"Ευκαιρία για συνεχή μάθηση"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

konstantinidoyu Ανακοινώθηκαν οι ομιλητές για το "3ο Διεθνές Σεμινάριο" του ACS, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 20-22 Απριλίου υπό την αιγίδα του ΣΕΠΚ και θα "είναι το καλύτερο που έχουμε διοργανώσει ως τώρα" σύμφωνα με την Άννυ Κωνσταντινίδου.


Το σεμινάριο, που εξελίσσεται σε θεσμό, θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του κολεγίου. Φέτος θα διδάξουν σε αυτό ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ηλίας Ζούρος, ο Ράντι Πφαντ, ο Κεν Μπόουν, ο Τζένεϊ Τζάκσον κι η Σίμι Γκρέι-Μίλερ.

Ο Ράντι Πφαντ δούλεψε ως assistant coach στο πλευρό του Πατ Ράιλι στους Λος Άντζελες Λέικερς, ενώ για μια διετία πέρασε και στην άκρη του πάγκου ως head-coach. Αργότερα δούλεψε ως general manager στους Μαϊάμι Χιτ, όπου και επέλεξε στο ντραφτ τον Ντουέιν Ουέιντ.

Ο Κεν Μπόουν εργάζεται ως head coach στο κολέγιο Ουάσινγκτον Στέιτ, το οποίο συμμετέχει σε μια από τις δύσκολες περιφέρειες του NCAA. Ο Τζένεϊ Τζάκσον αποτελεί τον προπονητή φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης του ιστορικού Ιντιάνα, ενώ η Σίμι Γκρέι-Μίλερ είναι η προπονήτρια της γυναικείας ομάδας του Σεντ Λούις.

"Όποιος δει τα θέματα θα διαπιστώσει ότι είναι πολύ ενδιαφέροντα. Ο Πφαντ έχει τεράστια εμπειρία από το ΝΒΑ και θα δείξει αρκετά μυστικά για την επίθεση και το γρήγορο μπάσκετ που ήταν το σήμα κατατεθέν των Λέικερς. Ο Τζάκσον θα δώσει άλλον αέρα με τις γνώσεις του, ενώ από τα θέματα του θα οφεληθούν πολλοί προπονητές καθώς θα μας μυήσει στον τρόπο εκγύμνασης των νέων παικτών μες στο γήπεδο. Ο Μπόουν προέρχεται από μια πολύ δυνατή περιφέρεια και θα μοιραστεί αξιόλογες εμπειρίες.

Όσο για την Γκρέι-Μίλερ; Ως πρώην μπασκετμπολίστρια θέλω πάντα να υπάρχει εκπρόσωπος του γυναικείου φύλλου κι η συγκεκριμένη προπονήτρια έχει πολλά να προσφέρει στο σεμινάριο. Ο Ηλίας Ζούρος από την άλλη δεν χρειάζεται συστάσεις!

Κατά την ταπεινή μου άποψη θα είναι το καλύτερο σεμινάριο από τα τρία που έχουν διοργανωθεί. Καλύτερο ακόμη κι από το περσινό που ήταν πολύ πετυχημένο. Το γεγονός ότι το Σεμινάριο διεξάγεται υπό την αιγίδα του ΣΕΠΚ είναι για μένα ότι καλύτερο, καθώς η στήριξη του Συνδέσμου είναι απαίρητη. Αυτή η συνεργασία πιστεύω ότι μόνο οφέλη στους προπονητές θα προσφέρει.

Δεδομένης της κατάστασης στην Ελλάδα πιστεύω ότι αυτό το Σεμινάριο είναι μια δίνει την ευκαιρία στους νέους προπονητές, αλλά και τους πιο έμπειρους, για συνεχή μάθηση πάνω στο αντικείμενο που όλοι αγαπάμε".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software