Σεμινάρια

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στα πλαίσια της επιμορφωτικής του δράσης έχει δημιουργήσει μια μακρά παράδοση στην διοργάνωση Διεθνών και Τοπικών Σεμιναρίων.

Τεράστια συμβολή στην ανάπτυξη του Μπάσκετ στην Ελλάδα έχουν διαδραματίσει τα Τοπικά Σεμινάρια σε διάφορες πόλεις της Επικράτειας που διοργανώνονται με ειδική μέριμνα ώστε να καλύπτουν γεωγραφικά όλη τη χώρα. Σε αυτά διδάσκουν Έλληνες προπονητές.

Ένας ισχυρός κρίκος στην αλυσίδα της πολυδιάστατης επιμόρφωσης που προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις ο Σ.Ε.Π.Κ. να προσφέρει στον Έλληνα Προπονητή είναι και τα Διεθνή Σεμινάρια Μικρών Ηλικιών.

Από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε τα σεμινάρια αυτά, νιώθαμε την βεβαιότητα ότι θα εξελιχθούν σε θεσμό. Ήδη έχουν διοργανωθεί σε διάστημα πέντε ετών οκτώ σεμινάρια μικρών ηλικιών, τα οποία πιστεύουμε ότι ωφελούν τα μέγιστα τον Έλληνα Προπονητή σε οποιοδήποτε επίπεδο κι αν εργάζεται.

Κορυφαίο γεγονός στην επιμορφωτική δράση του Σ.Ε.Π.Κ. είναι το ετήσιο Διεθνές Σεμινάριο που έχει δημιουργήσει μια μακρά παράδοση στον χώρο μας. Σε αυτό διδάσκουν κατά καιρούς μεγάλα ονόματα της Παγκόσμιας προπονητικής από το NBA, την Ευρώπη και την Ελλάδα.
Τοπικά Σεμινάρια 2018

login banner

drills_el_new
playbook_en_new
el_unite_banner_lowres

Playbook Updates

e-genius.gr ...intelligent web software