Διαδικτυακό Σεμινάριο με τον Δ. Ιτούδη

itoudisΤο νέο διαδικτυακό σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης είναι γεγονός! Ο Δημήτρης Ιτούδης, που διαπρέπει τη φετινή χρονιά ως head coach της τουρκικής Μπανβίτ (1η στο τουρκικό πρωτάθλημα)  θα μιλήσει στις 22 Απριλίου (Τρίτη του Πάσχα) στις 21.00 για την "Επίθεση με έμφαση στο low-post".

Στην ομιλία του ο έμπειρος προπονητής στο Webinar του ΣΕΠΚ, που διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Science Web, θα αναφερθεί στις επιθετικές τάσεις στο σύγχρονο μπάσκετ και τη σημασία της επίθεσης από το low-post. Εν συνεχεία θα μιλήσει για τα χαρακτηριστικά των παικτών που μπορούν να επιτεθούν, καθώς και για την ανάπτυξη των δυνατοτήτων που δίνει η επίθεση από το low-post.

H διαδικτυακή ομιλία θα συνοδευτεί από την προβολή video με χαρακτηριστικές φάσεις από τις προπονήσεις της Μπανβίτ, ενώ θα γίνει ειδική αναφορά σε κομμάτια της προπόνησης. Η ομιλία θα ολοκληρωθεί με ερωτήσεις και διάλογο με το κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε παλαιότερα σεμινάρια έχουν μιλήσει οι Δημήτρης Πρίφητς, Θανάσης Παπαχατζής, Θανάσης Χατζηνικολάου και Κώστας Χατζηχρήστος.


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software