Σκουρτόπουλος: "Δύο επιθετικές ομάδες"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

skourto Ο προπονητής του Περιστερίου, Θανάσης Σκουρτόπουλος, μίλησε για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με την Παρτίζαν, αλλά και το κυριακάτικο ραντεβού απέναντι στη Μπαρτσελόνα.


"Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, σίγουρα ο Ολυμπιακός χρειάστηκε και τύχη για να νικήσει την Παρτίζαν και να προκριθεί στον μεγάλο τελικό. Ήταν εμφανέστατο το άγχος των παικτών του Ολυμπιακού σε αυτό το ματς. Τα χέρια των "ερυθρολεύκων" δεν ήταν λυμμένα όπως συνηθίζει να συμβαίνει.

Το μεγάλο ατού του Ολυμπιακού είναι η επίθεση, όμως το παιχνίδι δεν προσφερόταν γι' αυτό. Είχε το πλεονέκτημα να διαθέτει διαφορετικούς πρωταγωνιστές σε κάθε δεκάλεπτο. Κι αυτό ήταν που του έδωσε την ώθηση.

Σίγουρα τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά στο παιχνίδι της Κυριακής. Το μεγάλο άγχος θα πρέπει να τους εγκαταλείψει γιατί πλέον έχουν πετύχει σε πολύ μεγάλο βαθμό το στόχο τους.

Σίγουρα ο τελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπαρτσελόνα θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Πρόκειται για δύο φύσει επιθετικές ομάδες, των οποίων το ταλέντο τους υπερτερεί.

Ο Ολυμπιακός υπερτερεί στους παίκτες στη ρακέτα και η Μπαρτσελόνα στην περιφέρεια. Οι Ισπανοί αρέσκονται σε μακρινά σουτ και γι' αυτό το λόγο, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προσέξει πολύ στην περιφερειακή του άμυνα.

Αντίθετα, η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη έχει μεγάλη δύναμη στα καλάθια και έχει γεμάτο ρόστερ, κάτι που θα πρέπει να εκμεταλλευτεί.

Φυσικά, όλοι είμαστε με τον Ολυμπιακό, καθώς πρόκειται για μία δυνατή ομάδα που έχει δουλέψει σκληρά και έχει επενδύσει πολλά. Από την πλευρά μου εύχομαι να κατακτήσει την Ευρωλίγκα, γιατί αυτό θα είναι πολύ σημαντικό και για το ελληνικό μπάσκετ".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software