Υπήρχε και ατυχία

| Έλληνες του Εξωτερικού
fragias Αν η θεά τύχη είχε κέφια τότε οι Έλληνες προπονητές του εξωτερικού θα μετρούσαν δύο περισσότερες νίκες, καθώς η Λιμόζ του Παναγιώτη Γιαννάκη και η Μπραουνσβάιγκ του Κώστα Φλεβαράκη ηττήθηκαν στον πόντο. Το Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε τη νίκη πανηγύρισαν οι Βασίλης Φραγκιάς, Φώτης Κατσικάρης Γιάννης Χριστόπουλος και Γιώργος Κετσελίδης, ενώ οι Κώστας Κεραμιδάς, Τζώρτζης Δικαιουλάκος, Γιαννάκης και Φλεβαράκης δεν τα κατάφεραν. fragias Αν η θεά τύχη είχε κέφια τότε οι Έλληνες προπονητές του εξωτερικού θα μετρούσαν δύο περισσότερες νίκες, καθώς η Λιμόζ του Παναγιώτη Γιαννάκη και η Μπραουνσβάιγκ του Κώστα Φλεβαράκη ηττήθηκαν στον πόντο. Το Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε τη νίκη πανηγύρισαν οι Βασίλης Φραγκιάς, Φώτης Κατσικάρης Γιάννης Χριστόπουλος και Γιώργος Κετσελίδης, ενώ οι Κώστας Κεραμιδάς, Τζώρτζης Δικαιουλάκος, Γιαννάκης και Φλεβαράκης δεν τα κατάφεραν.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε η Ντνίπρο Αζότ του Βασίλη Φραγκιά που επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα επικρατώντας με 93-89 της δυνατής Μπουντιβέλνικ. Οι Άλαν Ουίγκινς και Ζίμερμαν ήταν οι ακρογωνιαίοι λίθοι σκοράροντας από 16 πόντους. katsikaris
Με μπροστάρη τον Κώστα Βασιλειάδη η Μπιλμπάο του Φώτη Κατσικάρη έκαμψε με 76-70 την αντίσταση της σκληροτράχηλης Βαγιαδολίδ.  Ο 28χρονος αθλητής σημείωσε 28 πόντους στην εκτός έδρας νίκη των Βάσκων.
ketselidis Με φόρα έχει μπει στο πρωτάθλημα της Γεωργίας η ΜΙΑ του Γιώργου Κετσελίδη. Η ομάδα του Έλληνα τεχνικού έκανε το 2 στα 2 επικρατώντας εντός έδρας της Σοκούμι με 100-90. Οι Άρτσιμπεκ και Πρέβιτ ήταν οι κορυφαίοι σκοράροντας 30 και 26 πόντους αντίστοιχα.
Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου του Γιάννη Χριστόπουλου, καθώς κόντρα στην Μπεϊρούθ πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της αυτή τη φορά με σκορ 73-54. Το αξιοσημείωτο είναι πως η Μπεϊρούθ και τις δύο ήττες που έχει κάνει στο πρωτάθλημα της οφείλει σε Έλληνες προπονητές, καθώς το πρώτο της κίτρινο φύλλο το είχε πάρει από τον Κώστα Φλεβαράκη.
fleva Η Μπραουνσβάιγκ του Φλεβαράκη στάθηκε άτυχη και γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες με 60-59 από την Όλντενμπουργκ. Ένα καλάθι του Κόνραντ Βισότσκι τρία δευτερόλεπτα πριν τη λήξη ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους. giannakis
Οι λεπτομέρειες δεν ευνόησαν ούτε τη Λιμόζ του Παναγιώτη Γιαννάκη που κόντρα στην πιο έμπειρη ΛεΜαν ηττήθηκε με 66-65. Η ομάδα του Έλληνα τεχνικού είχε φτάσει να προηγείται ακόμα και με 42-28, όμως δεν κατάφερε να διατηρήσει την υπέρ της διαφορά.
george_dikeoulakos Την πρώτη της ήττα στο Ρουμανικό πρωτάθλημα γνώρισε η Ταργκοβίστε του Τζώρτζη Δικαιουλάκου, καθώς η ICIM Arad έβαλε φρένο (69-60) στο αήττητο σερί έξι αγώνων που έτρεχε η ομάδα του 43χρονου προπονητή.
keramidas Παρά την ήττα με 84-58 από την Νόρθλαντ η Σόλνα Βίκινγκ του Κώστα Κεραμιδά παρέμεινε στην τρίτη θέση του σουηδικού πρωταθλήματος των γυναικών.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software