Ο Σ.Ε.Π.Κ. στην Αμερική

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

rodpoulos O Σ.Ε.Π.Κ. στα πλαίσια της επιμόρφωσης των μελών του πραγματοποιεί ταξίδι στην Αμερική από 11 έως 23 Οκτωβρίου 2010 για την παρακολούθηση προπονητικών προγραμμάτων.

Συγκεκριμένα το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Philadelphia και επικεφαλής της αποστολής θα είναι ο Coach Θ. Ροδόπουλος.

philadelphia O Σ.Ε.Π.Κ. στα πλαίσια της επιμόρφωσης των μελών του πραγματοποιεί ταξίδι στην Αμερική από 11 έως 23 Οκτωβρίου 2010 για την παρακολούθηση προπονητικών προγραμμάτων.

Συγκεκριμένα το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Philadelphia, ο αριθμός των προπονητών - μελών του Σ.Ε.Π.Κ.που θα συμμετάσχουν στην αποστολή  θα είναι έως και οκτώ (8) με επικεφαλής τoν Coach Θ. Ροδόπουλος.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει την καθημερινή παρακολούθηση των προπονήσεων της ομάδας του NBA76ers από 11:00 έως και 14:00 καθώς επίσης και 2 προπονήσεις πανεπιστημιακών ομάδων τις απογευματινές ώρες.

Τα πανεπιστήμια είναι τα εξής: Villanova, St. Joseph, Temple, Drexel, La-Salle, Penn και Philadelphia.

Επιπρόσθετα τα μέλη της αποστολής θα έχουν την δυνατότητα παρακολούθησης του ετήσιου σεμιναρίου του πανεπιστημίου Villanova με κύριο ομιλητή τον Jay Wright.

Επίσης θα παρακολουθήσουν 3 αγώνες NBA στις 12/10 τον αγώνα Philadelphia – Boston, 14/10 Washington – Milwaukee και 20/10 Philadelphia – New York.

Η προθεσμία υποβολής συμμετοχής είναι έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε καθημερινά στα γραφεία του Σ.Ε.Π.Κ. σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software