Νταμπλούχος ο Κετσελίδης

ketse_1 Ο Γιώργος Κετσελίδης έγραψε ιστορία στο πρωτάθλημα Γεωργίας, καθώς κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της ΜΙΑ να την οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και κατ' επέκταση στο νταμπλ, καθώς είχε κατακτήσει και το Κύπελλο Γεωργίας! Ο 47χρονος τεχνικός, ο οποίος πανηγύρισε την κατάκτηση κρατώντας την ελληνική σημαία, αφιέρωσε την επιτυχία του στην οικογένεια του (Βάσω και Κλεοπάτρα) αλλά και σε όλους τους Έλληνες προπονητές. Ο ΣΕΠΚ συγχαίρει τον κόουτς Κετσελίδη για το επίτευγμα του. ketse_1 Ο Γιώργος Κετσελίδης έγραψε ιστορία στο πρωτάθλημα Γεωργίας, καθώς κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της ΜΙΑ να την οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και κατ' επέκταση στο νταμπλ, καθώς είχε κατακτήσει και το Κύπελλο Γεωργίας! Ο 47χρονος τεχνικός, ο οποίος πανηγύρισε την κατάκτηση κρατώντας την ελληνική σημαία, αφιέρωσε την επιτυχία του στην οικογένεια του (Βάσω και Κλεοπάτρα) αλλά και σε όλους τους Έλληνες προπονητές.

ketse_simaia_2 Στις πρώτες του δηλώσεις ο κόουτς Κετσελίδης τόνισε: "Η Ελλάδα εκτός από τη θάλασσα και τον ήλιο της, πλέον φημίζεται και για τους προπονητές μπάσκετ. Θέλω να ευχαριστήσω καταρχάς τους κυρίους Μπαρτζώκα, Πεδουλάκη, Κατσικάρη, Ζούρο, Γιαννάκη και Σφαιρόπουλο που τα τελευταία χρόνια έχουν ανεβάσει πολύ ψηλά το όνομα του Έλληνα προπονητή. Θέλω ν' αφιερώσω το πρωτάθλημα στους Έλληνες προπονητές και φυσικά στη γυναίκα μου (Βάσω) και την κόρη μου (Κλεοπάτρα), στις οποίες ανυπομονώ να βρεθώ κοντά τις επόμενες ημέρες. Πέρσι που ήρθα στην ομάδα, τερματίσαμε στην πέμπτη θέση. Με υπομονή και σκληρή δουλειά, απ' όλους ακόμα και τη μέρα του Πάσχα, καταφέραμε να φτάσουμε στο νταμπλ. Αισθάνομαι υπερήφανος για τους παίκτες μου και τις επιλογές των ξένων οι οποίοι πέρα από καλοί αθλητές είναι και εξαιρετικοί χαρακτήρες. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΜΙΑ καθώς ήταν άψογη απέναντί μας και στήριξε την προσπάθεια μας από την αρχή μέχρι και την κατάκτηση του τίτλου".

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης συγχαίρει τον κόουτς Κετσελίδη για την διπλή επιτυχία του, καθώς άπαντες γεμίζουν με υπερηφάνεια βλέποντας έναν ομοεθνή συνάδελφο τους να διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο τον Έλληνα προπονητή σε μία ξένη χώρα. Συγχαρητήρια Γιώργο! ketse_3

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software