Ο Ίνγκλις στο Σεμινάριο του ACS

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

engles Ο Τζιμ Ίνγκλις θα είναι ο τελευταίος ομιλητής στο 6ο Διεθνές Σεμινάριο του ACS το οποίο διεξάγεται υπό την αιγίδα του ΣΕΠΚ και ξεκινά το Σάββατο 18 Απριλίου και στο οποίο θα μετέχουν ακόμη ο Ντάνι Μάνινγκ και Μάικ Μπρέναν, δύο καταξιωμένων προπονητών από το χώρο του κολεγιακού πρωταθλήματος.

O Τζιμ Ίνγκλις είναι ο προπονητής του New Jersey Institute Of Technology και είναι ευρέως γνωστός και σεβαστός στην προπονητική κοινότητα. Ανέλαβε τα ηνία του (NJIT) το 2008 και κατέφερε να δώσει νέα πνοή στο μπασκετικό πρόγραμμα του Κολλεγίου. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1991 στο Wagner College σαν βοηθός προπονητή, το 1997 βρισκόταν στο Rider και το 2003 ήταν στο προπονητικό τιμ του Columbia University, το οποίο, με το καλημέρα, είχε την καλύτερη σεζόν της ιστορίας του.

Στο Σεμινάριο θα μιλήσει για την "Ασκήσεις ομαδικής άμυνας" και "Ασκήσεις επίθεσης". Το Σεμινάριο ξεκινά το Σάββατο στις 09.45 με τον Μάικ Μπρέναν να αναλύει την "Επίθεση του Princeton". Στις 11.15 σειρά παίρνει ο Ντάνι Μάνινγκ με "την ανάπτυξη των post παικτών", για να κλείσει τις ομιλίες ο Τζιμ Ίνγκλις στις 12.45.

Την Κυριακή ξεκινά ο Ίνγκλις στις 09.45, ενώ στις 11.45 παίρνει τη σκυτάλη ο Μάικ Μπρέναν με την "Άμυνα Princeton". Την αυλαία θα κλείσει ο Ντάνι Μάνινγκ με την "Ατομική βελτίωση".

 

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software