Μπουτάουτας: "Πιστευώ στο λιθουανικό μπάσκετ"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
boutaoutas_mikri.jpg Η επόμενη γενιά της Λιθουανίας ετοιμάζεται για το Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας κι ο προπονητής της Ραμούνας Μπουτάουτας ξεκαθαρίζει ότι "πιστεύει πολύ στην ομάδα του". Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο site της FIBA για τη νέα πρόκληση μιας εκ των παραδοσιακών δυνάμεων του ευρωπαϊκού μπάσκετ.
boutaoutas.jpg Η επόμενη γενιά της Λιθουανίας ετοιμάζεται για το Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας κι ο προπονητής της Ραμούνας Μπουτάουτας ξεκαθαρίζει ότι "πιστεύει πολύ στην ομάδα του". Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο site της FIBA για τη νέα πρόκληση μιας εκ των παραδοσιακών δυνάμεων του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Η Λιθουανία θα παραταχθεί σε αυτή τη διοργάνωση χωρίς τους Ραμούνας Σισκάουσκας, Ριμάντας Καουκένας και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. "Αυτοί είναι οι παίκτες που είναι οι ηγέτες της Λιθουανίας και μεγάλα αστέρια του ευρωπαϊκού μπάσκετ" τόνισε.

Για να συνεχίσει: "Χτίζουμε μια νέα ομάδα και πραγματικά πιστεύω σε όλους τους παίκτες. Πιστεύω στο λιθουανικό μπάσκετ, επειδή παίζουμε και επικεντρωνόμαστε μόνο στο ομαδικό παιχνίδι. Με αυτή την προσέγγιση είμαστε αισιόδοξοι για με αυτό που μπορούμε να πετύχουμε στην Πολωνία".

Και συμπλήρωσε λέγοντας: "Πρέπει να παρακολουθήσαμε από κοντά τα παιχνίδια των αντιπάλων μας στον Όμιλο, δηλαδή της Πολωνίας, της Βουλγαρίας και της Τουρκίας. Το γκρουπ μας δεν είναι εύκολο και θα πρέπει να σεβαστούμε τους αντιπάλους και να δουλέψουμε σκληρά".

Η Λιθουανία έδωσε ένα δυνατό φιλικό απέναντι στη Σλοβενία για το οποίο τόνισε "ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και είχαμε τον έλεγχο του για τρία δεκάλετα. Μετά χάσαμε τον προσανατολισμό μας και παίξαμε πολύ άσχημα. Κάναμε πολλά λάθη.

Χάσαμε τον έλεγχο και παίξαμε χωρίς πειθαρχία στο τέλος και δεν είμαι χαρούμενος για αυτό".

Για να καταλήξει: "Έχουμε πολύ χρόνο για να βελτιωθούμε". 

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software