Έτοιμα τα DVD του Σεμιναρίου

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

seminario_itoudis Ήδη από την επομένη του Διεθνούς Σεμιναρίου "Φαίδωνας Ματθαίου" είναι έτοιμα τα DVD με τις εξαιρετικές ομιλίες των Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Αντρέα Τρινκιέρι, Δημήτρη Ιτούδη, Στέργιου Κουφού και Βασίλη Φραγκιά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Σύνδεσμο.

Η κασετίνα με τα 5 DVD περιέχει 9 ομιλίες και πωλείται στην τιμή των 30 ευρώ για τα μέλη του ΣΕΠΚ και 60 για τα μη μέλη. Επίσης όσα μη μέλη έχουν κατεθέσει ήδη αίτηση για συμμετοχή στην επόμενη Σχολή Προπονητικής θα μπορούν να το αποκτήσουν έναντι 40 ευρώ.

Αναλυτικά στα DVD περιέχονται οι δύο ομιλίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ("Full Court Press", "Pick-n-roll"), οι τρεις του Αντρέα Τρινκιέρι ("Προετοιμάζοντας το πλάνο αγώνα και βίντεο-παρουσίαση", "Επίθεση με τη μπάλα στο low-post" και "Pick-n-roll άμυνα"), οι δύο του Δημήτρη Ιτούδη ("ατομική προπόνηση περιφερειακών παικτών", "Προπόνηση του Παναθηναϊκού: αγωνιστική περίοδος") κι αυτές του Στέργιου Κουφού ("Η επιθετική φιλοσοφία του Ρεθύμνου") και Βασίλη Φραγκιά ("Ειδικές καταστάσεις").

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software