Ο προπονητής που δεν... ήθελε να γίνει προπονητής

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
montywilliams Όταν ο Ντοκ Ρίβερς του είχε πει ότι πρέπει να γίνει προπονητής εκείνος έβαλε τα γέλια. Λίγα χρόνια μετά έγινε ο head coach της Νέας Ορλεάνης λέγοντας ότι ποτέ δεν θα άντεχε να είχε παίκτη... σαν κι αυτόν. Ο λόγος για τον Μόντι Ουίλιαμς, τον 9ο προπονητή στην ιστορία των Χόρνετς.

Συγκεκριμένα ο Ουίλιαμς στην επίσημη παρουσίαση του, ξεκίνησε αναφερόμενος στη... μετάβαση του από το παρκέ στον πάγκο, λέγοντας ότι αυτός που του το είχε πρωτοπεί είναι ο νυν προπονητής των Μπόστον Σέλτικς, ο Ντοκ Ρίβερς.

"Ο Ντοκ μου είχε πει ότι πρέπει να γίνω προπονητής. Τότε νόμιζα ότι ήταν τρελός. Δεν το σκεφτόμουν τότε" τόνισε ο πρώην παίκτης του Νοτρ Ντέιμ, που έπαιξε στο ΝΒΑ για 9 σεζόν.

Και θυμήθηκε: "Είχε πάει προς τον πάγκο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα που δεν πήγαινε τόσο καλά και του είπε να πάρουμε τάιμ-άουτ. Μου απάντησε 'απλά παίξε και φύγε από δω' κι εγώ αμέσως απομακρύνθηκε. Βέβαια πήρε αμέσως τάιμ-άουτ. Μετά από αυτό μιλήσαμε και τότε μου είπε ότι πρέπει να γίνω προπονητής".

Για το θέμα αναφέρθηκε κι ο Ντοκ Ρίβερς που έκανε πλάκα λέγοντας: "του είπα ότι πρέπει να γίνει προπονητής γιατί θα τον... έκοβα από παίκτη".

Ο Ουίλιαμς το 2003 αποσύρθηκε από την ενεργό δράση μετά από σειρά τραυματισμών στα γόνατα. Εντάχθηκε αμέσως στο προπονητικό τιμ των Σπερς και κέρδισε τον τίτλο του πρωταθλητή το 2005. Στη συνέχεια "μετακόμισε" στους Μπλέιζερς στο πλευρό του Νέιτ ΜακΜίλαν, όπου παρέμεινε ως τώρα.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software