Ήταν μια κακή παρένθεση

| Έλληνες του Εξωτερικού
galanis Οι ήττες των... μέχρι πρότινος αήττητων την προηγούμενη αγωνιστική ήταν απλά μία κακή παρένθεση κι αυτό γιατί η Μπάνβιτ και η Λουκόιλ Ακαντεμίκ επέστρεψαν στο δρόμο των επιτυχιών. Νικηφόρα συνέχισε η Γκαλάτι του Παραλίκα, ενώ η Ναντέζντα του Δικαιουλάκου δεν τα κατάφερε απέναντι στην ισχυρή Ντιναμό Μόσχας. galanis Οι ήττες των... μέχρι πρότινος αήττητων την προηγούμενη αγωνιστική ήταν απλά μία κακή παρένθεση κι αυτό γιατί η Μπάνβιτ και η Λουκόιλ Ακαντεμίκ επέστρεψαν στο δρόμο των επιτυχιών. Νικηφόρα συνέχισε η Γκαλάτι του Παραλίκα, ενώ η Ναντέζντα του Δικαιουλάκου δεν τα κατάφερε απέναντι στην ισχυρή Ντιναμό Μόσχας.

Μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Βουλγαρίας βγήκε ο Δημήτρης Γαλάνης, καθώς η Λουκόιλ Ακαντεμίκ κέρδισε εκτός έδρας με 87-77 την Λέφσκι Σόφιας. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Έλληνα τεχνικού βρέθηκε και πάλι μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο επίσης Έλληνας Δημήτρης Βεργίνης, ο οποίος σταμάτησε στους 17 πόντους.
Η κορυφή του Τουρκικού πρωταθλήματος παραμένει ελληνική. Η Μπάνβιτ μετά την ήττα από την Καρσίγιακα αντέδρασε και κόντρα στην Τραμπζοσπόρ πήρε ευρεία νίκη με 94-78. Ο Δημήτρης Ιτούδης και ο άμεσος συνεργάτης του Αντρέας Πιστιόλης απολαμβάνουν την μοναξιά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της TBL έπειτα από 9 αγωνιστικές με ρεκόρ 8-1.
Σημαντικής βαθμολογικής σημασίας δίποντο πήρε η Γκαλάτι του Σάκη Παραλίκα για το γυναικείο Ρουμανικό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Έλληνα τεχνικού επικράτησε με 61-55 της Τιμισοάρα και έκανε ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα προς τον στόχο της παραμονής σκαρφαλώνοντας στην 6η θέση της βαθμολογίας.
Η Ναντέζντα του Τζώρτζη Δικαιουλάκου δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στην παραδοσιακή δύναμη του ρωσικού γυναικείου μπάσκετ, Ντιναμό Μόσχας. Η ομάδα από το Όρενμπουργκ ηττήθηκε με 53-67 και παρέμεινε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software