H Jane Albright στο 2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ACS

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

jane_albright Τα American Community Schools διοργανώνουν για δεύτερη σερί σεζόν το Διεθνές Σεμινάριο ACS, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, το οποίο θα λάβει χώρα στις 29-30 Απριλίου & 01 Μαΐου στις εγκαταστάσεις των ACS (Αγίας Παρασκευής 129 και Καζαντζάκη, Χαλάνδρι). jane_albright Τα American Community Schools διοργανώνουν για δεύτερη σερί σεζόν το Διεθνές Σεμινάριο ACS, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, το οποίο θα λάβει χώρα στις 29-30 Απριλίου & 01 Μαΐου στις εγκαταστάσεις των ACS (Αγίας Παρασκευής 129 και Καζαντζάκη, Χαλάνδρι).

Η παρουσία καταξιωμένων προπονητών, όπως της Jane Albright από το Πανεπιστήμιο της Νεβάδα, αποτελεί δέλεαρ για όσους προπονητές επιθυμούν να δώσουν το "παρών".
Για διευκρινιστικές πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ACS (2106070327) και του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (2109532600), ενώ εγγραφές γίνονται τόσο ηλεκτρονικά (http://www.acs.gr/clinic-information) μέχρι τις 27 Απριλίου, όσο και κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Jane Albright, University of Nevada
Η Jane Albright, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 50 κορυφαίες σε νίκες εν ενεργεία προπονήτριες στην Πρώτη Κατηγορία (Division I) και έχει οδηγήσει τις ομάδες της σε 9 τουρνουά NCAA. Με βάση την 27χρονη καριέρα της, είναι από τις πιο αξιοσέβαστες προπονήτριες στην Πρώτη κατηγορία του Γυναικείου Κολλεγιακού Πρωταθληματος..
Η καριέρα της ξεκίνησε από το Northern Illinois (10 χρόνια), Wiskonsin (9 χρόνια) and Wichita State (5 years).  Στον τρίτο της χρόνο στο Πανεπιστήμιο της Nevada, η κα. Albright έχει ήδη μια σεζόν με περισσότερες νίκες από ήττες. Παράλληλα με τις κολλεγιακές της επιτυχίες, η κα. Albright διετέλεσε Πρώτη Προπονήτρια της Αμερικάνικης Ομάδας που κέρδισε την πρώτη θέση στο Jones Cup το 1996. Έχει επίσης διατελέσει βοηθός προπονητή στην Αμερικάνικη Ομάδα Νεανίδων το 1992.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software