Διήμερο γεμάτο νίκες

| Έλληνες του Εξωτερικού

katsikaris Το απόλυτο είχαν το Σαββατοκύριακο που πέρασε οι Έλληνες προπονητές που βρίσκονται στο εξωτερικό. Κατσικάρης, Ιτούδης, Κετσελίδης, Χουγκάζ, Μπαρτζώκας, Δικαιουλάκος και Κούκος είδαν τις ομάδες τους να κερδίζουν τους δύο βαθμούς της νίκης κι έτσι να συνεχίζουν με τον καλύτερο τρόπο στο πρωτάθλημα τους.

katsikaris Το απόλυτο είχαν το Σαββατοκύριακο που πέρασε οι Έλληνες προπονητές που βρίσκονται στο εξωτερικό. Κατσικάρης, Ιτούδης, Κετσελίδης, Χουγκάζ, Μπαρτζώκας, Δικαιουλάκος και Κούκος είδαν τις ομάδες τους να κερδίζουν τους δύο βαθμούς της νίκης κι έτσι να συνεχίζουν με τον καλύτερο τρόπο στο πρωτάθλημα τους.

Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, εντούτοις η ΤΣΣΚΑ μπόρεσε να πάρει το "διπλό" κόντρα στην Άβτοντορ. Οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη και του συνεργάτη του, Ανδρέα Πιστιόλη στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης επικράτησαν με 104-103 χάρη σε δύο εύστοχες βολές του Νικίτα Κουρμπάνοφ. Με αυτή τη νίκη οι Μοσχοβίτες συνεχίζουν να είναι αήττητοι στη VTB.
Για την ίδια διοργάνωση το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα πανηγύρισαν ο Φώτης Κατσικάρης με τον άμεσο συνεργάτη του, Αστέριο Καλύβα. Οι δύο προπονητές είδαν την Λοκομοτίβ να κερδίζει με το επιβλητικό 93-66 μέσα στην έδρα της Νίζνι και με αυτόν τον τρόπο η ομάδα από το Κράσνονταρ άνοιξε... λογαριασμό.
Με αρκετά περιπετειώδη τρόπο κατάφερε να πάρει το "διπλό" η Μπαρτσελόνα μέσα στην έδρα της Φουενλαμπράδα. Οι Καταλανοί επιβλήθηκαν με 78-75, όμως στα τελευταία λεπτά ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποβλήθηκε από τους διαιτητές. Με αυτό το αποτέλεσμα οι "μπλαουγκράνα" βρίσκονται στην τρίτη θέση της Liga Endesa με ρεκόρ 4-1.
Η Όμπερβαρτ έχει πάρει φόρα και το δείχνει με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Οι παίκτες του Κρις Χουγκάζ πανηγύρισαν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους και "σκαρφάλωσαν" στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του Αυστριακού πρωταθλήματος, επικρατώντας εκτός έδρας με 91-75 της Γκμούντεν.
Η Μόναστιρ έκανε το χρέος της απέναντι στην Σεμινότς και δεν έδωσε δικαιώματα. Η ομάδα του Γιώργου Κετσελίδη επικράτησε με 68-47 των αντιπάλων της δείχνοντας ότι δεν έχει διάθεση για... εκπλήξεις. Με αυτό το αποτέλεσμα η Μόναστιρ διατηρήθηκε στη τρίτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 7-3 απέχοντας μόλις έναν βαθμό από τη δεύτερη Ναμπεουλιέν.
Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Φενέρμπαχτσε έκανε το 2 στα 2 στο γυναικείο πρωτάθλημα της Τουρκίας. Τα κορίτσια του Τζώρτζη Δικαιουλάκου και του άμεσου συνεργάτη του, Σάκη Παραλίκα επικράτησαν με 76-64 της Ίνσταμπουλ Ουνιβερσιτέσι και διατηρήθηκαν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Τι κι αν απέχουν μόλις μία θέση στο βαθμολογικό πίνακα; Η Γκέτιγκεν δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Κρόφντορφ κερδίζοντας την μέσα στο "σπίτι" της με το εντυπωσιακό 92-60! Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Γιάννη Κούκου έφτασε στο 4-1 στη δεύτερη κατηγορία του γυναικείου πρωταθλήματος Γερμανίας και απέχει μόλις έναν βαθμό από την κορυφή.

Σήμερα (31/10) αγωνίζονται η Γκαζιάντεπ του Στέφανου Δέδα, η οποία φιλοξενεί την Γαλατάσαραϊ και η Αστάνα του Ηλία Παπαθεοδώρου που φιλοξενείτε από την Κάλεβ.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software