Η καρδιά του Προπονητή Χτύπησε στο Αρκαλοχώρι


 Το σεμινάριο ξεκίνησε το Σάββατο με την ομιλία του Ανδρέα Γκατζούλη, προπονητή φυσικής κατάστασης του Αμαρουσίου. Το θέμα της ομιλίας του ήταν η δύναμη, η εκρηκτικότητα και η ταχύτητα σε νεαρούς καλαθοσφαιριστές.

 

Ακολούθησε ο Αλέκος Δάγλας, ο οποίος αναφέρθηκε στην προπόνηση ομάδας με λιγότερους από δέκα παίκτες, όταν εκείνη αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ή προβλήματα με τραυματισμούς.

 

Ο γενικός γραμματέας του ΣΕΠΚ Θόδωρος Μπολάτογλου, μίλησε για επιθέσεις motion και εξήγησε όλα τα παρακλάδια που μπορούν να αναπτυχθούν από το συγκεκριμένο σύστημα.

 

Η πρώτη ημέρα ολοκληρώθηκε με τον προπονητή του Κολοσσού Ρόδου Βαγγέλη Αλεξανδρή, ο οποίος μίλησε για άμυνα και συγκεκριμένα για το πώς χτίζεις το man to man στην ομάδα σου.

 

Την δεύτερη μέρα του σεμιναρίου (Κυριακή) πρώτος ομιλητής ήταν ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος ανέλυσε την φιλοσοφία του σχετικά με τι ειδικές καταστάσεις που δημιουργούνται σε ένα παιχνίδι. Όταν τελειώνει ο χρόνος της επίθεσης, όταν τελειώνει ένα ματς και πολλές άλλες τέτοιες περιστάσεις.

 

Την σκυτάλη πήρε ο Παρασκευάς Μουρατίδης, ο οποίος είχε σαν βασική θεματολογία την ατομική προπόνηση και συγκεκριμένα την βασική τεχνική (ντρίμπλα, πάσα, ριμπάουντ και block out).

 

Ο Γιαννης Χρυσανθόπουλος αναφέρθηκε στην πιεστική άμυνα και στο zone press σε όλο το γήπεδο.

 

Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με την ομιλία του προπονητή του Πανελληνίου Γιώργου Καλαφατάκη, ο οποίος ανέπτυξε την δική του θεωρία σχετικά με τον αιφνιδιασμό (δευτερεύοντα και πρωτεύοντα).


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software