Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Ο Θανάσης Παπαχατζής ομιλητής σε διαδικτυακό σεμινάριο

papachatzis-thanasisΟ Θανάσης Παπαχατζής θα είναι ομιλητής σε διαδικτυακό σεμινάριο, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μαρτίου στις 11:00. Θέμα του θα είναι "ένας εναντίον ενός πρόσωπο στο καλάθι, με την μπάλα στο πάτωμα".

Στο διαδικτυακό σεμινάριο του Θανάση Παπαχάτζη δεν συμμετέχει ως διοργανωτής ο ΣΕΠΚ, αλλά ως μέσο να επικοινωνηθεί προς τα μέλη του η προσπάθεια που γίνεται. 

Περισσότερα: Ο Θανάσης Παπαχατζής ομιλητής σε διαδικτυακό σεμινάριο

 

Ο ΣΕΠΚ χαιρετίζει τη θετική εισήγηση της Επιτροπής

Sepk logoΟ ΣΕΠΚ χαιρετίζει τη θετική εισήγηση της "Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες" μετά τα σχετικά αιτήματα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών και την επιστροφή στις προπονήσεις για τις ομάδες της Α2 Ανδρών. 

Περισσότερα: Ο ΣΕΠΚ χαιρετίζει τη θετική εισήγηση της Επιτροπής

   

Μασλαρινός: "Πίστευα από την πρώτη στιγμή ότι θα τα καταφέρουμε"

maslarinosΗ Εθνική Γυναικών πανηγύρισε τη μεγάλη πρόκριση στην τελική φάση του EuroBasket 2021, μετά τις δύο νίκες που πέτυχε απέναντι σε Ισλανδία και Βουλγαρία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επιστρέφει έτσι σε μεγάλη διοργάνωση, μετά από τέσσερα χρόνια, γεμάτο όνειρα για μια καλή πορεία. 

Περισσότερα: Μασλαρινός: "Πίστευα από την πρώτη στιγμή ότι θα τα καταφέρουμε"

 

Ενημέρωση για τα μέλη του ΣΕΠΚ

Sepk logoΟ ΣΕΠΚ καλεί όλα τα μέλη του, που πληρούν τις προαναφερθείσες -προ διημέρου- προϋποθέσεις (διαβάστε λεπτομέρειες) για την είσπραξη της αποζημίωσης ειδικού σκοπού από την Πολιτεία, να συμπληρώσουν την σχετική φόρμα που υπάρχει ΕΔΩ και να την υποβάλλουν στον Σύνδεσμο μέχρι τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου στις 11:00 το πρωί. 

Περισσότερα: Ενημέρωση για τα μέλη του ΣΕΠΚ

   

Έκτακτη ανακοίνωση προς τα μέλη του ΣΕΠΚ

Sepk logoΟ ΣΕΠΚ συνεχίζει τις προσπάθειές του προκειμένου να βοηθηθούν τα μέλη του, τα οποία έχουν πληγεί λόγω της πανδημίας και της αναγκαστικής αναστολής εργασίας τους, προσδοκώντας σε μια νέα ενίσχυση από την Πολιτεία. 

Περισσότερα: Έκτακτη ανακοίνωση προς τα μέλη του ΣΕΠΚ

 

Ομιλητής σε διαδικτυακό σεμινάριο ο Θανάσης Παπαχατζής

papachatzis-thanasisΟμιλητής σε διαδικτυακό σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις 11:00 θα είναι ο Θανάσης Παπαχατζής. Ο έμπειρος τεχνικός θα αναφερθεί στο rebounding και τις διεκδικήσεις της μπάλας. 

Στο διαδικτυακό σεμινάριο του Θανάση Παπαχάτζη δεν συμμετέχει ως διοργανωτής ο ΣΕΠΚ, αλλά ως μέσο να επικοινωνηθεί προς τα μέλη του η προσπάθεια που γίνεται

Περισσότερα: Ομιλητής σε διαδικτυακό σεμινάριο ο Θανάσης Παπαχατζής

   

Θρήνος για την απώλεια του Τάκη Ξουρίδα

xouridasΟ Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Τάκη Ξουρίδα, ο οποίος "έφυγε" σε ηλικία 64 ετών, αφήνοντας ένα μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ. 

Περισσότερα: Θρήνος για την απώλεια του Τάκη Ξουρίδα

 

Θρήνος για τον θάνατο του Αλέκου Κασομενάκη

kasomenakisΟ Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εκφράζει την οδύνη και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Αλέκου Κασομενάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. 

