Ικανοποίησε τους πάντες

| Δελτία Τύπου

sepk logo Novasports LIGHT BACKGROUND-PNG

 Πλούσια και σε πολύ υψηλούς επιμορφωτικούς ρυθμούς ήταν η δεύτερη ημέρα του Διεθνούς Σεμιναρίου «Θεσσαλονίκη 2014». Όλοι οι ομιλητές ανέλαβαν σήμερα δράση γεμίζοντας με πολύτιμες συμβουλές τους παρευρισκόμενους. Στο τέλος της ομιλίας του βραβεύτηκε ο Κατσικάρης.

sepk logo Πλούσια και σε πολύ υψηλούς επιμορφωτικούς ρυθμούς ήταν η δεύτερη ημέρα του Διεθνούς Σεμιναρίου «Θεσσαλονίκη 2014». Όλοι οι ομιλητές ανέλαβαν σήμερα δράση γεμίζοντας με πολύτιμες συμβουλές τους παρευρισκόμενους. Στο τέλος της ομιλίας του βραβεύτηκε ο Κατσικάρης. gkatzoulis

Η δεύτερη ημέρα του Διεθνούς Σεμιναρίου ξεκίνησε με τον Αντρέα Γκατζούλη να ανεβάζει πολύ το επίπεδο, καθώς η ομιλία του πάνω στην «ανάπτυξη της ταχύτητας στο μπάσκετ» φάνηκε πως ενδιέφερε ιδιαίτερα τους περίπου 400 προπονητές που βρέθηκαν στο «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο». Ο υπεύθυνος φυσικής αγωγής του Ολυμπιακού είχε φέρει για να τον βοηθήσει και τον νεαρό γκαρντ των «ερυθρολεύκων», Ανδρέα Χριστοδούλου, ο οποίος κατάφερε να φέρει άψογα εις πέρας το απαιτητικό ασκησιολόγιο και δεν ήταν λίγες οι φορές που οι προπονητές από την κερκίδα τον επιβράβευσαν με το χειροκρότημα τους.
Το επίπεδο παρέμεινε υψηλό, καθώς στη συνέχεια της ημέρα την σκυτάλη πήρε ο Αμερικανός, Κρις Λάουερι, ο οποίος ανέλυσε με αρκετές λεπτομέρειες την «transition defens».
vravefsi katsikari Οι ενδιαφέρουσες ομιλίες συνεχίστηκαν με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Φώτη Κατσικάρη, να αναλύει το «low post offenses». Ο καταξιωμένος τεχνικός άφησε άριστες εντυπώσεις με την ομιλία του, ενώ μετά το τέλος της ομιλίας πολλοί έσπευσαν να του ευχηθούν καλή επιτυχία στο έργο που έχει αναλάβει με την Εθνική Ελλάδος.
Ο Φώτης Κατσικάρης μετά το τέλος της ομιλίας του βραβεύτηκε από τον πρόεδρο του ΣΕΠΚ, Παναγιώτη Γιαννάκη, για την συμμετοχή του στο Διεθνές Σεμινάριο, καθώς με τις διαλέξεις του βοήθησε να διατηρηθεί το υψηλό επιμορφωτικό επίπεδο που έχει κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια στα Σεμινάρια του ο Σύνδεσμος. godio
Η αυλαία της δεύτερης ημέρας έπεσε με τον Ντίνο Γκόντιο να μιλάει για το τρόπο που «αναπτύσσεται ένας αιφνιδιασμός». Ο καταξιωμένος κολεγιακός προπονητής έδειξε αρκετές ενδιαφέρουσες ασκήσεις κάτι που άρεσε πολύ στους προπονητές που τον παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον.

Το Διεθνές Σεμινάριο «Θεσσαλονίκη 2014» ολοκληρώνεται αύριο (Κυριακή 22/6) με τον Αντρέα Γκατζούλη αρχικά να μιλάει για την «προπόνηση δύναμης στον αγωνιστικό χώρο». Στην συνέχεια ο Κρις Λάουερι θα αναλύσει τον σημαντικό τομέα των «ριμπάουντ», ενώ το Σεμινάριο θα ολοκληρωθεί με τον Ντίνο Γκόντιο να αναλύει τις ειδικές καταστάσεις σε «χρόνο και σκοράρισμα».

"Τα κανάλια Novasports είναι χορηγοί επικοινωνίας του Διεθνούς Σεμιναρίου Καλαθοσφαίρισης που οργανώνει ο ΣΕΠΚ -Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης".

Novasports LIGHT BACKGROUND-PNG

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software