Ενημέρωση για Σχολή Β' Κατηγορίας

| Δελτία Τύπου

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τα μέλη του πως δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση για την Ίδρυση Σχολής Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Β' Κατηγορίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο. Υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, εφόσον συγκεντρωθεί αριθμός αιτούντων που θα υπερβαίνει τους τριάντα (30) ενδιαφερόμενους προπονητές. 

Από τις τριακόσιες (300) διδακτικές ώρες που απαιτούνται, περίπου οι διακόσιες είκοσι (220) ώρες θα γίνουν με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης, για την ασφάλεια όλων από την πανδημία του κορονοϊού. Οι υπόλοιπες εβδομήντα (70) - ογδόντα (80) περίπου ώρες θα πραγματοποιηθούν με φυσική παρουσία στο γήπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι με την απόκτηση του διπλώματος της Β' Κατηγορίας, οι κάτοχοι της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν σε όλες τις εθνικές κατηγορίες, πλην της πρώτης επαγγελματικής (Α1).

Επίσης, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τα μέλη του πως -σε πρώτη φάση- υπάρχει η διαβεβαίωση από την πλευρά του Υφυπουργείου Αθλητισμού για παράταση ακόμη ενός έτους στην εφαρμογή του ισχύοντος αθλητικού νόμου (ήτοι η ισχύς θα είναι από το 2023/24), συνεχίζοντας παράλληλα τις έντονες προσπάθειες προκειμένου για την επιστροφή στην προτέρα κατάσταση.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software