Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες στην μνήμη του Γιάννη Κωσταλά

Sepk logoΟ Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης χαιρετίζει την απόφαση που πήραν η ΕΟΚ και ο ΕΣΑΚΕ για την τήρηση ενός λεπτού σιγής σε όλους τους αγώνες των εθνικών πρωταθλημάτων. Ο ΣΕΠΚ είχε ζητήσει εγγράφως από τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης να πράξει κάτι τέτοιο, γνωρίζοντας την ευαισθησία της σε τέτοια θέματα. 

Περισσότερα: Ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες στην μνήμη του Γιάννη Κωσταλά

 

Παναγιώτης Γιαννάκης: "Ο Γιάννης Κωσταλάς είναι ένας θρύλος"

kostalas1Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, Παναγιώτης Γιαννάκης, αποχαιρετά τον Γιάννη Κωσταλά, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή 10 Οκτωβρίου. 

Περισσότερα: Παναγιώτης Γιαννάκης: "Ο Γιάννης Κωσταλάς είναι ένας θρύλος"

   

Βαθιά θλίψη για τον θάνατο του Γιάννη Κωσταλά

kostalasΟ Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιάννη Κωσταλά, ο οποίος απεβίωσε την Κυριακή 10 Οκτωβρίου. 

Περισσότερα: Βαθιά θλίψη για τον θάνατο του Γιάννη Κωσταλά

 

Δούκας: "Οι συνθήκες δουλειάς και η αίσθηση της περιπέτειας με κρατάνε στο εξωτερικό"

doukasΟ Αντώνης Δούκας είναι από τους πλέον κοσμογυρισμένους προπονητές, περνώντας μεγάλο μέρος της καριέρας του μακριά από την Ελλάδα. Αυτή την περίοδο, ο έμπειρος τεχνικός αποφάσισε να αναλάβει την Εθνική ομάδα του Μπαγκλαντές εν όψει των South Asian Games και να δοκιμάσει κάτι (πολύ) διαφορετικό στην καριέρα του, φιλοδοξώντας να οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας σε επιτυχίες. 

Περισσότερα: Δούκας: "Οι συνθήκες δουλειάς και η αίσθηση της περιπέτειας με κρατάνε στο εξωτερικό"

   

Εκπαιδευτική πλατφόρμα για την αντιμετώπιση της βίας στον παιδικό αθλητισμό

active-logoΟ Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τα μέλη του πως δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης εκπαιδευτικού προγράμματος με στόχο την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας στον παιδικό αθλητισμό, εντελώς δωρεάν από την ACTIVE

Περισσότερα: Εκπαιδευτική πλατφόρμα για την αντιμετώπιση της βίας στον παιδικό αθλητισμό

 

Πρόσκληση ενδιαφέροντος της ΕΟΚ για προπονητές του αναπτυξιακού προγράμματος

Sepk logoΟ ΣΕΠΚ ενημερώνει τους προπονητές/μέλη του πως η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εξέδωσε ανακοίνωση - πρόσκληση για την κάλυψη θέσεων προπονητών στο αναπτυξιακό πρόγραμμά της. 

Περισσότερα: Πρόσκληση ενδιαφέροντος της ΕΟΚ για προπονητές του αναπτυξιακού προγράμματος

   

Συνάντηση του Παναγιώτη Γιαννάκη με τον Κωστή Χατζηδάκη

Sepk logoΟ πρόεδρος του ΣΕΠΚ, Παναγιώτης Γιαννάκης, συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου, με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη, με κύριο θέμα συζήτησης την ασφαλιστική κάλυψη των Ελλήνων προπονητών καλαθοσφαίρισης. 

Περισσότερα: Συνάντηση του Παναγιώτη Γιαννάκη με τον Κωστή Χατζηδάκη

 

Δέκα χρόνια χωρίς τον Φαίδωνα Ματθαίου

phaidon-matthaiouΠέρασαν κιόλας δέκα χρόνια χωρίς τον Φαίδωνα Ματθαίου, τον "Πατριάρχη". Ένας δάσκαλος του αθλήματος, μία από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες που γέννησε η χώρα, σε κάθε επίπεδο. Ο Φαίδωνας Ματθαίου υπηρέτησε το άθλημα για περισσότερα από εξήντα χρόνια, τόσο ως αθλητής όσο και ως προπονητής. 

Περισσότερα: Δέκα χρόνια χωρίς τον Φαίδωνα Ματθαίου

   

Γιαννάκης: "Μία πολύ δυσάρεστη είδηση για το παγκόσμιο μπάσκετ"

ivkovic1Ο πρόεδρος του ΣΕΠΚ, Παναγιώτης Γιαννάκης, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 77 ετών. 

Περισσότερα: Γιαννάκης: "Μία πολύ δυσάρεστη είδηση για το παγκόσμιο μπάσκετ"

 

Βαθιά θλίψη και οδύνη για τον θάνατο του Ντούσαν Ίβκοβιτς

ivkovic-dusanΤο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΠΚ και ο πρόεδρός του, Παναγιώτης Γιαννάκης, εκφράζουν τη βαθιά θλίψη και οδύνη τους για τον θάνατο του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 77 ετών. 

