Μηνιαία Συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη

| Eκδηλώσεις
takianos.jpg Στην καθιερωμένη μηνιαία συγκέντρωση του ΣΕΠΚ που πραγματοποιήθηκε στις 16 Μαρτίου στα γραφεία του Συνδέσμου στη Μίκα, ομιλητής ήταν ο Φώτης Τακιανός, που μίλησε για την επίθεση και την άμυνα στο low-post., απαντώντας σε ερωτήσεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.
takianos_megali.jpg Στην καθιερωμένη μηνιαία συγκέντρωση του ΣΕΠΚ που πραγματοποιήθηκε στις 16 Μαρτίου στα γραφεία του Συνδέσμου στη Μίκα, ομιλητής ήταν ο Φώτης Τακιανός.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε με τον coach Μουρατίδη να αναφέρεται στην καριέρα του ομιλητή ως παίκτη, αλλά και ως προπονητή μέχρι σήμερα.

Ο coach Τακιανός στη δίωρη ομιλία του αναφέρθηκε για την επίθεση και την άμυνα στο low post. Συγκεκριμένα μίλησε για την ένας-εναντίον-ενός επίθεση και άμυνα σε αυτή τη θιέση και πρότεινε λύσεις που έχει δουλέψει το προηγούμενο διάστημα στις ομάδες του Πανόραμα και Ρέθυμνο.

Στη συνέχεια ακολούθησαν ερωτήσεις και σχόλια από τους προπονητές και συζήτηση για λεπτομέρειες και τα συμπεράσματα του θέματος.

Τέλος η συγκέντρωση έκλεισε με τον coach Ροδόπουλο να αναφέρει την επιτυχία του Σεμιναρίου στην Ξάνθη κατά τη διάρκεια του All-Star.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software