Τελική ευθεία για Λαμία

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

skourtopoulos Όλα έτοιμα για το επόμενο τοπικό σεμινάριο που διοργανώνει ο ΣΕΠΚ σε συνεργασία με το Δήμο Λαμίας και την ΕΣΚΑΣΕ. Την Παρασκευή στις 14 Μαϊου και το Σάββατο στις 15 ο Γιώργος Καλαφατάκης, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο Θανάσης Παπαχατζής και ο Αλέκος Δάγλας θα μιλήσουν για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα. Ο Σύνδεσμος εκφράζει τη βεβαιότητά του ότι οι προπονητές της πόλης και των γύρω περιοχών θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα! Πρέπει να σημειωθεί ότι η είσοδος στα μέλη του συνδέσμου θα είναι ελεύθερη.

skourtopoulos Όλα έτοιμα για το επόμενο τοπικό σεμινάριο που διοργανώνει ο ΣΕΠΚ σε συνεργασία με το Δήμο Λαμίας και την ΕΣΚΑΣΕ. Την Παρασκευή στις 14 Μαϊου και το Σάββατο στις 15 ο Γιώργος Καλαφατάκης, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο Θανάσης Παπαχατζής και ο Αλέκος Δάγλας θα μιλήσουν για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.

Ο Σύνδεσμος εκφράζει τη βεβαιότητά του ότι οι προπονητές της πόλης και των γύρω περιοχών θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα! Πρέπει να σημειωθεί ότι η είσοδος στα μέλη του συνδέσμου θα είναι ελεύθερη. Την Παρασκευή το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία του κόουτς Δάγλα με θέμα: «Αρχές και ασκησιολόγιο αιφνιδιασμού» που θα ξεκινήσει στις 16.30.

Ακολουθεί η ομιλία του προπονητή του Περιστερίου Θανάση Σκουρτόπουλου «Ατομική προπόνηση ψηλών παικτών» και η μέρα θα ολοκληρωθεί με τον Γιώργο Καλαφατάκη να αναλύει «Επίθεση εναντίον ζώνης». Η δεύτερη μέρα θα ξεκινήσει με τον Θανάση Παπαχατζή να εξηγεί την άμυνα της ΑΕΚ στα pick en roll.

Ο Γιώργος Καλαφατάκης στις 11 θα ξεκινήσει να μιλάει για zone press άμυνα 1-2-1-1 και το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί με τον κόουτς Σκουρτόπουλο για θέματα επίθεσης εναντίον man to man.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software