Τηλεδιάσκεψη και Σεμινάριο για τα μέλη σε Κεντρική Ελλάδα & Ήπειρο

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τα μέλη του ότι ότι το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη υπό τον κ. Σπύρο Δεράο (μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΠΚ), με συμμετέχοντες τους προπονητές - μέλη της περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδος - Ηπείρου. 

Στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης (η διάρκεια θα είναι 45 λεπτά) θα γίνει ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα του Συνδέσμου, όπως επίσης η κατάθεση αιτημάτων από την πλευρά τους, προκειμένου αυτά εν συνεχεία να μεταβιβαστούν στον ΣΕΠΚ.

Μετά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης (στις 10:45), θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με θέμα " Σχεδιασμός μικροκύκλου αγωνιστικής περιόδου" με ομιλητή το μέλος του Συνδέσμου κ. Αποστόλη Σάκαρη (Strength & Conditioning Coach). Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια στα 30 λεπτά, ενώ θα είναι η δυνατή υποβολή ερωτήσεων μετά από την ολοκλήρωσή του.

Η συνολική διάρκεια της τηλεδιάσκεψης και του σεμιναρίου (μαζί με την υποβολή των σχετικών ερωτήσεων) είναι περίπου 1 ½ ώρα.

Ο Αποστόλης Σάκαρης είναι διπλωματούχος Προπονητής Α' Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης και απόφοιτος του ΤΕΦΦΑ Κομοτηνής, με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση, ενώ είναι και κάτοχος Μεταπτυχιακού στη "Μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης". Έχει εργαστεί στον Ηρακλή, στην Basket League, όπως επίσης σε Δάφνη Δαφνίου (Α2), Εθνικό Πειραιά (Α2), Περιστέρι (1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων το 2020, 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων το 2019) και τον Έσπερο Πατρών (Γ Εθνική).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν στην τηλεδιάσκεψη και το διαδικτυακό σεμινάριο, πατώντας ΕΔΩ.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software