναγκαστικά τις δραστηριότητές τους λόγω της γενικής απαγόρευσης για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού, και οι οποίοι πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις, να λάβουν το προβλεπόμενο σχετικό επίδομα που δικαιούνται και οι λοιποί μισθωτοί και ελεύθεροι επαγγελματίες. 

Περισσότερα: Ενημέρωση για τα μέλη του ΣΕΠΚ

   

Θρήνος για την απώλεια του Μπόρισλαβ Στάνκοβιτς

stankovicΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης και προσωπικά ο πρόεδρος, Παναγιώτης Γιαννάκης, εκφράζουν την θλίψη τους για την απώλεια του Μπόρισλαβ Στάνκοβιτς. 

Περισσότερα: Θρήνος για την απώλεια του Μπόρισλαβ Στάνκοβιτς

 

Διαθέσιμες για τα μέλη του ΣΕΠΚ οι σημειώσεις από το University of Pennsylvania

penn1Τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2019, ο Αλέξανδρος Ζαβός και ο Κώστας Καλογερόπουλος ταξίδεψαν στις ΗΠΑ, στο περιθώριο των υποτροφιών που προσφέρει για τα μέλη του ο ΣΕΠΚ, έχοντας τη δυνατότητα να δουν από κοντά τον τρόπο δουλειάς κορυφαίων προγραμμάτων του ΝΒΑ και του NCAA. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης δίνει την ευκαιρία στα εγγεγραμμένα μέλη του να λάβουν όλες τις σημειώσεις από την παρουσία στις προπονήσεις του University of Pennsylvania μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Περισσότερα: Διαθέσιμες για τα μέλη του ΣΕΠΚ οι σημειώσεις από το University of Pennsylvania

   

Παίζουμε άμυνα, θα νικήσουμε!

spiti1Σε μία δύσκολη περίοδο για όλους μας, η πρόληψη είναι το μεγαλύτερο όπλο που μπορούμε να έχουμε. Γι αυτό, κι ο ΣΕΠΚ καλεί άπαντες να υιοθετήσουν τα μέτρα που έχει ανακοινώσει το Υπουργείο Υγείας προκειμένου να ξεπεραστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η πανδημία του κορονοϊού και να μπορέσουμε όλοι, υγιείς, να επιστρέψουμε στα γήπεδα. 

Περισσότερα: Παίζουμε άμυνα, θα νικήσουμε!

 

Αναβολή του Τοπικού Σεμιναρίου του Πύργου

Sepk logoΚατόπιν της ανακοίνωσης από το Υπουργείο Υγείας νέων προληπτικών μέτρων για την προστασία από τον νέο κορονοϊό, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει πως αναβάλλεται η διεξαγωγή του Τοπικού Σεμιναρίου του Πύργου, που ήταν αρχικά προγραμματισμένο για τις 27 και 28 Μαρτίου στο "Γεώργιος Βασιλακόπουλος". 

Περισσότερα: Αναβολή του Τοπικού Σεμιναρίου του Πύργου

   

Δικαιουλάκος: "Η EuroLeague Women έχει σταθερή δυναμική"

dikaioulakosΗ Ναντέζντα προετοιμάζεται για την προημιτελική σειρά της EuroLeague Women με αντίπαλο τη Βιλερμπάν, με τον Τζώρτζη Δικαιουλάκο και τον άμεσο συνεργάτη του, Πέτρο Πρέκα, να δουλεύουν σκληρά προκειμένου να οδηγήσουν τη ρωσική ομάδα στο Final Four της διοργάνωσης. 

Περισσότερα: Δικαιουλάκος: "Η EuroLeague Women έχει σταθερή δυναμική"

 

Μηνιαία συγκέντρωση προπονητών Βορείου Ελλάδος

Sepk logoΟ Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης καλεί όλα τα μέλη του, αλλά και τους πτυχιούχους της Σχολής προπονητών και τους φοιτητές της ειδικότητας του ΤΕΦΑΑ, να παρευρεθούν στην μηνιαία συγκέντρωση τη Δευτέρα 9/3/2020 στις 17:00, στα γραφεία του ΣΕΠΚ στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας, με βασικό θέμα συζήτησης: "Προβληματισμοί και Προτάσεις για τις Β' & Γ' Εθνικές κατηγορίες".

Περισσότερα: Μηνιαία συγκέντρωση προπονητών Βορείου Ελλάδος

   

Βερροιόπουλος: "Ο τίτλος ανήκει και στους προκατόχους μου"

aris-holargouΓια δεύτερη διαδοχική σεζόν, ο Άρης Χολαργού κατέκτησε το Κύπελλο ΕΣΚΑ Γυναικών, δημιουργώντας... σερί στη διοργάνωση. Ο Νίκος Βερροιόπουλος πήρε την σκυτάλη από τον Σπύρο Γεωργουδάκη και τη Φάννυ Ροΐδου, που οδήγησαν τον σύλλογο στην περσινή επιτυχία αλλά και στον φετινό τελικό, και βοήθησε τον Άρη Χολαργού να κάνει το back to back. 

Περισσότερα: Βερροιόπουλος: "Ο τίτλος ανήκει και στους προκατόχους μου"

 

Κωστόπουλος: "Αυξάνεται το ενδιαφέρον στα Γιάννενα"

kostopoulosΑπό την εκκίνηση κιόλας του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής, ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε ότι θα αφήσει το στίγμα του στην κατηγορία. Πολύ γρήγορα όμως, πέραν αυτού, η ομάδα του Θωμά Κωστόπουλου κατάφερε να βρεθεί στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και -εδώ και αρκετό καιρό- να οδηγεί την κούρσα, ούσα τρεις νίκες μακριά από τη δεύτερη θέση.

Περισσότερα: Κωστόπουλος: "Αυξάνεται το ενδιαφέρον στα Γιάννενα"

   

Σελίδα 1 από 99

e-genius.gr ...intelligent web software