Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Προσωρινοί πίνακες εισακτέων και απορριπτέων της σχολής προπονητών Καλαθοσφαίρισης στη Σύρο . Αίτηση ένστασης.

Η Επιτροπή Διοίκησης της Σχολής Προπονητών Καλαθοσφαίρισης  Γ΄ Κατηγορίας, στην 2η  συνεδρίαση Δευτέρα, 28/01/2019, αποφασίζει και αναρτά προσωρινό πίνακα υποψηφίων με δικαίωμα συμμετοχής στη Σχολή  Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Γ΄ Κατηγορίας στη Σύρο και πίνακα απορριπτέων λόγω δικαιολογητικών.

Περισσότερα: Προσωρινοί πίνακες εισακτέων και απορριπτέων της σχολής προπονητών Καλαθοσφαίρισης στη Σύρο . Αίτηση ένστασης.

 

Φωτορεπορτάζ από την κοπή της πίτας στην Θεσσαλονίκη

IMG 4785Μέσα σε εξαιρετική ατμόσφαιρα ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα τίμησε εξέχουσες προσωπικότητες του μπάσκετ και βράβευσε τους προπονητές που σημείωσαν επιτυχία μέσα στο 2018.

Περισσότερα: Φωτορεπορτάζ από την κοπή της πίτας στην Θεσσαλονίκη

   

Ολοκληρώθηκε το 1ο Σεμινάριο του 2019

soulis-marma protiΜε επιτυχία στέφθηκε το πρώτο Tοπικό Σεμινάριο του ΣΕΠΚ για το νέο έτος, το οποίο διοργανώθηκε στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του ΕΚΟ All Star Game '19. Οι ομιλητές ανέλυσαν σημαντικά κομμάτια του παιχνιδιού εμβαθύνοντας σε επιμέρους λεπτομέρειες, ενώ κι οι παρευρισκόμενοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον ρωτώντας για να λύσουν τυχόν απορίες.

Περισσότερα: Ολοκληρώθηκε το 1ο Σεμινάριο του 2019

 

All-Star... Σεμινάριο στην Θεσσαλονίκη

marmarinosΌλα είναι έτοιμα για το πρώτο Τοπικό Σεμινάριο του ΣΕΠΚ για το 2019. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης το ερχόμενο Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο του All-Star Game της Basket League διοργανώνει Σεμινάριο με ομιλητές τους Χρήστο Μαρμαρινό, Λευτέρη Χατζηκυριακίδη και Θόδωρο Αστεριάδη.

Περισσότερα: All-Star... Σεμινάριο στην Θεσσαλονίκη

   

«Θα γεμίσει το Αλεξάνδρειο για το All Star Game»

allstargiannakisΗ αντίστροφη μέτρηση για το All Star Game που θα γίνει φέτος στη Θεσσαλονίκη και στο "Nick Galis Hall" έχει αρχίσει με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης για ακόμα μία φορά να στέκεται αρωγός. Στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ φιλοξενήθηκε συνέντευξη του Προέδρου του ΣΕΠΚ, Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος αναφέρθηκε στον συμβολισμό της επιστροφής της διοργάνωσης στη Θεσσαλονίκη την χρονιά που το μπάσκετ συμπληρώνει 100 χρόνια στην Ελλάδα, ενώ παρουσιάστηκε βέβαιος για την μαζική συμμετοχή του κόσμου.

Περισσότερα: «Θα γεμίσει το Αλεξάνδρειο για το All Star Game»

 

Φωτορεπορτάζ από την κοπή της πίτας

epathlaΜέσα σε εξαιρετική ατμόσφαιρα ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ενώ παράλληλα τίμησε εξέχουσες προσωπικότητες του μπάσκετ και βράβευσε τους προπονητές που σημείωσαν επιτυχία μέσα στο 2018. Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς που έλαβε χώρα στο "Athens Avenue Hotel".

Περισσότερα: Φωτορεπορτάζ από την κοπή της πίτας

   

Προπονητικές ευχές για ένα υγιές 2019

pitaΣε μια κατάμεστη αίθουσα που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και με την παρουσία πολλών ξεχωριστών προσωπικοτήτων του Ελληνικού μπάσκετ πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στην Αθήνα. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό με τους προπονητές να ανταλλάζουν ευχές, όμορφες μπασκετικές κουβέντες και... πειράγματα.

