Υποτροφίες

Ο Σύνδεσμος παρέχει υποτροφίες στα μέλη του κάθε χρόνο για να παρακολουθήσουν τα προγράμματα προετοιμασίας ομάδων NCAA και NBA.

Δικαιολογητικά

Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Γιαννάκης και το Δ.Σ. του ΣΕΠΚ, ευχαριστώντας θερμά το ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ (ΙΣΝ) για τη συνεχιζόμενη ενίσχυση και στήριξη του επιμορφωτικού έργου του ΣΕΠΚ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ στα μέλη του ότι το ΙΣΝ μετά την επικοινωνία του με το Σύνδεσμο, συζήτηση και επιβεβαίωση της ειλικρινούς και άμεμπτης συνεργασίας μας, θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό των Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης για τα επόμενα τρία έτη, ενισχύοντας οικονομικά το έργο της επιμόρφωσής τους.

Κατόπιν αυτού, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι οι υποτροφίες του ΣΕΠΚ θα πραγματοποιηθούν για το έτος 2020 και θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για τις λεπτομέρειες του προγραμματισμού τους, ο οποίος θα πρέπει να προσαρμοσθεί στις τρέχουσες συνθήκες και σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις για την προστασία της δημόσιας υγείας και ζωής από τον Covid 19 σε συμμόρφωση και με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι προπονητές - μέλη του ΣΕΠΚ να υποβάλλουν αίτηση στο email του Συνδέσμου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) από την Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020 έως και την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020 (βλ. Αίτηση Υποτροφίας ΣΕΠΚ).

Απαραίτητες προϋποθέσεις για δικαίωμα υποβολής αίτησης είναι:

 • Μέλος του Σ.Ε.Π.Κ. για τρία (3) τουλάχιστον έτη

 • Πιστοποιημένη γνώση αγγλικής γλώσσας

 • Παρακολούθηση Σεμιναρίων του ΣΕΠΚ, κατά τη διάρκεια της
  τελευταίας τριετίας

 • Να έχει τακτοποιήσει τις ταμειακές του υποχρεώσεις προς τον ΣΕΠΚ

Όσοι ενδιαφέρονται, πρέπει να καταθέσουν αίτηση στα γραφεία του Σ.Ε.Π.Κ.

Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα και ό,τι άλλο νομίζει ο υποψήφιος ότι θα ενισχύσει την υποψηφιότητά του όπως: προπονητική εμπειρία, συμμετοχή σε σεμινάρια, προπονητικές – αθλητικές διακρίσεις, συμμετοχή σε ανάδειξη αθλητών, κλπ.

Για την επιλογή θα ληφθούν υπόψη επιπλέον: όλα τα παραπάνω (προπονητική εμπειρία, διακρίσεις, σεμινάρια) καθώς επίσης το ήθος, η προσωπικότητα και η εν γένει συμμετοχή του στις εκδηλώσεις του Σ.Ε.Π.Κ.

Μετά την επιλογή των μελών που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα οι επιλεγέντες θα πρέπει να καταθέσουν στο Σύνδεσμο το ποσό των ευρώ 1.000,00, το οποίο θα τους επιστραφεί πριν την αναχώρησή τους. Το ανωτέρω ποσό προορίζεται για να καλύψει το κόστος της ακύρωσης σε περίπτωση που ο επιλεγείς για υποτροφία προπονητής ακυρώσει τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα. Διευκρινίζεται ότι σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να καλύψει το κόστος της ακύρωσης (π.χ. τη διαφορά της αξίας των αεροπορικών εισιτηρίων κατά το χρόνο της ακύρωσης, τυχόν πέναλτι κλπ, όπως το συγκεκριμένο κόστος θα διαμορφωθεί το χρόνο της ακύρωσης πλέον ή έλασσον των 1.000,00 ευρώ).

