Έμεινε στη μέση

| Έλληνες του Εξωτερικού
george_dikeoulakos Οι βάσεις για μία ονειρική χρονιά είχαν μπει στην Ταργκοβίστε, όμως η οικονομική κρίση χάλασε τα όσα σχεδίαζε ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος. Εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος έφερε την πρωτάρα στην Ευρώπη Ταργκοβίστε ένα βήμα πριν την φάση των «14» στην Ευρωλίγκα, αποχώρησε από τον σύλλογο παρότι το συμβόλαιο του έληγε το καλοκαίρι του 2014. george_dikeoulakos Οι βάσεις για μία ονειρική χρονιά είχαν μπει στην Ταργκοβίστε, όμως η οικονομική κρίση χάλασε τα όσα σχεδίαζε ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος. Εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος έφερε την πρωτάρα στην Ευρώπη Ταργκοβίστε ένα βήμα πριν την φάση των «14» στην Ευρωλίγκα, αποχώρησε από τον σύλλογο παρότι το συμβόλαιο του έληγε το καλοκαίρι του 2014.

dikaioulakos_koupa Ο Δικαιουλάκος μετά την απόφαση του να αποχωρήσει από τον ρουμανικό σύλλογο μίλησε στην ιστοσελίδα www.lovewomensbasketball.com τονίζοντας:
«Είμαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω ότι για διάφορους λόγους δεν ανήκω πλέον στην ομάδα της Ταργκοβίστε. Γνώριζα τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η ομάδα πριν την διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων, επέστρεψα και ήμουν παρών ώστε να κάνουμε μια νέα αρχή και να συνεχίσουμε στο εξαιρετικό μονοπάτι που έχουμε δημιουργήσει για το ρουμάνικο μπάσκετ, αλλά τώρα είναι περισσότερο από προφανές ότι όλοι κοιτάμε σε διαφορετικές κατευθύνσεις σε επίπεδο συνεργασίας και επικοινωνίας. Θα ήθελα να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος για όσα πετύχαμε ως τώρα και θέλω να ευχαριστήσω παίκτες, συνεργάτες, το μάνατζμεντ της ομάδας και όλους τους οπαδούς της Ρουμανίας ,οι οποίοι μας υποστήριξαν με πάθος και με αγκάλιασαν με τόση μεγάλη θέρμη στην χώρα τους. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου τα καλύτερα για την ομάδα και τον νέο προπονητή».

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software