Περισσότερα: Προπονητικές ευχές για ένα υγιές 2019

 

Το πρώτο ραντεβού των προπονητών

vraveiaΤις πρώτες μπασκετικές ευχές του 2019 θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν οι Έλληνες προπονητές στην πρώτη εκδήλωση του ΣΕΠΚ για το νέο έτος. Όλα, πλέον, είναι έτοιμα για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (στην Αθήνα) που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (27/1, 20:00) στο ξενοδοχείο "Athens Avenue Hotel" (Λεωφ. Συγγρού 182).

Περισσότερα: Το πρώτο ραντεβού των προπονητών

   

Οι βραβεύσεις του ΣΕΠΚ

giannakis pitaΌλα είναι έτοιμα για το πρώτο ραντεβού των προπονητών της Νοτίου Ελλάδας εντός του 2019, καθώς την ερχόμενη Κυριακή (27/1, ώρα 20:00) ο ΣΕΠΚ θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Η εκδήλωση θα γίνει στο ξενοδοχείο "Athens Avenue Hotel" (Λεωφ. Συγγρού 182) κι οι Έλληνες προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές και να τιμήσουν ανθρώπους που προσέφεραν στο μπάσκετ αλλά και όσους σημείωσαν κάποια επιτυχία. Δείτε ποιοι τεχνικοί θα βραβευτούν την ερχόμενη Κυριακή.

Περισσότερα: Οι βραβεύσεις του ΣΕΠΚ

 

Να κοιτάξουν το… επόμενο

hatzidakiΤο Σαββατοκύριακο που πέρασε δεν είχε τον καλύτερο δυνατό απολογισμό για τους Έλληνες προπονητές που εργάζονται εκτός ελληνικών συνόρων. Οι Πρίφτης, Μπαρτζώκας, Φωτεινάκης, Νασούφης, Χατζηδάκη και Ζαχαρίας μπορεί να πανηγύρισαν τη νίκη, όμως δεν έγινε το ίδιο και με τους Ιτούδη, Σφαιρόπουλο, Χριστόπουλο, Μανουσέλη, Χουγκάζ, Μπιτζάνη, Δικταπανίδη, Δικαιουλάκο, Κούκο και Λέρα.

Περισσότερα: Να κοιτάξουν το… επόμενο

   

Ο Σύνδεσμος τιμάει όσους προσέφεραν στο μπάσκετ

vraveiaΗ αρχή του νέου έτους θα βρει για ακόμα μία χρονιά τους Έλληνες προπονητές μαζί, να ανταλλάσουν ευχές και να τιμούν εκείνους που ξεχώρισαν είτε με την προσφορά τους σε βάθος χρόνου, είτε με τις επιτυχίες τους μέσα στο 2018. Η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (στην Αθήνα) θα γίνει την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 20:00, στο ξενοδοχείο "Athens Avenue" (Λεωφ. Συγγρού 182).

Περισσότερα: Ο Σύνδεσμος τιμάει όσους προσέφεραν στο μπάσκετ

 

Σεμινάριο κανονισμών διαιτησίας

Sepk logoΤην ερχόμενη Δευτέρα (21/1) ο ΣΕΔΚΑ σε συνεργασία με την ΕΣΚΑ διοργανώνουν Σεμινάριο Κανονισμών για μη αξιολογημένους διαιτητές με τον Ηλία Κορομηλά να είναι ο κεντρικός ομιλητής. Η είσοδος στο Σεμινάριο επιτρέπεται και σε προπονητές που ενδιαφέρονται να μάθουν και να εμβαθύνουν περισσότερο σε κομμάτια που άπτονται στους κανονισμούς και στην εφαρμογή τους.

Περισσότερα: Σεμινάριο κανονισμών διαιτησίας

   

Σαββατοκύριακο με νίκες

priftisΜε πολλά χαμόγελα ολοκληρώθηκε ακόμα ένα Σαββατοκύριακο για τους Έλληνες προπονητές που εργάζονται εκτός συνόρων. Τους δύο βαθμούς της νίκης πανηγύρισαν Πρίφτης, Χριστόπουλος, Μανουσέλης, Χουγκάζ, Δέδας, Νασούφης, Δικταπανίδης, Δικαιουλάκος, Χατζηδάκη και Λέρας, ενώ αντίθετα στις λεπτομέρειες έχασαν οι Μπιτζάνης, Φωτεινάκης και Κούκος.