Οι προπονητές που θα επιλεχθούν για το πρόγραμμα υποτροφιών του ΣΕΠΚ υποχρεούνται να καταγράψουν όλες τις προπονήσεις που θα παρακολουθήσουν και να τις παραδώσουν ψηφιακά στον ΣΕΠΚ εντός δυο μηνών από την επιστροφή τους, ώστε να έρθουν σε γνώση όλων των προπονητών-μελών του Συνδέσμου.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΕΛΩΝ 2017

Ο Θόδωρος Ροδόπουλος, συνεχίζοντας μια παράδοση που ξεκίνησε το 2002, πραγματοποίησε ένα ακόμη ταξίδι στην Αμερική μαζί με τους προπονητές Μολυβδάς Θ., Βαρδαξής Στρ., Χατζηιωάννου Στ.,  και η Κωτσάκη Μαργαρίτα.

Η αποστολή ξεκίνησε από το Chicago, από τις εγκαταστάσεις του United Center. Παράλληλα με την προετοιμασία των Chicago Bulls οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν προπονήσεις του πανεπιστημίου North Western. Ακόμη για μια μέρα βρέθηκαν στην ομάδα του Γιάννη Αντετοκούμπο Milwakee Bucks όπου παρακολούθησαν μια προπόνηση της ομάδας.

Η αποστολή κατευθύνθηκε στην Νέα Υόρκη, όπου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την προετοιμασία των Brooklyn Nets για 7 ημέρες ενώ ο assistant Coach Jordan Ott βρέθηκε στο ξεωοδοχείο της αποστολής και για 3 ώρες ανέλυσε στους προπονητές όλο το πρόγραμμα των Brooklyn Nets.

Παράλληλα η αποστολή παρακολούθησε προπονήσεις του πανεπιστημίου του Columbia & St. Johnes με τον Coach Cris Mullin.

Έτσι συμπληρώθηκε ένα ακόμη επιτυχημένο ταξίδι στην Αμερική.

Αξίζει να τονισθεί ότι από το 2010 και μετά, οι προπονητές του ΣΕΠΚ πληρώνουν τα έξοδα τους εξ ιδίων για το επιμορφωτικό ταξίδι στις ΗΠΑ.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΕΛΩΝ 2016

Ο Θόδωρος Ροδόπουλος, συνεχίζοντας μια παράδοση που ξεκίνησε το 2002, πραγματοποίησε ένα ακόμη ταξίδι στην Αμερική μαζί με τους προπονητές Β. Αγγέλου, Θ. Αστεριάδη και Π. Φωτεινάκη.

Η αποστολή ξεκίνησε από το RICHMOND της VIRGINIA, από τις εγκαταστάσεις του VCU. Οι Washington Wizardsέκαναν την προετοιμασία τους από τις 26/9 έως την 1/10/2016.

Η προετοιμασία των WIZARDS, με διπλές προπονήσεις, εντυπωσίασε τα μέγιστα όλα τα μέλη του ΣΕΠΚ. Μάλιστα ο HeadCoachScottBrooksαλλά και όλα τα μέλη της ομάδος «αγκάλιασαν» πραγματικά του Έλληνες προπονητές.

Στη συνέχεια οι προπονητές βρέθηκαν στην Washington         DC όπου εκτός των άλλων είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του NBA: Miami Heat @ Washington Wizards.

Ακολούθως η αποστολή βρέθηκε στην Philadelphia όπου παρακολούθησε δύο προπονήσεις των 76ersκαι το φιλικό της Philadelphia με τους Wizards.

Παράλληλα επισκέφθηκαν τρία κολλέγια του NCAA, το VILLANOVA (περσινοί πρωταθλητές), το St Josephκαι το TEMPLE, παρακολουθώντας τις προπονήσεις τους.

Τέλος η αποστολή κατευθύνθηκε στην Νέα Υόρκη, όπου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το τρίτο της παιχνίδι του NBA μεταξύ των NYKnicksκαι των Washington Wizardsστο ιστορικό γήπεδο Madison SquareGarden.

