Αγγέλου: "Οι τρεις άξονες του transition"

| Δελτία Τύπου

aggelou1 Η αυλαία των διαδικτυακών σεμιναρίων που διοργάνωσε ο ΣΕΠΚ την περίοδο της καραντίνας λόγω του κορονοϊού έπεσε την Πέμπτη 30 Απριλίου με την ομιλία του Βαγγέλη Αγγέλου. Ο πολύπειρος τεχνικός ανέλυσε το θέμα με τίτλο "τρεις σημαντικοί παράγοντες στο σύγχρονο μπάσκετ" εστιάζοντας στον τρόπο εκδήλωσης και εκτέλεσης στο transition. 

Στην αρχή της ομιλίας του, εξήγησε πως όλα περιστρέφονται γύρω από τρεις βασικές αρχές: την υπεραριθμία, το mis match και την κίνηση/διάβασμα. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά αυτά τα τρία στοιχεία καθορίζουν την εξέλιξη του transition και την αποτελεσματικότητά του στη διάρκεια του αγώνα. Όπως εξήγησε, ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί μεγάλη αύξηση των κατοχών που εκτελούνται στο transition στο ΝΒΑ, το οποίο αποτελεί το βασικότερο μέσο άντλησης επιρροών λόγων των πολλών διαφορετικών τάσεων και της πληθώρας επιλογών.

Εν συνεχεία, απάντησε στις ερωτήσεις που του έγιναν από συναδέλφους μέσω της σελίδας του Συνδέσμου στο Facebook, κι αφορούσαν τόσο στην εκτέλεση του transition, όσο επίσης στην προετοιμασία στη διάρκεια της προπόνησης, αλλά και την πνευματική προσέγγιση απέναντι στους παίκτες.

aggelou2

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software