Παρών στη γιορτή του μπάσκετ

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

esake Ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα πάρουν μέρος στο All Star Game του ΕΣΑΚΕ, που θα διεξαχθεί στις 8-9 Μαρτίου στα Χανιά. Οι τέσσερις προπονητές θα εκπροσωπήσουν τον ΣΕΠΚ στη γιορτή του μπάσκετ, διαφημίζοντας την ιδιότητα του Έλληνα προπονητή.

O θεσμός του All Star Game επέστρεψε πέρσι με πολύ δυναμικό τρόπο μάλιστα. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί στα Χανιά η φετινή διοργάνωση, στην οποία θα πάρουν μέρος τα μεγαλύτερα ονόματα της Basket League. Την ομάδα των Ελλήνων που απαρτίζουν οι: Δημήτρης Διαμαντίδης (Παναθηναϊκός), Μάικ Μπράμος (Παναθηναϊκός), Νίκος Παππάς (Παναθηναϊκός), Αντώνης Φώτσης (Παναθηναϊκός), Λουκάς Μαυροκεφαλίδης (Παναθηναϊκός), Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός), Στράτος Περπέρογλους (Ολυμπιακός), Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός), Βασίλης Καββαδάς (Ολυμπιακός), Μιχάλης Τσαϊρέλης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Μπόγρης (ΠΑΟΚ) και Γιάννης Αθηναίου (Άρης), θα κοουτσάρουν ο Αργύρης Πεδουλάκης του Παναθηναϊκού και ο Σούλης Μαρκόπουλος του ΠΑΟΚ.

Την ομάδα των ξένων που αποτελούν οι: Γιόνας Μασιούλις (Παναθηναϊκός), Στεφάν Λάσμε (Παναθηναϊκός), Τζέιμς Γκιστ (Παναθηναϊκός), Ματ Λοτζέσκι (Ολυμπιακός), Τζαμάριο Μουν (Ολυμπιακός), Μπράιαν Ντάνστον (Ολυμπιακός), Έρικ ΜακΚόλουμ (Πανιώνιος), Ντι Τζέι Κούπερ (ΠΑΟΚ),Τζάστιν Χαρτ (Ρέθυμνο), Τόνι Κροκερ, Πάτρικ Γιούιν Τζούνιορ (Τρικαλα), Τζέι Μπράουν (ΚΑΟΔ), θα κοουτσάρουν ο Γιώργος Μπαρτζώκας του Ολυμπιακού και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος του Πανιωνίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πλαίσια του All-Star Game θα βραβευτούν για την προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ ο Κώστας Τσαρτσαρής και ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

Χαλβατζάκης: "Φέτος το All Star Game θ' αφήσει ιστορία"

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου τόνισε: "Σας καλωσορίζω στο φιλόξενο πλοίο της ΑΝΕΚ για την συνέντευξη Τύπου του All Star Game που θα διεξαχθεί στα Χανιά και στην αγαπημένη μου Κρήτη από την οποία έχω κάποιες ρίζες. Είμαι σίγουρος ότι και φέτος θα γίνει ένα All Star Game που θα αφήσει ιστορία και θα είναι ακόμα καλύτερο από πέρσι.

Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά οι χώρα να συνεργαστούμε όλοι οι φορείς (παίκτες, προπονητές, πολιτεία, τοπική κοινωνία). Τα τελευταία χρόνια έχουμε αποφασίσει η διοργάνωση να γίνεται στην επαρχία κι αυτό είναι θετικό γιατί επαρχία δείχνει στην πράξη ότι διψάει για μπάσκετ. Το μπάσκετ είναι το άθλημα που μας κάνει διαχρονικά περήφανους ως Έλληνες κι αυτό δεν πρέπει να το λησμονούμε.

Τα εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί κάτι που αποδεικνύει περίτρανα πόσο αγαπάει το άθλημα μας ο κόσμος. Γενικά τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας και θα ανακοινώσουμε κάποια στιγμή δείχνουν ότι το μπάσκετ τα τελευταία 2 χρόνια βρίσκεται σε ανοδική πορεία σε εισιτήρια, τηλεθέαση και ενδιαφέρον τόσο στην Α1 όσο και χαμηλότερα. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να δηλώσω ότι είμαστε πολύ περήφανοι που Εθνική θα παίξει το καλοκαίρι στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.Φέτος υπάρχει η πρωτοπορία ότι υπάρχει πληθώρα χορηγών.

Τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο All Star Game υπάρχουν πολλοί χορηγοί κάτι που δείχνει ότι βλέπουν την δυναμική του μπάσκετ. Ευχαριστώ τον ΟΠΑΠ, τη Νόβα που στηρίζει τηλεοπτικά το πρωτάθλημα, την Τράπεζα Πειραιώς, την Aegean και τις τοπικές εταιρίες της Κρήτης που στηρίζουν το εγχείρημα. Σε αυτή τη προσπάθεια μας βοήθησε πολύ και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω και ο Κωστής Ζομπανάκης, ο οποίος στάθηκε αρωγός σε όλη αυτή τη προσπάθεια από την αρχή.

Όπως γίνεται κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα γίνουν αγώνες με καρότσι και ευχαριστώ την ομοσπονδία που είναι πάντα δίπλα μας όπως κι εμείς είμαστε πάντα κοντά της. Σας περιμένω όλους στα όμορφα Χανιά.Με αφορμή την συνέντευξη Τύπου θα ήθελα να ανακοινώσω ότι για πρώτη χρονιά ο ΕΣΑΚΕ μπαίνει στο κομμάτι του μερτσαντάιζιν, καθώς με τη συνεργασία της Nican θα υπάρχουν προϊόντα με το λογότυπο του ΕΣΑΚΕ".

Σκουλάκης: "Ο αθλητισμός ενώνει"

Από τη μεριά του ο Μανώλης Σκουλάκης, Δήμαρχος Χανίων, υπογράμμισε: "Ως δήμαρχος νιώθω μεγάλη χαρά που θα υποδεχθούμε στα Χανιά το All Star Game και την μεγάλη γιορτή του μπάσκετ. Ο δήμος μας για ακόμα μία φορά δηλώνει παρών στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Είναι η πρώτη φορά που θα γίνει στα Χανιά το All Star Game και να είστε σίγουροι ότι θα υπάρχει πλούσιο θέαμα και πολλές εκπλήξεις τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ. Είμαι βέβαιος ότι όλοι οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στις κερκίδες θα αποζημιωθούν πλήρως από το θέαμα και θα ψυχαγωγηθούν.

Μέσα από αυτή τη διοργάνωση θέλουμε να αποδείξουμε ακόμα μία φορά ότι ο αθλητισμός ενώνει κι ότι η βία δεν χωρά ανάμεσα μας. Ευχαριστώ τον ΕΣΑΚΕ και τον ΠΣΑΚ για τη συνεργασία ώστε να φιλοξενήσουμε την διοργάνωση. Προσκαλώ στη γιορτή του μπάσκετ όσους μπορούν να μας επισκεφτούν. Το μπάσκετ πρέπει να συνεχίσει να αναπτύσσεται σε όλη την Ελλάδα γιατί μας έχει δώσει μεγάλες στιγμές. Σας βεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε μεγάλα γεγονότα που βοηθούν την ανάπτυξη του μπάσκετ στα Χανιά, μία από τις ωραιότερες πόλης της πατρίδας μας".


Τέλος η Κατερίνα Κασκανιώτη, εκπροσωπώντας τη Forthnet τόνισε: "Τα κανάλια Nova είναι κοντά στο μπάσκετ. Έχουμε κάνει προσπάθεια να μεταφέρουμε όλες τις ωραίες στιγμές που γίνονται στα γήπεδα του μπάσκετ σε όλη την Ελλάδα και σε κάθε σπίτι. Είμαστε κοντά και αρωγοί σε αυτά που θα συμβούν στα όμορφα Χανιά. Στα κανάλια Nova υποστηρίζουμε εξ ολοκλήρου τον ελληνικό αθλητισμό καλύπτοντας όλα τα γεγονότα. Προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε και τεχνολογικά το θέαμα όπως κάναμε με το Hi Definition. Είμαστε κοντά ελληνικό αθλητισμό γιατί τον πιστεύουμε και γιατί έχουμε εξαιρετικούς παίκτες. Εγώ θα είμαι στα Χανιά, όμως όσοι δεν θα είναι θα μπορούν να δουν όλη τη δράση από τη Nova".

Παπαμακάριος: "Τον καλύτερο μας εαυτό"

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ, Μανώλης Παπαμακάριος, τόνισε: "Πρώτα απ’ όλα, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την άριστη φιλοξενία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, που εφέτος, το  All Star Game, θα γίνει στην Κρήτη. Είναι μεγάλη μας χαρά, που θα είμαστε σε ένα από τα ομορφότερα νησιά, αν όχι το ομορφότερο, της Ελλάδος.

Οι Χανιώτες έχουν αγκαλιάσει το μπάσκετ τα τελευταία χρόνια και εγώ ιδιαίτερα το βλέπω κάθε καλοκαίρι που βρίσκομαι στο νησί. Οπότε, η διεξαγωγή του All Star Game στην πόλη τους, είναι ίσως η καλύτερη επιβράβευση. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Χανίων, την περιφέρεια Κρήτης, την ΑΝΕΚ, τον ΟΠΑΠ και γενικότερα, όλους, όσοι βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το All Star Game στα Χανιά.