Το ταξίδι στην Αμερική του 2016 ανήκει πλέον στην ιστορία με τους μετέχοντες να αισθάνονται πραγματικά ωραία για την μεγάλη εμπειρία που έζησαν.

Αξίζει να τονισθεί ότι από το 2010 και μετά, οι προπονητές του ΣΕΠΚ πληρώνουν τα έξοδα τους εξ ιδίων για το επιμορφωτικό ταξίδι στις ΗΠΑ.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΕΛΩΝ 2014

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΕΛΩΝ 2014

 1. Βίτκας Γιώργος (Φλώρινα)
 2. Μποζίκας Γιώργος (Αθήνα)
 3. Στανωτάς Άγγελος (Αθήνα)
 4. Κοκκινόπουλος Σωτήρης (Θεσσαλονίκη)

Αρχηγός της αποστολής ήταν ο Coach Θ. Ροδόπουλος. Οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από 30 Σεπτεμβρίου ως 17 Οκτωβρίου 2014 τους Detroit Pistons, του Michigan State, του Michigan, του DePaul, του Northwestern και των Milwaukee Bucks. Ακόμη παρακολουθησαν τριήμερο Σεμινάριο προπονητών στο Cleveland.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προπονητές κάλυψαν εξ ιδίων όλα τα έξοδα τους, όπως και ο αρχηγός της αποστολής.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΕΛΩΝ 2012

ΤΑΞΙΔΙ στην ΑΜΕΡΙΚΗ - 2012

Ο ΣΕΠΚ συνέχισε το πρόγραμμα του με το ταξίδι στην Αμερική που πραγματοποιεί κάθε χρόνο τον Οκτώβριο.

Πιο συγκεκριμένα η αποστολή του 2012 με τους Νικολαίδη Σωτήρη, Μαύρο Ανδρέα, Μολυβδά Θανάση, Νίκου Χρήστο και Καμπερίδη Σάββα με επικεφαλής όπως πάντα τα δέκα τελευταία χρόνια τον Αντιπρόεδρο Ροδόπουλο Θεόδωρο αλλά και την συμμετοχή του ομοσπονδιακού προπονητή και μέλους του Δ.Σ. του ΣΕΠΚ Ζούρο Ηλία, ξεκίνησε από το DETROIT και τους PISTONS όπου ο Lawrence Frank, head coach, αλλά και όλο το επιτελείο των PISTONS φιλοξένησαν με ιδιαίτερη χαρά τους Έλληνες προπονητές για έξι ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο χρονικό διάστημα βρέθηκαν κοντά στους PISTONS οι coaches Ομπράντοβιτς και Ιτούδης.

Στην παραμονή της στο DETROIT η αποστολή παρακολούθησε τον φιλικό αγώνα DETROIT - TORONTO.

Επίσης ο Assistant Coach John Loyer πραγματοποίησε μία δίωρη ομιλία στους προπονητές, αναλύοντας όλο το πρόγραμμα των DETROIT PISTONS.

Οι προπονητές συνέχισαν την περιήγηση τους μεταφερόμενοι στο CHICAGO για έξι ημέρες όπου το πρόγραμμα άρχισε με μεγάλο 3ήμερο Σεμινάριο Προπονητών της NIKE, με 13 επιλεγμένους από την εταιρία ομιλητές (http://www.basketballcoach.com/cgi-bin/basketball/basketball-dvds-videos/p/Nike-Championship-Basketball-Clinics-Chicago-IL_BC-02012J.html) . Στην συνέχεια είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Πανεπιστήμιο NORTHWESTEN (με την περίφημη backdoor offense), το DePaul, ενώ φιλοξενήθηκαν από τους CHICAGO BULLS. Μάλιστα ο Ass. Coach, Ron Adams, πραγματοποίησε μία δίωρη ομιλία στους προπονητές, διανθισμένη με ανάλογο video και ανάλυση του προγράμματος των BULLS.