Περισσότερα: Θρήνος για τον θάνατο του Αλέκου Κασομενάκη

   

Ενημέρωση μελών για τη συνεδρίαση της 20ής Ιανουαρίου 2021

Sepk logoΤο Δ.Σ. του ΣΕΠΚ μετά την τελευταία συνεδρίασή του της 20ής Ιανουαρίου 2021, ενημερώνει τα μέλη του για τα ακόλουθα: 

Περισσότερα: Ενημέρωση μελών για τη συνεδρίαση της 20ής Ιανουαρίου 2021

 

Χατζηδάκη: "Τιμή να είμαι η πρώτη ξένη γυναίκα προπονήτρια στο Ιράν"

chatzidakiΗ Κατερίνα Χατζηδάκη εργάζεται τις τελευταίες εβδομάδες στο Ιράν, για λογαριασμό της Μαχράμ, για να γίνει έτσι, η πρώτη ξένη γυναίκα που βρίσκεται στο τιμόνι ομάδας στην ασιατική χώρα. Έχοντας ήδη γεμίσει με εμπειρίες στο διάστημα που βρίσκεται στο Ιράν, η Κατερίνα Χατζηδάκη μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την πρό(σ)κληση που αποδέχθηκε και τους στόχος που θέτει. 

Περισσότερα: Χατζηδάκη: "Τιμή να είμαι η πρώτη ξένη γυναίκα προπονήτρια στο Ιράν"

   

Επιστολή προς την ΕΟΚ για την επιστροφή στα γήπεδα

Sepk logoΚατόπιν καθημερινών συζητήσεων και επαφών με τα μέλη του, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης κατέθεσε σειρά αιτημάτων στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ζητώντας την επιστροφή στα γήπεδα, με την τήρηση και διασφάλιση του προβλεπόμενου υγειονομικού πρωτοκόλλου. Ο ΣΕΠΚ στηρίζει τα μέλη του και ευελπιστεί πως σύντομα οι αγωνίες όλων θα εισακουστούν προκειμένου να επιτραπεί η είσοδος σε αθλητικούς χώρους. 

Περισσότερα: Επιστολή προς την ΕΟΚ για την επιστροφή στα γήπεδα

 

ΣΕΠΚ: "Πάγια θέση μας η επανεκκίνηση του αθλητισμού με κάλυψη του κόστους των rapid test"

Sepk logoΣε συνέχεια της τηλεδιάσκεψης που έγινε υπό τον συντονισμό του Γενικού Γραμματέα του ΣΕΠΚ, Παρασκευά Μουρατίδη, και της επιστολής που συνέταξαν και υπέγραψαν από κοινού οι δεκαέξι (16) προπονητές που εργάζονται στις ομάδες της Α2 κατηγορίας των Ανδρών, ο ΣΕΠΚ θέλει να υπενθυμίσει πως πάγια θέση του είναι η επανεκκίνηση του αθλητισμού και η επιστροφή στα γήπεδα (έστω για προπονήσεις), πάντα με την τήρηση του προβλεπόμενου υγειονομικού πρωτοκόλλου. 

Περισσότερα: ΣΕΠΚ: "Πάγια θέση μας η επανεκκίνηση του αθλητισμού με κάλυψη του κόστους των rapid test"

   

Επιστολή των προπονητών της Α2 κατηγορίας Ανδρών για την επανεκκίνηση του αθλητισμού

pinakaki-olympiacosΜε το lockdown στο μεγαλύτερο κομμάτι του ελληνικού αθλητισμού να συνεχίζεται, οι δεκαέξι (16) προπονητές της Α2 Κατηγορίας Ανδρών πραγματοποίησαν τηλεδιάσκεψη με την παρουσία και του Γενικού Γραμματέα του ΣΕΠΚ, Παρασκευά Μουρατίδη.

Περισσότερα: Επιστολή των προπονητών της Α2 κατηγορίας Ανδρών για την επανεκκίνηση του αθλητισμού

 

Διαδικτυακό σεμινάριο από τον Θανάση Παπαχατζή

papachatzis-thanasisΟμιλητής σε ακόμη ένα διαδικτυακό σεμινάριο θα είναι την Κυριακή 3 Ιανουαρίου στις 11:00 ο Θανάσης Παπαχατζής. Ο έμπειρος τεχνικός θα αναφερθεί αυτή τη φορά στην ατομική τεχνική και τακτική. Εν προκειμένω θα εστιάσει στην τεχνική ανάλυση, τη μεθοδολογία της διδασκαλίας, τις εφαρμογές και το ασκησιολόγιο. 

