Ο Κατσικάρης στο "Θεσσαλονίκη 2014"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

katsikaris Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει ότι ο Φώτης Κατσικάρης θα είναι ο πρώτος βασικός ομιλητής του Διεθνούς Σεμιναρίου "Θεσσαλονίκη 2014", που θα διοργανωθεί τον Ιούνιο στη συμπρωτεύουσα. Είναι το πρώτο από τα μεγάλα ονόματα που θα πάρουν μέρος στο επόμενο Διεθνές Σεμινάριο του ΣΕΠΚ.

Ο έμπειρος Έλληνας προπονητής θα επιστρέψει στα σεμινάρια του ΣΕΠΚ μετά από αρκετά χρόνια, προσφέροντας στα μέλη του Συνδέσμου τις απόψεις, τις εμπειρίες, τις εικόνες και τις ιδέες του.

Ο Φώτης Κατσικάρης ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως ασίσταντ κόουτς στην ΑΕΚ. Εκεί συνεργάστηκε με τους Ντούσαν Ίβκοβιτς και Ντράγκαν Σάκοτα, κατακτώντας ένα κύπελλο Σαπόρτα, ένα κύπελλο Ελλάδος και ένα πρωτάθλημα. Τη σεζόν 2003-2004 ανέλαβε ως πρώτος προπονητής την ιστορική Ένωση, με την οποία συμμετείχε στην Ευρωλίγκα.

Υπήρξε ένας από τους πρώτους προπονητές που δούλεψε στο εξωτερικό, ανοίγοντας το δρόμο για αρκετούς συναδέλφους του. Ξεκίνησε την διεθνή του καριέρα στην Ντιναμό Αγίας Πετρούπολης και ακολούθως στη Βαλένθια. Το 2010 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη. Στη Θεσσαλονίκη, όμως, έμεινε για μικρό χρονικό διάστημα, καθώς ήρθε η δελεαστική πρόταση από τη Μπιλμπάο στην οποία απάντησε θετικά, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία. Με την ομάδα της Βασκονίας συμμετείχε στον τελικό του ισπανικού πρωταθλήματος την πρώτη χρονιά, στους "8" της Ευρωλίγκας στη δεύτερη και στον τελικό του Eurocup την τρίτη. Πέρσι αναδείχτηκε "προπονητής της χρονιάς" στο Eurocup.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software