Συγχαρητήρια στα χρυσά κορίτσια!

| Δελτία Τύπου

ethniki1 Για ακόμα μία φορά η Εθνική κωφών γυναικών αποδείχτηκε συνεπής με τις επιτυχίες. Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμούν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα, για τη νέα σημαντική επιτυχία της με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Deaflympics της Τουρκίας!

ethniki Για ακόμα μία φορά η Εθνική κωφών γυναικών αποδείχτηκε συνεπής με τις επιτυχίες. Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμούν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα, για τη νέα σημαντική επιτυχία της με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Deaflympics της Τουρκίας!

Ένα χρόνο μετά το χρυσό στο Eurobasket της Θεσσαλονίκης τα κορίτσια απέδειξαν και πάλι ότι αξίζουν της προσοχής όλων φέρνοντας ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο στη χώρα μας. Η Ελλάδα και η οικογένεια του ελληνικού μπάσκετ έχει κάθε λόγο να νιώθει περηφάνια γι αυτήν την ομάδα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΠΚ, εκπροσωπώντας όλα τα μέλη του, επιθυμεί να δώσει τα εύσημα στην coach Αθηνά Ζέρβα και στους συνεργάτες της για την εξαιρετική δουλειά που παρουσίασαν σε ακόμα μία διοργάνωση. Ελπίζουμε ότι θα μας χαρίσουν πολλές ακόμα στιγμές χαράς.

Τέλος δεν πρέπει να ξεχνάμε και την Εθνική κωφών ανδρών, η οποία μπορεί να μην βρέθηκε μέσα στα μετάλλια, όμως πραγματοποίησε μία αξιοπρόσεκτη πορεία τερματίζοντας στην 4η θέση.

Συγχαρητήρια σε όλους κι ένα μεγάλο μπράβο!

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software