Περισσότερα: Διαδικτυακό σεμινάριο από τον Θανάση Παπαχατζή

   

ΣΕΠΚ: "Είμαστε πρόθυμοι και έτοιμοι να καλύψουμε το κόστος των rapid test για τα μέλη μας"

Sepk logoΑπό την πρώτη στιγμή, ο ΣΕΠΚ είχε τονίσει μέσω ανακοίνωσης πως στηρίζει την επάνοδο στην προπονητική και αγωνιστική δραστηριότητα στις εθνικές κατηγορίες, με την προϋπόθεση της τήρησης όλων των απαραίτητων μέτρων που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ. 

Περισσότερα: ΣΕΠΚ: "Είμαστε πρόθυμοι και έτοιμοι να καλύψουμε το κόστος των rapid test για τα μέλη μας"

 

Χουγκάζ: "Ωραίο να διαχειρίζεσαι το κίνητρο και τα όνειρα των παικτών σου"

chougazΟ Κρις Χουγκάζ, που βρίσκεται για δεύτερη σερί σεζόν στη Γαλλία, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την προσπάθεια που κάνει με την Union Tarbes Lourdes και για τον τρόπο δουλειάς στη χώρα. 

Περισσότερα: Χουγκάζ: "Ωραίο να διαχειρίζεσαι το κίνητρο και τα όνειρα των παικτών σου"

   

Διαδικτυακό σεμινάριο από τον Λεύκιππο Ξάνθης υπό την αιγίδα του ΣΕΠΚ και του ΔΠΘ

lefkippos1Ένα πολύ ενδιαφέρον εκπαιδευτικό διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 17:00, με πρωτοβουλία του Λεύκιππου Ξάνθης και υπό την αιγίδα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης. Το webinar θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της σελίδας του Λευκίππου Ξάνθης στο Facebook

Περισσότερα: Διαδικτυακό σεμινάριο από τον Λεύκιππο Ξάνθης υπό την αιγίδα του ΣΕΠΚ και του ΔΠΘ

 

Ο ΣΕΠΚ στηρίζει την επάνοδο στην προπονητική και αγωνιστική δραστηριότητα

Sepk logoΣτις δύσκολες συνθήκες που διέρχεται η χώρα μας, προσπαθώντας να κρατηθεί όρθια εν μέσω της συνεχιζόμενης απειλής του covid 19 για την υγεία και τη ζωή όλων μας, ο ΣΕΠΚ αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα της τήρησης των προληπτικών και περιοριστικών μέτρων, αλλά και την ανάγκη να διατηρηθεί μία ισορροπία στην καθημερινότητά μας, η οποία έχει διαταραχθεί σε μεγάλο βαθμό, ειδικά όσον αφορά τη σωματική και ψυχική υγεία των αθλητών και προπονητών. 

Περισσότερα: Ο ΣΕΠΚ στηρίζει την επάνοδο στην προπονητική και αγωνιστική δραστηριότητα

   

Το "Παιδί, Προπόνηση, Υγεία" διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή

vivlio-exofylloΔιακεκριμένοι αθλητικοί επιστήμονες από τα ΤΕΦΑΑ, μέλη ΔΕΠ των πανεπιστημίων της χώρας, συνεργάστηκαν για τη δημιουργία βιβλίου σχετικά με την προπόνηση και την υγεία των παιδιών στη νηπιακή και παιδική ηλικία. Ένα υπέροχο αποτέλεσμα, το οποίο πλέον διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή για όλους τους ενδιαφερόμενους. 

Περισσότερα: Το "Παιδί, Προπόνηση, Υγεία" διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΧΑΤΖΗ

papahatzisΟ Θανάσης Παπαχατζής συνεχίζει την διεξαγωγή της ενότητας των διαδικτυακών του σεμιναρίων με θέμα:" Ατομική τεχνική και τακτική στο σύγχρονο basketball". Αυτή την Κυριακή, στις 6 Δεκεμβρίου, στις 11.00, το σεμινάριο έχει θέμα:" Η ντρίμπλα στο σύγχρονο basketball: τεχνική ανάλυση, μεθοδολογία διδασκαλίας, εφαρμογές, ασκησιολόγιο".

Περισσότερα: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΧΑΤΖΗ

   

Σελίδα 1 από 105

omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software