Εμείς σας διαβεβαιώνουμε, ότι όλοι οι παίκτες που θα είναι στο All Star Game, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Είναι ευκαιρία να απολαύσουν το μπάσκετ και να παίξουν χωρίς άγχος και υποσχόμαστε πλούσιο θέαμα. Αυτοί που όμως θα απολαύσουν περισσότερο τον αγώνα, είναι όσοι βρεθούν στο υπερσύγχρονο κλειστό του Κλαδισού, καθώς και οι τηλεθεατές, αφού μέσω της NOVA, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη μεγαλύτερη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ".

Μπολάτογλου: "Παιχνίδι διαφήμιση"

Εξ ονόματος των προπονητών, ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΠΚ, Θόδωρος Μπολάτογλου, τόνισε: "Η περσινή απόφαση των διοργανωτών να επαναφέρει το All-Star Game αποδείχτηκε απολύτως σωστή, κρίνοντας από την απήχηση αλλά και την ανταπόκριση του κόσμου. Το All-Star Game αποτελεί τον καλύτερο δυνατό τρόπο διαφήμισης του Ελληνικού Πρωταθλήματος, που παρόλα τα προβλήματα της εποχής, παραμένει ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι το All-Star Game γίνεται στην περιφέρεια στην ωραία πόλη των Χανίων και είμαστε σίγουροι ότι και η φετινή γιορτή του μπάσκετ, θα έχει απόλυτη επιτυχία.

Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τους καλύτερους παίκτες και τους κορυφαίους προπονητές του ελληνικού πρωταθλήματος, να απολαύσει το θέαμα και να διασκεδάσει. Το All-Star Game είναι το κατάλληλο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση σχετικά με το χαρακτήρα του αθλητισμού και η ιδανική απάντηση στη βία που μαστίζει την εποχή μας. Επίσης να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Χανίων, την Περιφέρεια Κρήτης, την ΟΠΑΠ Α.Ε. την ΑΝΕΚ, την AEGEAN, την Τράπεζα Πειραιώς και την Spalding για την πολύτιμη βοήθειά τους".

Ανδριανός: "Από τις μεγαλύτερες γιορτές"

Ο Γιάννης Ανδριανός δήλωσε: "Το All Star Game είναι μία από τις μεγαλύτερες γιορτές και ταυτόχρονα μία απόδειξη, ότι το μπάσκετ, γενικότερα ο αθλητισμός, πρέπει να είναι μία γιορτή χαράς, συμμετοχής, άμιλλας και θεάματος. Η πρόκληση είναι ξεκάθαρα, να καταφέρουμε να φέρουμε και πάλι τις οικογένειες στα γήπεδα, να δουν ντέρμπι, είτε σε αγώνα πρωταθλήματος, είτε στο κύπελλο.Οι θεατές, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους καλύτερες παίκτες του μπάσκετ. Είναι πολύ σημαντικό για κάθε έλληνα φίλαθλο η επίτευξη του στόχου, που είναι να επιβεβαιώσουμε, ότι στην Ελλάδα σεβόμαστε και τιμάμε τις αξίες του αθλητισμού. Θα αυξήσει και την εμπορική αξία του μπασκετικού προϊόντος. Η πολιτεία εύχεται κάθε επιτυχία".

Στον χαιρετισμό του ο Γιώργος Κούζας (ΟΣΕΚΚ) συμπλήρωσε: "Για άλλη μία φορά, με τις επιλογές των καλύτερων παικτών από όλη την Ελλάδα, συμμετέχουμε στο All Star Game. Θα πάρουμε μέρος για 7η συνεχόμενη χρονιά και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Ευελπιστούμε ότι στα Χανιά, έχοντας και την τοπική ομάδα των Χανίων, θα μπορέσουμε να δώσουμε κάτι πάρα πολύ ωραίο και ξεχωριστό θέαμα. Θέλω να παρακαλέσω το κανάλι της NOVA να προβάλει όλη αυτή τη δυναμική που μας δίνει το άθλημα και αξίζουν οι αθλητές μας, για να αισθανθούν αυτοί κι εμείς καλύτερα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον ΕΣΑΚΕ, τον ΠΣΑΚ αλλά και τον κύριο Ανδριανό, ο οποίος και σαν μέλος της παραολυμπιακής επιτροπής, μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ.Σας περιμένουμε λοιπόν την Κυριακή 9 Μαρτίου στη 13:00 στο γήπεδο των Χανίων. Το θέαμα θα είναι συναρπαστικό και ευελπιστούμε κι εμείς να δώσουμε το κάτι παραπάνω σαν οικογένεια του μπάσκετ".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software