Ο Μαρκόπουλος στον ΠΑΟΚ

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
soulis.jpg Σημαντικές αλλαγές στους πάγκους της Α1 σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες, με τον Σούλη Μαρκόπουλο (που θα αποτελέσει έναν από τους ομιλητές του Διεθνούς Σεμιναρίου "Θεσσαλονίκη 2009" που ξεκινά την Παρασκευή) να αποχαιρέτα το Μαρούσι και να υπογράφει συμβόλαιο (για 2+1 έτη) με τον ΠΑΟΚ, στον οποίο επιστρέφει για δεύτερη φορά στην καριέρα του.
sulis_markopoulos.jpg Σημαντικές αλλαγές στους πάγκους της Α1 σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες, με τον Σούλη Μαρκόπουλο (που θα αποτελέσει έναν από τους ομιλητές του Διεθνούς Σεμιναρίου "Θεσσαλονίκη 2009" που ξεκινά την Παρασκευή) να αποχαιρέτα το Μαρούσι και να υπογράφει συμβόλαιο (για 2+1 έτη) με τον ΠΑΟΚ, στον οποίο επιστρέφει για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του "δικεφάλου του Βορρά" αναφέρει: "H ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο κ. Σούλης Μαρκόπουλος θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ για τα επόμενα 2+1 χρόνια".

Το Μαρούσι είπε "αντίο" στον προπονητή που οδήγησε την ομάδα στην 3η θέση και στην έξοδο στην Ευρωλίγκα για πρώτη φορά στην ιστορία της με την εξής ανακοίνωση:

"Φυσικά και θέλαμε πολύ να μείνει στην ομάδα μας να συνεχίσει το εξαιρετικό έργο του. Ωστόσο σεβόμαστε απόλυτα την επιλογή του. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε να κινηθούμε με βάση τα συγκεκριμένα και αυστηρά δεδομένα που πρώτα και πάνω από όλα θα εξασφαλίζουν την βιωσιμότητα της ΚΑΕ.

Ωστόσο, με την ευκαιρία της λήξης της συνεργασίας μας θα θέλαμε από βάθους καρδιάς να ευχαριστήσουμε τον προπονητή και κυρίως τον άνθρωπο Σούλη Μαρκόπουλο για την εκπληκτική , από κάθε άποψη συνεργασία που είχαμε , αυτά τα δύο χρόνια. Δεν ήταν μόνο οι λαμπρές επιτυχίες που ήρθαν υπό την τεχνική καθοδήγησή του, αλλά κυρίως το σπάνιο ήθος , η εργατικότητα και η αξιοπρέπεια που τον διακρίνει.

Θέλουμε να ξέρει ότι θα τον θεωρούμε για πάντα μέλος της οικογένειάς μας, δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ και ότι η πόρτα και η αγκαλιά του Αμαρουσίου θα είναι πάντα ανοικτή για έναν πραγματικό κύριο που κοσμεί το Ελληνικό Μπάσκετ. Του ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του".

Μιλώντας στο επίσημο site του Αμαρουσίου ο έμπειρος προπονητής τόνισε ότι: "Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω την οικογένεια Βωβού , τον Διευθύνοντα Συμβουλο Παναγιώτη Αλεξανδρή, όλα τα μέλη του διοικητικού επιτελείου , τους συνεργάτες μου στο προπονητικό τιμ , τους συνεργάτες μου και τους φιλάθλους του Αμαρουσίου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και την αγάπη με την οποία με περιέβαλαν.

Μαζί πετύχαμε τους στόχους μας, ζήσαμε στιγμές που δεν θα ξεχάσω και μπορώ να πω ότι πέρασα τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου. Η ομάδα πρωταγωνίστησε σε υψηλό επίπεδο και εύχομαι να φτάσει ακόμη ψηλότερα γιατί το αξίζει με τον τρόπο που λειτουργεί και συμπεριφέρεται.

Ήταν μια καθαρή και έντιμη συνεργασία σε όλους τους τομείς και τώρα καταλαβαίνω αυτό που λένε ότι : καμιά φορά τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσει κανείς αυτά που αισθάνεται".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software