Επέκταση στον ΜακΜίλαν

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

nate-mcmillan Στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού, οι ομάδες ξέρουν να εκτιμούν καλά τη δουλειά των προπονητών τους, όταν αυτή γίνεται με αργά και σταθερά βήματα. Ο Νέιτ ΜακΜίλαν έχει μετατρέψει ξανά τους Μπλέιζερς σε μία από τις υπολογίσιμες δυνάμεις του ΝΒΑ και οι διοικούντες δεν προτίθενται να τον αποχωριστούν! nate-mcmillan Στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού, οι ομάδες ξέρουν να εκτιμούν καλά τη δουλειά των προπονητών τους, όταν αυτή γίνεται με αργά και σταθερά βήματα. Ο Νέιτ ΜακΜίλαν έχει μετατρέψει ξανά τους Μπλέιζερς σε μία από τις υπολογίσιμες δυνάμεις του ΝΒΑ και οι διοικούντες δεν προτίθενται να τον αποχωριστούν!

Όπως αναφέρει η πλειονότητα των αμερικανικών Μέσων, οι άνθρωποι της ομάδας του Πόρτλαντ κατέθεσαν ήδη πρόταση επέκτασης της συνεργασίας τους στον έμπειρο κόουτς, ο οποίος σκέφτεται να πει το "ναι", χωρίς -ωστόσο- να βιάζεται.

Εξάλλου, έχει μάθει να βασίζεται στην ηρεμία και την ώριμη σκέψη. Πάντως, αξίζει να αναφερθεί πως παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν φέτος, το συγκρότημα του Όρεγκον παραμένει σε τροχιά πλέι οφ, όντας στην 7η θέση της δυτικής περιφέρειας με ρεκόρ 35-27!

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software