Ο γηραιότερος τροπαιούχος!

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

calhoon Το UConn κατέκτησε τον τρίτο τίτλο της ιστορίας του, επιστρέφοντας ξανά στην κορυφή του κολεγιακού μπάσκετ, καθώς οι παίκτες του Μπάτλερ έσπασαν κάθε ρεκόρ αστοχίας στην ιστορία της διοργάνωσης, έχοντας ποσοστό 18.8% στα σουτ εντός πεδιάς. calhoon Το UConn κατέκτησε τον τρίτο τίτλο της ιστορίας του, επιστρέφοντας ξανά στην κορυφή του κολεγιακού μπάσκετ, καθώς οι παίκτες του Μπάτλερ έσπασαν κάθε ρεκόρ αστοχίας στην ιστορία της διοργάνωσης, έχοντας ποσοστό 18.8% στα σουτ εντός πεδιάς.

Παράλληλα, ο Τζιμ Καλχούν έγραψε ιστορία, καθώς στα 68 του χρόνια έγινε ο γηραιότερος προπονητής που κατακτά το πρωτάθλημα στο NCAA, ενώ μπήκε στο "κλειστό κλαμπ" στο οποίο ανήκουν οι Τζον Γούντεν, Άντολφ Ραπ, Μάικ Σιζέφσκι και Μπομπ Νάιτ, με τρία ή περισσότερα πρωταθλήματα!

"Το Μπάτλερ παίζει πραγματικά άμυνα. Εννοώ ότι παίζουν πραγματική άμυνα. Κι εμείς παίζουμε πραγματική άμυνα. Για όσους λατρεύουν λοιπόν την άμυνα, καλό θα είναι να ανατρέξουν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση", τόνισε ο πολύπειρος κόουτς μετά το τέλος του ματς.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software