Η αποστολή είχε ακόμη την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον αγώνα CHICAGO - MILWAUKEE.

Ακολούθως η αποστολή μετακινήθηκε για τέσσερις ημέρες στο Milwaukee όπου οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν προπονήσεις του Πανεπιστημίου Marquette και των Milwaukee Bucks, ενώ παράλληλα είδαν τον αγώνα MILWAUKEE - WASHINGTON.

Οι προπονητές στο ταξίδι 16 ημερών είχαν την ευκαιρία όπως πάντα να αποκτήσουν ιδιαίτερες εμπειρίες που θα τους φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες στο μέλλον.

Για την ιστορία θα πρέπει να τονισθεί ότι τα μέλη της αποστολής - όπως και αυτής του 2010 - πλήρωσαν όλα τα έξοδα τους.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΕΛΩΝ 2010

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΕΛΩΝ 2010

 

PHILADELPHIA

 1. Δεμέναγας Αχιλλέας (Αθήνα)
 2. Κουκουζέλης Διονύσης (Αθήνα)
 3. Χατζηδάκη Κατερίνα (Αθήνα)
 4. Πρισκομάτης Θεόδωρος (Κατερίνη)
 5. Θεοδωράκης Λευτέρης (Κρήτη)
 6. Σαράντης Χρήστος (Πάτρα)
 7. Ναζίρη Κατερίνα (Ορεστιάδα)

 

Αρχηγός της αποστολής ήταν ο αντιπρόεδρος του ΣΕΠΚ Θ. Ροδόπουλος. Οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους Philadelphia 76ers και τα Πανεπιστήμια Villanova, Temple, St Joseph, Drexel και La Salle.

Μάλιστα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο πανεπιστήμιο του Villanova ένα διήμερο, εξαιρετικού ενδιαφέροντος, σεμινάριο προπονητών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προπονητές κάλυψαν εξ ιδίων όλα τα έξοδα τους, όπως και ο αρχηγός της αποστολής.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΕΛΩΝ 2008

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΕΛΩΝ 2008

 

PHILADELPHIA

 1. Αλμπάνης Θεόδωρος
 2. Γεωργίου Θεόδωρος
 3. Γράψας Ιωάννης
 4. Δημοπούλου Ειρήνη
 5. Δόσπρας Κωνσταντίνος
 6. Καραμιχάλης Δημήτριος
 7. Καφαντάρη Ελένη
 8. Οικονομίδης Δημήτριος
 9. Παπανδρέου Αθανάσιος
 10. Πινακουλάκης Αντώνιος

 

Αρχηγοί της αποστολής ήταν οι δύο αντιπρόεδροι του ΣΕΠΚ Θ. Ροδόπουλος και Γ. Καλαφατάκης. Οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους Philadelphia 76ers και τα Πανεπιστήμια Villanova, Temple, St Joseph, Drexel και La Salle.

Στην αποστολή συμμετείχαν ακόμη ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΠΚ Θόδωρος Μπολάτογλου και ο Νίκος Αποστολίδης, οι οποίοι μοίρασαν τον χρόνο τους μεταξύ της Νέας Υόρκης και της Φιλαδέλφειας

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΕΛΩΝ 2007

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΕΛΩΝ 2007

 

CHICAGO - MILWAUKEE

1. Αγγέλου Ευάγγελος

2. Βελισσαράκος Γιώργος

3. Φιλίππου Φίλιππος

4. Χατζηκυριακίδης Ελευθέριος

5. Αράπης Κυριάκος

6. Γαλάνης Δημήτριος

7. Αστεριάδης Θεόδωρος

 

Η αποστολή της οποίας αρχηγός ήταν ο coach Ροδόπουλος παρακολούθησε τα training camps του NBA με τους Chicago Bulls και τους Milwaukee Bucks καθώς και των κολεγίων Marquette, De Paul (w), Northwestern, και St Francis.


ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΕΛΩΝ 2005

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΕΛΩΝ 2005

 

CHICAGO - MILWAUKEE

 1. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ
 2. ΔΙΚΑΙΟΥΛΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 3. ΧΑΡΙΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
 4. ΑΒΔΑΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,
 5. ΚΥΡΚΟΥΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
 6. ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

Η αποστολή της οποίας αρχηγός ήταν ο coach Ροδόπουλος παρακολούθησε τα training camps του NBA με τους Chicago Bulls και τους Milwaukee Bucks καθώς και των κολεγίων Marquette, De Paul, Northwestern, Milwaukee Wisconsin και St Francis.


ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΕΛΩΝ 2004

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΕΛΩΝ 2004


MEMPHIS

 1. ΣΚΡΟΠΟΛΙΘΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 3. ΣΕΡΕΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
 4. ΝΙΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
 5. ΤΑΚΙΑΝΟΣ ΦΩΤΙΟΣ
 6. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 7. ΣΟΥΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 8. ΜΠΟΥΤΣΚΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

 

Η αποστολή της οποίας αρχηγός ήταν ο coach Ροδόπουλος παρακολούθησε τα training camps του NBA με τους Memphis Grizzlies (coach Hubie Brown), University of Memphis (coach Callipari) και University of Kentucky (coach Billy Gillispie).

Στην αποστολή συμμετείχε και ο coach Ηλίας Ζούρος με δικά του έξοδα.

 

 

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΕΛΩΝ 2002

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΕΛΩΝ 2002

MILWAUKEE - CHICAGO

 

A GROUP 10-23/10/2002

 1. ΖΟΥΡΟΣ ΗΛΙΑΣ
 2. ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 3. ΦΡΑΓΚΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
 4. ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 5. ΚΑΛΑNΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 6. ΛΙΓΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

B GROUP 13-26/10/2002

 1. ΤΟΥΦΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 2. ΛΟΪΖΟΥ ΜΑΡΙΑ
 3. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 4. ΧΑΛΚΟΥΤΣΑΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
 5. ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
 6. ΚΟΛΟΤΟΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 7. ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΘΩΜΑΣ
 8. ΤΣΙΟΥΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Η αποστολή της οποίας αρχηγός ήταν ο coach Ροδόπουλος παρακολούθησε τα training camps του NBA με τους Chicago Bulls και τους Milwaukee Bucks καθώς και των κολεγίων Marquette, De Paul, Northwestern, Milwaukee Wisconsin και St Francis.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΕΛΩΝ 1999

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΕΛΩΝ 1999


ATLANTA


1. ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΑΣ ΚΩΣΤΑΣ (ΒΟΛΟΣ)
2. ΚΕΡΑΜΕΑΣ ΝΙΚΟΣ (ΘΕΣ/ΚΗ)
3. ΠΟΛΥΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΠΑΤΡΑ)
4. ΜΑΓΚΩΤΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΘΕΣ/ΚΗ)

 

CONNECTICUT

 1. ΛΕΡΑΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ (ΘΕΣ/ΚΗ)
 2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
 3. ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ)
 4. ΑΡΑΠΑΤΣΑΝΗΣ ΣΑΒΒΑΣ (ΛΑΡΙΣΑ)
 5. ΚΑΚΑΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΑΘΗΝΑ)
 6. ΓΟΛΕΓΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΑΘΗΝΑ)
 7. ΚΑΣΜΕΡΙΔΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ(ΑΘΗΝΑ)
 8. ΜΙΧΑ ΕΛΕΝΗ (ΑΘΗΝΑ)
ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΕΛΩΝ 1998

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΕΛΩΝ 1998

DUΚΕ


1  ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΑΘΗΝΑ)
2  ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΑΘΗΝΑ)
3  ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΝΝΑ (ΘΕΣ/ΚΗ)


