Συνάντηση για το θέμα της ασφάλισης των προπονητών

| Δελτία Τύπου

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 οι εκπρόσωποι του ΣΕΠΚ, κ. Γιάννης Χρυσανθόπουλος (B’αντιπρόεδρος) και ο κ. Θοδωρής Μπολάτογλου, επισκέφτηκαν το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για το θέμα της ασφάλισης των προπονητών που απασχολούνται σε αθλητικά σωματεία.

Το "παρών" στη συνάντηση έδωσαν ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Παναγιώτης Τσακλόγλου, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Νίκος Μηλαπίδης, ο οποίος είχε και την πρωτοβουλία για τη συνάντηση αυτή, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Μαυρωτάς και δύο εκπρόσωποι του ΕΦΚΑ.

Παρούσα στη διαδικασία ήταν επίσης η νομική σύμβουλος του ΣΕΠΚ, κα. Ελένη Φουντουκίδου, όπως επίσης παρόντες ήταν οι νομικοί σύμβουλοι των συμμετεχόντων.

Ο ΣΕΠΚ αποκόμισε τις καλύτερες εντυπώσεις από τη συνάντηση αυτή, όχι μόνο για το γεγονός ότι οι συμμετέχοντες είχαν ασχοληθεί με το θέμα της συνάντησης και γνώριζαν το πρόβλημα, αλλά κυρίως για την ενσυναίσθηση και την προσπάθεια εξεύρεσης λύσης με την διατύπωση σκέψεων και απόψεων.

Κατανοώντας τη δυσκολία να διατηρηθεί η ισορροπία ανάμεσα στην ανάγκη ασφαλιστικής κάλυψης των προπονητών και στην αποφυγή υπέρογκης οικονομικής επιβάρυνσης των αθλητικών σωματείων, ελπίζουμε η συνάντηση αυτή και η συνεργασία μεταξύ των αρμοδίων υπουργείων και λοιπών φορέων της Πολιτείας να φέρει θετικά αποτελέσματα στο χρόνιο αυτό πρόβλημα για τους Έλληνες προπονητές, όχι μόνο της καλαθοσφαίρισης αλλά και όλων των λοιπών αθλημάτων.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software