Περισσότερα: Σαββατοκύριακο με νίκες

 

Η κοπή της πίτας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

pita 1Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης προσκαλεί και φέτος τα μέλη του να ανταλλάξουν ευχές για "ένα ευτυχισμένο και γεμάτο επιτυχίες 2019 " στην καθιερωμένη κοπή της πίτας. Το πρώτο ραντεβού του νέου έτους θα συνδυαστεί ως είθισται με τις τιμητικές διακρίσεις προσωπικοτήτων του ελληνικού μπάσκετ αλλά και τις βραβεύσεις των προπονητών που πανηγύρισαν κάποια επιτυχία για την αγωνιστική σεζόν 2017-18.

Περισσότερα: Η κοπή της πίτας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

   

Νίκες ουσίας και ελπίδας

diktapanidisΤο πρώτο Σαββατοκύριακο του 2019 είχε θετικό απολογισμό για τους Έλληνες προπονητές που εργάζονται εκτός συνόρων. Σημαντικά δίποντα πανηγύρισαν οι Ιτούδης, Πρίφτης, Σφαιρόπουλος, Χριστόπουλος, Μπιτζάνης, Δικταπανίδης και Χατζηδάκη. Αντίθετα, δύσκολο αποδείχτηκε το έργο των Φωτεινάκη, Μανουσέλη, Δέδα, Δικαιουλάκου και Ζαχαρία.

Περισσότερα: Νίκες ουσίας και ελπίδας

 

Ανακοίνωση για σημειώσεις από ΗΠΑ

Sepk logoΤα ενεργά μέλη του Συνδέσμου που δεν έχουν λάβει σημειώσεις από τις υποτροφίες του ΣΕΠΚ στην Αμερική και ενδιαφέρονται να λάβουν το υλικό παρακαλούνται όπως αποστείλουν το ονοματεπώνυμο τους και το email τους στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

   

Φινάλε στο Διεθνές Σεμινάριο

klipaΗ αυλαία ενός διημέρου γεμάτου με ενδιαφέρουσες ομιλίες και γνώσεις έπεσε σήμερα (30/12) το μεσημέρι. Το Χριστουγεννιάτικο Διεθνές Σεμινάριο, το οποίο έλαβε χώρα στο κλειστό του ΜΕΤΣ στο Παγκράτι αποτέλεσε το επίκεντρο της μπασκετικής καθημερινότητας. Όλοι οι συμμετέχοντες έφυγαν ικανοποιημένοι από την ποιότητα και την ποσότητα των πληροφοριών που έλαβαν δείχνοντας ότι ακόμα ένα Σεμινάριο του ΣΕΠΚ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Περισσότερα: Φινάλε στο Διεθνές Σεμινάριο

 

Εξαιρετικό ξεκίνημα στο Διεθνές Σεμινάριο

proti

Με απόλυτη επιτυχία ξεκίνησε το Χριστουγεννιάτικο Διεθνές Σεμινάριο που λαμβάνει χώρα στο ΜΕΤΣ. Οι πρώτες ομιλίες κινήθηκαν σε πολύ υψηλό επίπεδο κι άφησαν πολλές υποσχέσεις για την αυριανή ημέρα με τους προπονητές να ανανεώνουν το ραντεβού τους.

Περισσότερα: Εξαιρετικό ξεκίνημα στο Διεθνές Σεμινάριο

   

Ώρα… Διεθνούς Σεμιναρίου

jean aime toupane1Η άμμος στην κλεψύδρα του χρόνου για την έναρξη του Χριστουγεννιάτικου Διεθνούς Σεμιναρίου του ΣΕΠΚ άρχισε να αδειάζει, καθώς το Σάββατο (29/12) θα ανοίξει η αυλαία στο κλειστό του ΜΕΤΣ. Ο τεχνικός της Εθνικής Γαλλίας U20, Jean-Aime Toupane και ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα U16 και πρώην coach της αντρικής ομάδας της Ζελέζνικ, Slobodan Klipa, θα μοιραστούν τις γνώσεις τους πάνω σε νευραλγικά κομμάτια του παιχνιδιού.

Περισσότερα: Ώρα… Διεθνούς Σεμιναρίου

 

Ο Klipa ομιλητής στο Διεθνές Σεμινάριο

Slobodan KlipaΟ Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει αλλαγή στους ομιλητές τους Διεθνούς Σεμιναρίου, που θα διεξαχθεί 29-30 Δεκεμβρίου στο Κλειστό του ΜΕΤΣ. Ο Slobodan Klipa θα αντικαταστήσει τον Laurent Vila, ενώ κανονικά θα προχωρήσει στις δικές του ομιλίες, ο Jean-Aime Toupane.

Περισσότερα: Ο Klipa ομιλητής στο Διεθνές Σεμινάριο

   

Σελίδα 1 από 91

e-genius.gr ...intelligent web software