Σεμινάριο υψηλού επιπέδου στο Ηράκλειο

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
irakleio_mikri Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε το πρώτο τοπικό σεμινάριο της χρονιάς που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στα πλαίσια του All-Star Game στο Ηράκλειο. Η δυναμική προσέλευση στο ακροατήριο, το πολύ υψηλό επίπεδο ομιλιών κι η εντυπωσιακή -κατά γενική ομολογία- ομάδα επίδειξης βοήθησαν στην επιτυχία του Σεμιναρίου που έγινε το πρωί του Σαββάτου.
irakleio_megali Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε το πρώτο τοπικό σεμινάριο της χρονιάς που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στα πλαίσια του All-Star Game στο Ηράκλειο. Η δυναμική προσέλευση στο ακροατήριο, το πολύ υψηλό επίπεδο ομιλιών κι η εντυπωσιακή -κατά γενική ομολογία- ομάδα επίδειξης βοήθησαν στην επιτυχία του Σεμιναρίου που έγινε το πρωί του Σαββάτου.

Το σεμινάριο ξεκίνησε με τον Δημήτρη Πρίφτη που μίλησε για "επιθετικές κι αμυντικές συνεργασίες". Ο ασίσταντ κόουτς του Άρη (και προπονητής της ομάδας U-22 του All-Star Game) ανέλυσε εις βάθος επιθετικές επιλογές του hand-off και συγκεκριμένες αμυντικές αντιμετωπίσεις (close-out, βοήθειες κτλ).

Στη συνέχεια ο Νίκος Λινάρδος -με την ίδια μεθοδικότητα- έκανε λόγο για την "Προπόνηση ψηλού παίκτη: τεχνική και τακτική". Ο ασίσταντ κόουτς του Αμαρουσίου (και προπονητής της ομάδας U-20 του All-Star Game) ξεκίνησε την ομιλία του από το ένα άτομο και συνέχισε με δύο, για να καταλήξει στην ομαδική τακτική αναφορικά με την αξιοποίηση του ψηλού παίκτη.

Εντύπωση προκάλεσε το υψηλό επίπεδο της ομάδας επίδειξης, που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη διεξαγωγή του Σεμιναρίου, το οποίο παρακολούθησαν περίπου 70 προπονητές από όλη την Κρήτη. Το παρών έδωσε κι ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ, Λάζαρος Παπαδόπουλος.

Μετά το τέλος ο ΣΕΠΚ βράβευσε τους δύο ομιλητές, αλλά και τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Ηρακλείου, Γιάννη Δροσίτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΣΕΠΚ έδωσε το παρών - δια του εκπροσώπου του στην Κρήτη, Μιχάλη Κανάκη- στην επίσκεψη στο ίδρυμα "Ζωοδόχος Πηγή" στα πλαίσια του All-Star Game.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software