Περισσότερα: Βαθιά θλίψη και οδύνη για τον θάνατο του Ντούσαν Ίβκοβιτς

   

Διευκρινίσεις για άδειες ασκήσεως επαγγέλματος και συναφείς διατάξεις

Μετά από ερωτήματα μελών μας σχετικά με την ισχύ των διατάξεων που τροποποίησαν το Ν. 2725/99 ειδικά όσον αφορά τις άδειες άσκησης επαγγέλματος προπονητή, τις κατηγορίες διπλωμάτων, τη δυνατότητα άσκησης επαγγέλματος στις κατηγορίες πρωταθλημάτων και τις συναφείς διατάξεις διευκρινίζονται τα ακόλουθα: 

Περισσότερα: Διευκρινίσεις για άδειες ασκήσεως επαγγέλματος και συναφείς διατάξεις

 

Ανακοίνωση του ΣΕΠΚ για Υποτροφίες του 2021

ballaΟ Σύνδεσμός μας με βασικό του στόχο την επιμόρφωση των μελών του προγραμματίζει την αποστολή προπονητών - μελών του στις Η.Π.Α. τους μήνες Σεπτέμβριο - Οκτώβριο του έτους 2021 με υποτροφίες, που υλοποιούνται με αποκλειστική δωρεά από το ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος". 

Περισσότερα: Ανακοίνωση του ΣΕΠΚ για Υποτροφίες του 2021

   

Συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Λιόλιο και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ

Sepk logoΤο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΠΚ και ο πρόεδρός του, Παναγιώτης Γιαννάκης, συγχαίρουν τον Βαγγέλη Λιόλιο για την εκλογή του στη θέση του προέδρου της ΕΟΚ, όπως τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για την εκλογή τους μετά τις αρχαιρεσίες της Κυριακής 12 Σεπτεμβρίου στην Ομοσπονδία.

Περισσότερα: Συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Λιόλιο και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ

 

Ο Κώστας Καϊμακόγλου αποχώρησε από την δράση

kaimakoglouΤο φετινό καλοκαίρι αποδείχθηκε αυτό με τα περισσότερα "αντίο" στην δράση. Ο Κώστας Καϊμακόγλου προστέθηκε στη λίστα των πρώην διεθνών παικτών που αποφάσισαν να ολοκληρώσουν την σπουδαία καριέρα τους, μετά από μακρά πορεία στο κορυφαίο επίπεδο. 

Περισσότερα: Ο Κώστας Καϊμακόγλου αποχώρησε από την δράση

   

Υγειονομικό πρωτόκολλο προπονήσεων και αγώνων

Με απόλυτο σεβασμό στις δύσκολες και ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, ο ΣΕΠΚ θα ήθελε να σταθεί στο νέο υγειονομικό πλαίσιο που θεσπίζεται για τη λειτουργία ανοιχτών και κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις και αγώνες. 

Περισσότερα: Υγειονομικό πρωτόκολλο προπονήσεων και αγώνων

 

Πιστοποίηση πρώτων βοηθειών για την έκδοση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος

Sepk logoΟ Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης συνεχίζει τις συντονισμένες προσπάθειες προκειμένου να διευκολυνθούν τα μέλη του, στο θέμα της πιστοποίησης γνώσης πρώτων βοηθειών, που είναι απαραίτητη για την έκδοση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος μετά την τροποποίηση του σχετικού νόμου. 

Περισσότερα: Πιστοποίηση πρώτων βοηθειών για την έκδοση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος

   

Θρήνος για τον αδόκητο χαμό του Μπάμπη Δρακουλίδη

drakoulidisΟ Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Μπάμπη Δρακουλίδη, ο οποίος "έφυγε" σε ηλικία 55 ετών, αφήνοντας ένα σημαντικό κενό στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ. 

Περισσότερα: Θρήνος για τον αδόκητο χαμό του Μπάμπη Δρακουλίδη

 

Επιστολή προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την πιστοποίηση των πρώτων βοηθειών

Sepk logoΜετά την τροποποίηση του νόμου για την έκδοση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος, οι ενδιαφερόμενοι προπονητές είναι υποχρεωμένοι να διαθέτουν πιστοποίηση για γνώση πρώτων βοηθειών. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τα μέλη του πως έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να βρεθεί το συντομότερο δυνατό λύση με το συγκεκριμένο ζήτημα, επικοινωνώντας με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. 

Περισσότερα: Επιστολή προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την πιστοποίηση των πρώτων βοηθειών

   

Συγχαρητήρια σε Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο για την κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ

antetokounmpoΟ Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι Πρωταθλητές του ΝΒΑ για το 2020/21 με τους Μιλγουόκι Μπακς. Οι δύο διεθνείς παίκτες πανηγυρίζουν την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου του ΝΒΑ, γεγονός για το οποίο τούς αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. 

Περισσότερα: Συγχαρητήρια σε Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο για την κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ

 

Το "ευχαριστώ" του Γιάννη Τσουμπρή

tsoubris-osekaΣτην 8η θέση τερμάτισε η Εθνική Μπάσκετ με Αμαξίδιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο ΣΕΦ, αφού -στον τελευταίο της αγώνα στη διοργάνωση- ηττήθηκε με 62-53 από τη Σερβία. Τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στη διοργάνωση εκπροσώπησε ο Γιάννης Τσουμπρής, ο οποίος θέλησε να ευχαριστήσει τον ΣΕΠΚ και την ΟΣΕΚΑ: 

Περισσότερα: Το "ευχαριστώ" του Γιάννη Τσουμπρή

   

Σελίδα 1 από 108

omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software