Διαδικτυακό Σεμινάριο με τον Δ. Ιτούδη

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

itoudis Το νέο διαδικτυακό σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης είναι γεγονός! Ο Δημήτρης Ιτούδης, που διαπρέπει τη φετινή χρονιά ως head coach της τουρκικής Μπανβίτ (1η στο τουρκικό πρωτάθλημα)  θα μιλήσει στις 22 Απριλίου (Τρίτη του Πάσχα) στις 21.00 για την "Επίθεση με έμφαση στο low-post".

Στην ομιλία του ο έμπειρος προπονητής στο Webinar του ΣΕΠΚ, που διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Science Web, θα αναφερθεί στις επιθετικές τάσεις στο σύγχρονο μπάσκετ και τη σημασία της επίθεσης από το low-post. Εν συνεχεία θα μιλήσει για τα χαρακτηριστικά των παικτών που μπορούν να επιτεθούν, καθώς και για την ανάπτυξη των δυνατοτήτων που δίνει η επίθεση από το low-post.

H διαδικτυακή ομιλία θα συνοδευτεί από την προβολή video με χαρακτηριστικές φάσεις από τις προπονήσεις της Μπανβίτ, ενώ θα γίνει ειδική αναφορά σε κομμάτια της προπόνησης. Η ομιλία θα ολοκληρωθεί με ερωτήσεις και διάλογο με το κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε παλαιότερα σεμινάρια έχουν μιλήσει οι Δημήτρης Πρίφητς, Θανάσης Παπαχατζής, Θανάσης Χατζηνικολάου και Κώστας Χατζηχρήστος.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software