"Πρωτόγνωρη εμπειρία"

lefteris_kalogirouΑύριο κάνει το πρώτο τζάμπολ της σεζόν ένα από τα συναρπαστικότερα πρωταθλήματα. Αυτό της Γ' εθνικής. Στη... μάχη θα ριχτεί τη Δευτέρα και ο ΓΣ Χαλκίδας, ο οποίος πριν μόλις τρεις ημέρες βρέθηκε με καινούριο προπονητή στο πάγκο. Ο Λευτέρης Καλογήρου παρέλαβε τα ηνία από τον Δημήτρη Λιόγα, ο οποίος αποφάσισε να αναλάβει την ΑΕΚ. Ο νέος τεχνικός των Χαλκιδαίων  μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τη συνεργασία του με την ομάδα αλλά και για τους στόχους που θέτει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και τη συνεργασία του με το ΓΣ Χαλκίδας

"Η διοίκηση έπρεπε γρήγορα να βρει αντικαταστάτη. Εγώ παρά την ιδιαίτερη κατάσταση ήθελα πρώτα να δω το υλικό και να μιλήσω με τη διοίκηση. Πήγα στη Χαλκίδα, είδα προπόνηση της ομάδας και τελικά αποφάσισα να δεχτώ γιατί η ομάδα δείχνει να είναι καλά προπονημένη και δουλεμένη. Το υλικό είναι αρκετά καλό για τη κατηγορία.
Όσον αφορά τη πρεμιέρα είναι ούτως ή άλλως δύσκολη για όλες τις ομάδες. Για εμάς θα είναι ακόμα περισσότερο γιατί την εβδομάδα πριν το πρώτο παιχνίδι της σεζόν ο παίκτης θα πρέπει να συγκεντρώνεται στις ιδιαιτερότητες της αγωνιστικής. Δυστυχώς η ομάδα με την αλλαγή προπονητή δεν μπόρεσε να έχει όσο θα έπρεπε το νου της. Σε σύντομο χρονικό διάστημα πρέπει να συγκεντρωθούμε μόνο στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Δεν προτίθεμαι να αλλάξω κάτι στο αγωνιστικό στιλ που ετοίμαζε ο προκάτοχος μου γιατί δεν προλαβαίνω και όπως λέω στους παίκτες στις πρώτες αγωνιστικές θα μπω στα ρούχα του και τα παπούτσια του".

Για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής
"Το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής είναι το πιο δύσκολο εθνικό πρωτάθλημα. Εδώ και πολλά χρόνια το γεγονός ότι ανέβαινε μόνο μία ομάδα υποχρέωνε πολλά σωματεία να ενισχυθούν πάρα πολύ φτιάχνοντας ακριβά ρόστερ και στο τέλος τα κατάφερνε μόνο ένας. Σπαταλήθηκαν πολλά χρήματα και δείγμα αυτού είναι ότι οι περισσότερες ομάδες που ξεπέρασαν το σκόπελο της Γ' εθνικής έφτασαν πολύ γρήγορα να παίζουν σε Α2 και Α1".

Για τους στόχους που έχει η ομάδα του
"Οι στόχοι που έχουν τεθεί από τη διοίκηση είναι η ομάδα να διεκδικήσει την άνοδο, καθώς φέτος κατ΄ εξαίρεση δύο ομάδες παίρνουν την άνοδο και οι τρίτες παίζουν σε αγώνες μπαράζ. Ο στόχος είναι εφικτός αν και ο όμιλος μας είναι πολύ δυνατός, με μπαρουτοκαπνισμένες ομάδες. Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος".

e-genius.gr ...intelligent web software