Έτοιμο το “Basketball Coach” No 28

basketballcoach_eksofillo.jpgΚυκλοφόρησε το τεύχος 28 του περιοδικού "Basketball Coach", το οποίο φιλοξενεί μία εκ βαθέων εξομολόγηση του Φώτη Κατσικάρη, σχετικά με τις εμπειρίες του από την ACB. Ο Έλληνας προπονητής δεν διστάζει να κάνει συγκρίσεις του ισπανικού με το ελληνικό μπάσκετ, ενώ προτείνει ανοικτά θέσεις και κινήσεις που θα επιτρέψουν στην Α1 να ανέβει ένα σκαλοπάτι πιο πάνω.
Στο ίδιο τεύχος θα βρείτε εργασίες των μελών μας από το ταξίδι τους στις ΗΠΑ (προπονήσεις 76ers και Saint Joseph), καθώς επίσης και φωτορεπορτάζ από τις υποτροφίες του ΣΕΠΚ.

Ο προπονητής της Εθνικής Εφήβων Γιώργος Βλασσόπουλος αναλύει σε αυτό το τεύχος την επιθετική και αμυντική φιλοσοφία της ομάδας του, που οδήγησε στην κορυφή της Ευρώπης. Ο Μάριος Δεσποτάκης μιλάει για το 1on1 και τις τεχνικές προπόνησης, παραθέτοντας σχήματα και λεπτομέρειες.

Επίσης: Άρθρο του Ετόρε Μεσίνα για τη συνεργασία του με τους βοηθούς του. «Η ομάδα μου μέσα στην ομάδα» αναφέρει ο Ιταλός τεχνικός στο προσωπικό του blog και εξηγεί τι σημαίνει πρώτος προπονητής και συνεργάτες!

Άρθρο για την έμπρακτη συμπαράσταση του Συνδέσμου στους προπονητές των Ακαδημιών καθώς επίσης και πληροφορίες για την κοπή της πίττας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Για δεύτερο συνεχόμενο τεύχος το "Basketball Coach" φιλοξενεί τη στήλη των Καλαθοσφαιριστών στη «Γωνιά του ΠΣΑΚ»!

omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software