NORTH CAROLINA

1  ΛΑΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΧΙΟΣ)
2  ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΑΘΗΝΑ)
3  ΒΟΥΡΤΣΗΣ ΜΑΡΙΟΣ (ΠΑΤΡΑ)

4  ΤΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΘΕΣ/ΚΗ)

 

INDIANA

1  ΤΣΑΜΟΥΡΤΖΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΣΕΡΡΕΣ)
2  ΤΣΕΣΜΕΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΘΕΣ/ΚΗ)
3  ΓΙΑΡΕΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΘΕΣ/ΚΗ)

4  ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΑΘΗΝΑ)
ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΕΛΩΝ 1997
ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΕΛΩΝ 1997

 

DUΚΕ


1 ΞΟΥΡΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΘΕΣ/ΚΗ)
2 ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΣΕΡΡΕΣ)
3 ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΑΘΗΝΑ)
4 ΓΕΡΕΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΑΘΗΝΑ)
5 ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ (ΘΕΣ/ΚΗ)

 

NORTH CAROLINA

1 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΘΕΣ/ΚΗ)
2 ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣ (ΑΘΗΝΑ)
3 ΑΝΕΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΑΘΗΝΑ)

4 ΝΤΟΥΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΑΘΗΝΑ)

INDIANA

1 ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΘΕΣ/ΚΗ)
2 ΝΑΟΥΜΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΑΓΡΙΝΙΟ)
3 ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΠΑΤΡΑ)

4 ΜΠΕΚΕΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ (ΑΘΗΝΑ)

DAVIDSON

1 ΒΕΛΕΓΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΑΘΗΝΑ)
2 ΠΟΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΣΕΡΡΕΣ)
3 ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΚΡΗΤΗ)

4 ΓΙΑΣΕΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΧΙΟΣ)
ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΕΛΩΝ 1996

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΕΛΩΝ 1996

 

DUΚΕ


1 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
2 ΚΑΡΑΤΣΑΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

NORTH CAROLINA


1 ΚΑΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗ
2 ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

INDIANA

1 ΡΩΣΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
2 ΚΑΡΚΑΝΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

3 ΓΕΡΑΓΩΤΕΛΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

CONNECTICUT

1 ΦΥΛΑΚΤΑΚΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ3
2 ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
3 ΠΟΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
4 ΧΑΤΖΗΚΑΛΗΜΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5 ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΕΛΩΝ 1995

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΕΛΩΝ 1995

DUΚΕ

1 ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΒΟΛΟΣ)
2 ΜΟΚΚΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ (ΒΟΛΟΣ)
3 ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΑΘΗΝΑ)
4 ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΤΡΙΠΟΛΗ)
5 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΑΘΗΝΑ)

NORTH CAROLINA

1 ΠΑΠΠΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ)
2 ΣΟΛΩΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΑΘΗΝΑ)
3 ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΑΘΗΝΑ)

4 ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ)

INDIANA

1 ΚΟΥΤΣΟΚΕΡΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ (ΛΑΡΙΣΑ)
2 ΣΟΦΤΣΗΣ ΘΑΝΟΣ (ΚΙΛΚΙΣ)
3 ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΑΤΕΡΙΝΗ)
4 ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΑΤΕΡΙΝΗ)

5 ΚΑΝΑΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (ΚΑΤΕΡΙΝΗ)

KANSAS

1 ΚΟΥΜΑΝΑΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ)

2 ΚΟΤΙΝΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (ΝΑΥΠΛΙΟ)
3 ΠΑΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ)
4 ΜΑΚΡΟΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (ΛΑΡΙΣΑ)

OKLAHOMA

1 ΔΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΡΟΔΟΣ)
2 ΜΙΖΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ (ΛΑΡΙΣΑ)
3 ΑΦΟΥΚΑΤΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ)

4 ΚΟΣΜΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΒΟΛΟΣ)

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software